Giriş | |
|
|
|
13 Haziran 2007; 11:48:18
|
|
|
Yetiştim Tecniq, Öncelikle TOYOTA KARDEŞLİĞİ hayırlı uğurlu olsun, Bu kardeşliği pekiştirmek için öncelikle bir mabet bulalım, orada kedi keselim, sonrada ayin yapalım. Şaka bi yana arkadaşlar gerçektende iyi düşünmüşsünüz böyle bir konu açmayı. Kusura bakmayın biraz geciktim, bir kaç gün şehir dışında olduğum için forma giremedim, bugün girdim birde ne göreyim Toyota Formları almış başını gidiyor. Ben dragut76, yani Durgut (Eskiden Akdenizin TÜRK gölü olduğu zamanlar bir TURGUT REİS'imiz vardı, Haçlı donanmasına kan ağlatan, andrea dorya denilen haçlı kuvvetlerinin komutanı, TURGUT REİS'i ve Hızır Reis'i başta olmak üzere tüm TÜRK denizcilerini iyi tanır. Bu haçlılar Turgut Reis'in flamasını görüncü;"İşte Türkler, işte Dragut geliyor" diye üçbuçuk atıp arkalarına bile bakmadan kaçdığını kendi romancıları ve tarihçileri yazıyor. Bu haçlılar üçbuçuk atıp kaçarken, bizim Turgut REİS yani DRAGUT REİS tüm gemileriyle ,Toyotalarımızın kırmızı ışıktan sonraki sarı ışık ile ileri fırlayıp yanındaki diğer araçları bir kaç saniye içinde ancak dikiz aynasından gördüğü gibi, haçlılara dersini vermişti. Hey gidi günler hey, birde şu andaki halimize bakın, Dünyadaki, üretilen ikinci ve üçüncü deniz altıların Osmanlı donanmasına ait olduğunu bileniniz var mı?) Neyse arkadaşlar konuyu çok dağıttım galiba,,,, Adanalıyım, İşletme Mezunuyum, Askerliğimi Malatya'da yaptım.(279 KD) 76 doğumluyum. Evliyim ve elinizi öper bir oğlum var. Özel bir şirkette çalışıyorum,(Muhasebe-Satış) YARIŞMACI ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLERİM. İlk aracım ve sonrakiler sırasıyla; 80 model Nissan suny, 2000 model Hyundai, 2006 Ford Connect ve EFSANE KASA 96 COROLLA GLİ,. sıkça kullandığım araçlar, Toros,Lada,Tata,murat 131,stilo,dublo, 2000 Ford Transit,2003 ford connect,2005 ford transit,2006 ford transit çift teker,2007 ford transit yeni kasa çift teker. Evet yukarıda da görüldüğü gibi en çok Ford Transit kapalı kasa kamyonet çift teker 6 ileri aracı kullanıyorum. quote:
Orjinalden alıntı: Tecniq DRAGUT, LEVANTİNO, SELİM82, ZEYNC, FEDOLANTE, STIMUR41,BEKAERT, SERDİK, SACRED REICH VE DİĞER TOYOTACI ARKADAŞLAR NERDESİNİZ YAF HADİ SİZİDE BEKLİYOZ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragut76 -- 13 Haziran 2007; 11:56:39 >
|
|