Şimdi Ara

Hevesim kursağımda kaldı(Creative Zen Touch 20 gb) Nolur yardım edin!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu forumdan takip ettim ve creative zen touch 20 gb lık aldım hepsiburada'dan

Aldım ve 1 yıldır kullandığım laptopa yükledim sorunsuz çalıştı mp3lerimi attım firmware yaptım vs.

Sonra Masaüstü bilgisayarım geldi bilgisayar yeni formatlanmış mp3 çalarımın yazılımlarını sorunsuz kurdum ama mp3 çalarımı bilgisayara taktığımda mp3 çaları görmüyor. görüyor usb sesi geliyor ama bilgisayarımda göremiyorum mp3çalarımı.

1 yıldır kullandığım laptopta böyle bir sorun olmamışken acaba neden yeni formatlanmış pc de oldu pc de hangi yazılımlar eksik ki böyle bir hata veriyor acil yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar hevesim kursağımda kaldı

şimdiden teşekkürler

• zenin sürümü 2.1.1vs mı? eğer firmware update yaptiysan ve yeni bilgisyarda eski firmware'in programını kullanıyorsan tanımaması normal. creative'nin sitesinden creative mediasource yazılımını indirirsen sorun düzelir sanırım
  • hemen dediğini yapıyorum usta
  • hocam dediğin gibi heralde sorun firmware den oluyor ama creative media source nin linkini bulamadım?
  • media source mp3 playerin kutusunda vardır cd içinde eğerki yoksa creative nin sitesinden indirebilirsin onu yükleyince büyük ölçüde sorunun düzelir? Peki memnunmusun cihazdan?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.