Şimdi Ara

Nintendo Yöneticileri Bayonetta 3'ün Geliştirilmeye Devam Ettiğini Onayladı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
40
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Nintendo of America'nın kıdemli ürün pazarlama müdürü Bill Trinen'e ve yerelleştirme kıdemli direktörü Nate Bihldorff'a GameSpot ile yaptığı bir röportajda, E3 2021 Nintendo Direct sırasında gösterilmeyen Platinum Games'in Bayonetta 3 oyunu hakkında sorular soruldu.
     
    Bayonetta 3 hakkında soru sorulduğunda Bihldorff: "Kesinlikle ortada böyle bir çalışma var, bunu onaylayabilirim" ifadelerini kullandı.
     
    Trinen ise: "Bir adım daha ileri gideceğim ve sadece var olduğunu değil, aynı zamanda iyi ilerlediğini de söyleyeceğim'' dedi.
     
    Ek olarak Trinen: ''Bir şeyleri göstermeye hazır olduğumuzda sizlere sunmayı seviyoruz. Kesinlikle geliştiricinin göstermeye hazır olduğunu düşündüğüm şeyleri göstermeyi sizden daha çok istiyorum. E3'te bir şey sunamadık ama bizi takip etmeye devam edin" sözlerini söyledi.




  • Oyuncu kimisiyle uğraşmakta zor. Kamiya'nın neden Twitter üstünde esip gürlediğini anlayabiliyorum. Hem muazzam bir oyun istiyorsunuz hem de beklemek istemiyorsunuz. Hayır bari bu kadar tantana yapıldığı kadar oyunu alan da olsa. Sırf kuru gürültü yapıyorlar. Aynısı Metroid Prime serisi içinde geçerli herkes yıkılıyor, istiyor, ediyor satışlara bakıyorsun 2 milyon satabilmiş oyunu yok.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Oyuncu kimisiyle uğraşmakta zor. Kamiya'nın neden Twitter üstünde esip gürlediğini anlayabiliyorum. Hem muazzam bir oyun istiyorsunuz hem de beklemek istemiyorsunuz. Hayır bari bu kadar tantana yapıldığı kadar oyunu alan da olsa. Sırf kuru gürültü yapıyorlar. Aynısı Metroid Prime serisi içinde geçerli herkes yıkılıyor, istiyor, ediyor satışlara bakıyorsun 2 milyon satabilmiş oyunu yok.


    belki o bahsettiğin 2 milyon tantana yapıyor :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.