Giriş | |
|
|
|
22 Haziran 2007; 14:27:18
|
|
|
Silverstar eline sağlık ama fikir en azından kaba haliyle şimdilik böyle kalsın,alternatifler arasında daha uygunu çıkmazsa geri dönülüp tekrar elden geçirilir sanırım,tarif etmekle çok zor olacak bu iş!
Canım Türkiye' m; tepeden tırnağa, sat ülkeni, dilini, değerlerini sat, kendi değerlerini aşağıla, nasıl olsa onlarınkı daha iyidir. Sana laf edene ise 'faşist' de, 'milliyetci' de, 'sağcı' de, 'solcu' de, 'komünist' de, 'dinci' de, de oğlu de.
|
|
|
|
|
22 Haziran 2007; 14:48:49
|
|
|
GEL VATANDAŞ GEEEELLL... TOYOTA LOGOSUNA GEELLL... SEÇ SEÇ AYIR... 3 TANE ALANA Bİ TANE BEDAVA 1 NUMARA: 2 NUMARA: 3 NUMARA: 4 NUMARA: 5 NUMARA: 6 NUMARA: 7 NUMARA: 8 NUMARA: 9 NUMARA: BENİM YAPTIKLARIMI RAHATLIKLA AYIRT EDEBİLİRSİNİZ (İŞÇİLİĞİ KÖTÜ OLANLAR ) DİĞERLERİ ÇALINTIDIR OYLAMAYA SUNUYORUM... VE KENDİ OYUMU 3 NUMARAYA VERİYORUM, ÇOK ATEŞLİ Bİ LOGO OLMUŞ
|
|
22 Haziran 2007; 15:09:47
|
|
|
evet 3 numara çok ateşli ve haşin duruyo
|
|
|
22 Haziran 2007; 15:21:28
|
|
|
logolar çok güzel ama ben izninizle yeni katılan biri olarak yardım isteyecegim. araba almaya karar verdim kaba taslak araştırmalarım sonucu vectra ile corolla arası kararsızdım sonunda corolla ya karar verdim ancak dikkat etmem gereken şeylar kaç model olması gerektiğine filan karar veremedim 11-13 bin ytl arası bütçem var yardımcı olurmusunuz yanlış yerde isem nerde bunun cevabını bulacağımı söylerseniz sevinirim tesekkürler
|
|
22 Haziran 2007; 15:28:15
|
|
|
3 favori 4 plase. Not: At yarışı oynamam
|
|
|
22 Haziran 2007; 15:28:16
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: erol erdinç logolar çok güzel ama ben izninizle yeni katılan biri olarak yardım isteyecegim. araba almaya karar verdim kaba taslak araştırmalarım sonucu vectra ile corolla arası kararsızdım sonunda corolla ya karar verdim ancak dikkat etmem gereken şeylar kaç model olması gerektiğine filan karar veremedim 11-13 bin ytl arası bütçem var yardımcı olurmusunuz yanlış yerde isem nerde bunun cevabını bulacağımı söylerseniz sevinirim tesekkürler DOSTUM HOŞGELDİN, KESİNLİKLE DOĞRU YERDESİN EĞER ALABİLİRSEN 2000-2001 MODEL COROLLA ALMANI TAVSİYE EDERİM. BÜTÇENE GÖRE EN UYGUN SEÇENEK BU, HEM MOTOR GÜCÜ OLARAK HEMDE SAĞLAMLIK OLARAK 10 NUMARA Bİ ARABADIR. AHADA BU KASA : LOKUM LOKUM
|
|
22 Haziran 2007; 15:31:03
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: silverstar68 bunlar da benden BU NE SÜRAT BEEEE İLK İKİSİDE SÜPER BENCE, ELİNE SAĞLIK, BU KADAR KISA SÜREDE BU İŞİ NASIL BAŞARDIN ANLAMADIM AMA
|
|
22 Haziran 2007; 15:36:01
|
|
|
abi ne ettiniz siz yaw bunlar süper
|
|
|
22 Haziran 2007; 15:38:21
|
|
|
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: erol erdinç logolar çok güzel ama ben izninizle yeni katılan biri olarak yardım isteyecegim. araba almaya karar verdim kaba taslak araştırmalarım sonucu vectra ile corolla arası kararsızdım sonunda corolla ya karar verdim ancak dikkat etmem gereken şeylar kaç model olması gerektiğine filan karar veremedim 11-13 bin ytl arası bütçem var yardımcı olurmusunuz yanlış yerde isem nerde bunun cevabını bulacağımı söylerseniz sevinirim tesekkürler tecniqin söylediği gibi bu kasalar lokum hele de solünü bulursan sırtın bi daha yere gelmez silverstar68 şimdi senin araban orda alınma ama solü olduğu zaman daha iy olur değil mi?
|
|
|
22 Haziran 2007; 15:40:32
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Tecniq quote:
Orjinalden alıntı: erol erdinç logolar çok güzel ama ben izninizle yeni katılan biri olarak yardım isteyecegim. araba almaya karar verdim kaba taslak araştırmalarım sonucu vectra ile corolla arası kararsızdım sonunda corolla ya karar verdim ancak dikkat etmem gereken şeylar kaç model olması gerektiğine filan karar veremedim 11-13 bin ytl arası bütçem var yardımcı olurmusunuz yanlış yerde isem nerde bunun cevabını bulacağımı söylerseniz sevinirim tesekkürler DOSTUM HOŞGELDİN, KESİNLİKLE DOĞRU YERDESİN EĞER ALABİLİRSEN 2000-2001 MODEL COROLLA ALMANI TAVSİYE EDERİM. BÜTÇENE GÖRE EN UYGUN SEÇENEK BU, HEM MOTOR GÜCÜ OLARAK HEMDE SAĞLAMLIK OLARAK 10 NUMARA Bİ ARABADIR. AHADA BU KASA : LOKUM LOKUM teşekkürler yuvarlak farlı olmayanların daha iyi ,sağlam olduğunu tutulduğunu söylüyorlar düz farlı olan gli en son 98 heralde o nasıl olur
|