Şimdi Ara

Final Fantasy VII Remake için Yeni Güncelleme Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Square Enix, Final Fantasy VII Remake'in PlayStation 5'e çıkmasına hazırlık olarak kaydetme dosyası üzerine bir yenilik getirdi. Bu amaçla 1.02 güncellemesi yayınlandı.
     
    Square Enix ayrıca beş aksesuar paketini doğruladı. Öğe Paketine 10 Haziran tarihinde erişilebilir olacak.
     
    Final Fantasy VII Remake'in PlayStation 4 sürümü için daha önce indirilebilir içerik öğelerine sahip olan ve ücretsiz geliştirme yükseltmesiyle PlayStation 5 sürümüne geçen kullanıcıların, bunları PlayStation 5'te kullanmak için Öğe Paketini indirmeleri gerekir.
     
    Final Fantasy VII Remake dünya çapında 10 Haziran'da PlayStation 5 için çıkacak. 








  • oyunu yarim saat oynayip sikintidan patlayip sildim. dumduz koridorlarda kafa sisiren ve hic susmayan muziklerle onune geleni indiriyon.
  • Siz onu bunu bırakın da PC ye ne zaman geliyor onu soyleyin PS4 te bitirmek uzereydim sattım konsolu PC ye gelsin de yeniden oynayayım böyle oyunlar 40 yılda bir geliyor

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 10 numara oyundu, oyunun orijinalini 1998 de oynamış biri olarak bölümlere ayrılmasına başta kızsam da, sonradan oyundaki detayları, karakter hikayelerini görünce bayılmıştım.

    Yeni nesil güncellemesine de fazla bir şey kalmadı, 10 Haziran'da Midgar'da Don Corneo'nun mekanında ortamlara akacağız... 🤣🤣🤣

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Asd1234dsq A kullanıcısına yanıt
    Sony 6 ay daha uzattı time exc olayını ekim kasım gibi gelir pc tahminim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    oyunu yarim saat oynayip sikintidan patlayip sildim. dumduz koridorlarda kafa sisiren ve hic susmayan muziklerle onune geleni indiriyon.


    Ben baya oynadım diyebilirim, öncelikle müziklerin ortam oluşturmak için çok ön plana çıkarılmaya çalışıldığını düşünüyorum sanki müziği kesince oyun fazlasıyla eksilecekmiş gibi hissettim. Müzikler tek başına güzeller mi güzeller orası ayrı. Dümdüz koridor olayı ise cidden insanın gözüne baya batıyor, problem bence koridor olması da değil bunu fazlasıyla hissettirmesi yani oyun alanında değilde iki şeritli bir yolda ileri geri koştururmuşçasına algısı yaratıyor. Zaten mini harita ve menüler tasarım diye bir şey içermiyor ve yardımcı olmaktan ziyade kafa karıştırıyor. DMC gibi Hacknslash oyunları sevenlere daha çok hitap eden bir konuma gelmiş. Görseller oyunun en ön plana çıkan şeyi. Karakterler ve mekanlar güzel tasarlanmış. Fakat günün sonunda bir şeyler eksik hissettirdi.




  • Ekim Kasım gibi gelmez beklemeyin boşuna en erken 2022 başı
  • Söylediler zaten ne zaman geleceğini. Bu yıl gelmez boşa bekleme en erken seneye
  • Bilenler cevap verebilir mi. Bende ps5 var ve bu oyunu plus ile bedava verdi sony. Şimdi bu bedava verilen versiyon ps5 upgrade i alacak mı yoksa bir kaç haftaya çıkacak integrade versiyonunu mu almak zorundayız ps5 upgrade versiyonunu oynamak için?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • japon şeylerini kapatıyor sony ama japon oyununu 6 ay da özel yaptırıyor.Ne oldu sony bir yerlerin mi tutuştu.Pcye bekliyorum.Kıymetini bilmeyenler utansın.Yarım saat oynamışmış.O öve öve bitiremediğiniz god of warda da önüne geleni indiriyon

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.