Şimdi Ara

Evreni Marvel’dan Galaksinin Koruyucuları ile Kurtarın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
31
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    SQUARE ENIX® PRESENTS dijital etkinliği sırasında, Eidos-Montréal ve SQUARE ENIX, orijinal hikaye anlatımı ile heyecan verici tek oyunculu oyunu birleştiren cesur bir üçüncü şahıs anlatı aksiyon-macera oyunu olan Marvel’s Guardians of the Galaxy’i tanıttı. Eidos-Montréal tarafından Marvel Entertainment ile işbirliği içinde geliştirilen Marvel's Guardians of the Galaxy, 26 Ekim 2021'de PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S ve Xbox One konsollarında ve PC'de aynı anda yayınlanacak ve GeForce NOW üzerinden yayınlanacak.
     
     
     
    Marvel’s Guardians of the Galaxy’nin bu yeni versiyonunda evrende vahşi bir yolculuk için Star-Lord'un jet botlarını çalıştırın. Öngörülemeyen Muhafızlar yanınızdayken, hem orijinal hem de tanınmış Marvel karakterlerinin evrenin kaderi için bir mücadeleye kapıldığı bir maceradan diğerine hızla ilerleyin. Yapabilirsin. Muhtemelen.

    Eidos-Montréal Stüdyo Başkanı David Anfossi, “Eidos-Montréal ekibi, Marvel Entertainment'taki güvenilir ortak çalışanlarımızla birlikte böylesine ikonik bir franchise üzerinde çalışma fırsatına sahip olmaktan onur duyuyor” diyor. "Ekiplerimiz, IP'leri yeniden ziyaret etmeleri ve hikayelere ve onları çevreleyen sanata kendi inceliklerini ve ustalıklarını getirmeleriyle tanınırlar. Deneyimleyeceğiniz gibi, Marvel’s Guardians of the Galaxy için de durum farklı değil."

    Marvel’s Guardians of the Galaxy, 50 yılı aşkın Galaksinin Koruyucularından ilham alan orijinal ve otantik bir deneyim sağlamak için Marvel Entertainment ile yakın işbirliği içinde çalışan deneyimli Eidos-Montréal ekibi tarafından yaratılmıştır. Çizgi romanlardan etkilenen Galaksinin Koruyucuları'ndaki bu benzersiz dönüş, Peter Quill ve Muhafızlar istemeden galaksinin ilk ve son savunma hattı haline gelirken oyuncuları yıldızlar arasında isyankar bir yolculuğa çıkaracak.

    Marvel Games Başkan Yardımcısı ve Başkanı Jay Ong, “Bilim kurgu, aile draması ve rock n' roll tavrının keskin bir estetikle farklı bir karışımı, Guardians serimizin temelidir” diyor. “Bu temel vaadi yerine getirebilecek ekip olduklarını bilerek Eidos-Montréal ile işbirliği yapmaktan heyecan duyuyoruz. Ekibin sevgili uyumsuzlar grubumuz için lazer odaklı vizyonu, Marvel’s Guardians of the Galaxy’de parlıyor. Hayranlarımızın bu Ekim ayında oynaması için heyecanlıyız.”
     
     

    Element Blaster'ları ile düşmanları yok etmek için Star-Lord'un dinamik dövüş stilinde ustalaşın ve çeşitli gezegenler arası düşmanları yenmek için her Muhafızın benzersiz yeteneklerini kullanın. Ayrıca, Guardians of the Galaxy'nin kendi kendini ilan eden lideri olarak oyuncular, Quill ve Guardians arasında bu işlevsiz aile içindeki bağları daha da güçlendiren, oyuncu tarafından seçilen belirli diyaloglara ve etkileşimlere girecekler.

    Son olarak, Marvel’sGuardians of the Galaxy , Milano'da uzayda süzülürken dinleyebileceğiniz muhteşem bir film müziği olmadan tamamlanmış sayılmaz. Oyun, klasik 1980'lerin hitleri ve orijinal parçalarla dolu.

    Marvel's Guardians of the Galaxy 26 Ekim 2021'de PlayStation®5 konsolunda, PlayStation®4 konsolunda, Xbox Series X|S ve Xbox One konsollarında ve PC dijitalde ve GeForce NOW üzerinden sunulacak.
     
    basın bülteni 








  • Avengers faciasi gibi olmaz insallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.