Giriş | |
|
|
|
13 Haziran 2007; 16:12:34
|
|
|
Aynı savaşı Bakırkoy'de ben de veriyorum. Allah yardımcımız olsun. İşimiz çok zor. Birde bizim orada insanlar arabasını çok ilginç bir şekilde park ediyor. Geçenlerde adamın biri bırakmış sokağın ortasına, gelen geçen vurdu tabi. Olan arabaya oldu. Utanmasalar üstüste parkedecek arabaları...
|
|
13 Haziran 2007; 16:28:04
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: silverstar68 onur abi spoiler sözün var ALLA ALLAA... BENİM NİYE SÖZÜM OLSUN? DÖNÜP DOLAŞIP BU SPOLİERİ KAÇA NERDEN ALDIN DİYE KİME SORUYOSAN ONUN BORCU VAR BANA SORSAYDIN DAHA ÖNCE 2 KERE BEN EDERDİM
|
|
13 Haziran 2007; 16:30:10
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: silverstar68 Buarada buda benim burda yeni yıkanmıştı yakında burda birde spoiler olacak WALLA ARABANIN YENİ YIKANDIĞI BELLİ OLUYO, TERTEMİZ, CİLLOP GİBİ HEMİDE BEYAZZZ...V BİDE SPOLİER HEDİYE EDİCEKLER SANA, O ZAMAN DAHADA SÜPER OLUCAK
|
|
13 Haziran 2007; 16:31:57
|
|
|
Abi şimdi ne tatlı gelir sana o bedava spoiler
|
|
13 Haziran 2007; 16:33:02
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: demir_mert Abi şimdi ne tatlı gelir sana o bedava spoiler TADINDAN YENMEZ WALLA
|
|
13 Haziran 2007; 18:25:18
|
|
|
Selamlar.. Toyota kardeşliği demek, anlamakta zorluk çekiyorum ama siz beni yanlış anlmayın... Diyorum kendi kendime psikolojik bir noktası var bunun kesin... En sevdiğim toyota modelleri RAV 4 ve yaris... Kardeşlikte varım ama opelide sevmeniz şart Şartlarımı kabul ederseniz kendimi tanıtırım istanbul-görele-30 yaş-evli-baba-1.5 yaşında-erkek
|
|
|
13 Haziran 2007; 22:17:50
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: toyota67 BU ARABAYA ÇİRKİN DİYENİN AKLINDAN ZORU VARDIR HERHALDE... ÇOK HOŞ DURMUŞ AYRICA RESİMDE...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tecniq -- 13 Haziran 2007; 22:29:28 >
|
|
13 Haziran 2007; 22:23:53
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: gorele2000 Selamlar.. Toyota kardeşliği demek, anlamakta zorluk çekiyorum ama siz beni yanlış anlmayın... Diyorum kendi kendime psikolojik bir noktası var bunun kesin... En sevdiğim toyota modelleri RAV 4 ve yaris... Kardeşlikte varım ama opelide sevmeniz şart Şartlarımı kabul ederseniz kendimi tanıtırım istanbul-görele-30 yaş-evli-baba-1.5 yaşında-erkek Oooo kimleri görüyoruz... Görele hoş geldin... walla kendi adıma konuşayım ben yeni astrayıda yeni corsayıda beğeniyorum. Özellikle yeni Corsanın iç ve dış dizaynı çok hoş bence. Ama sen Opel markası Mazda'dan, Toyota'dan daha iyidir, daha sorunsuzdur deyince bütün kıllarım diken diken oluyo seninle tartışmalarımız hep bu yüzden, yoksa opeli sevmediğimizden değil tekrar hoşgeldin...
|
|
13 Haziran 2007; 23:19:36
|
| | | |