Giriş | |
|
|
|
27 Haziran 2007; 18:12:39
|
|
|
Otomatik klima sistemi hava içerisindeki sıcaklıkla dış ortamın sıcaklığını kıyaslar,sensörler sayesinde aracın ne kadar ısı aldığını hesaplar ve fan seviyesini,hangi difüzörden hava verileceğini otomatik olarak ayarlar. Çift bölgeli klima sürücüye ayrı,yolcuya ayrı sıcaklıkta hava verebilen sistemlerdir ancak pratikte çok faydasını (diğer araçlarımda) görmedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 27 Haziran 2007; 18:14:16 >
Canım Türkiye' m; tepeden tırnağa, sat ülkeni, dilini, değerlerini sat, kendi değerlerini aşağıla, nasıl olsa onlarınkı daha iyidir. Sana laf edene ise 'faşist' de, 'milliyetci' de, 'sağcı' de, 'solcu' de, 'komünist' de, 'dinci' de, de oğlu de.
|
|
|
|
|
27 Haziran 2007; 20:38:44
|
|
|
hımm gerçekten güzel paylaşım arkadaşım ben dışarıyı hesaba kattığını bilmiyorum. Eeee eski kasalarda polen filtresi yokmuş bunun hakkında bilgisi olan var mı nasıl havayı temizliyor nasıl çalışıyor??
|
|
|
27 Haziran 2007; 22:02:00
|
|
|
Bende aracımı acenteden almaya gittiğimde forumdaki yazıları takip edttiğimden polen filtresi takılmasını istemiştim. fakat dışarıdaki kokuyu içeri aldı zeytinyağı fabrikasının yanından geçerken. Acaba polen filtresi sadece toz toprak girmesin diyemi yoksa koku olayını da önlüyormu.
|
|
28 Haziran 2007; 9:57:46
|
|
|
Dışarıdan kötü koku almasının polen filtresiyle hiçbir alakası yok. Polen filtresi sadece toz, toprak vb. maddeleri tutar. Eğer dışarıdaki kötü kokuların aracınızın içine gelmesını ıstemiyorsanız dış hava fonksiyonunu kapatınız. Bu durumda sadece arabanın içindeki havayı kullanarak ve daha hızlı bir şekilde soğutma yapar...
|
|
28 Haziran 2007; 17:13:43
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ceyhunberber bu konuyada talep azaldi yaw nerdesiniz kardeşler kumsal oh Eveeet yeni bir konu daha Ceyhunberber arkadaşımızdan yakaladım kumsal oh Bu sene tatile gidecek misiniz gidecekseniz nereye akraba yanına mı yoksa şöööyle akdeniz ege taraflarına mı yok beni sıcak etkiliyor ben bi karadeniz yapar yaylalara çıkar keyfime bakarım mı diyorsunuz Ya da tatili evde geçirecem diyip hafta sonları piknik alanlarına deniz taraflarına günübirlik geziler mi yapacaksınız Beni sorarsanız hemen söyliyim ağustos 1 den itibaren didim e gidiyorum ailem ve bir akraba aileyle ya siz ? Ya benden süper haber spikeri olurmuş nasıl koydum hemen haberi Ana haber bülteni yaptım mübarek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stimur41 -- 28 Haziran 2007; 17:21:20 >
|
|
|
28 Haziran 2007; 17:23:10
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: stimur41 quote:
Orjinalden alıntı: ceyhunberber bu konuyada talep azaldi yaw nerdesiniz kardeşler kumsal oh Eveeet yeni bir konu daha Ceyhunberber arkadaşımızdan yakaladım kumsal oh Bu sene tatile gidecek misiniz gidecekseniz nereye akraba yanına mı yoksa şöööyle akdeniz ege taraflarına mı yok beni sıcak etkiliyor ben bi karadeniz yapar yaylara çıkar keyfime bakarım mı diyorsunuz Ya da tatili evde geçirecem diyip hafta sonları piknik alanlarına deniz taraflarına günübirlik geziler mi yapacaksınız Beni sorarsanız hemen söyliyim ağustos 1 den itibaren didim e gidiyorum ailem ve bir akraba aileyle ya siz ? Ya benden süper haber spikeri olurmuş nasıl koydum hemen haberi Ana haber bülteni yaptım mübarek Demek Didim ha...Hemde ailen ve akrabanla ha..Benim evimin önü deniz ama senede 2-3 kere girebiliyorum Ceyhun arkadaşıma katılıyor ve sana diyorum ki : "KUMSAL OH"
Canım Türkiye' m; tepeden tırnağa, sat ülkeni, dilini, değerlerini sat, kendi değerlerini aşağıla, nasıl olsa onlarınkı daha iyidir. Sana laf edene ise 'faşist' de, 'milliyetci' de, 'sağcı' de, 'solcu' de, 'komünist' de, 'dinci' de, de oğlu de.
|
|
|
|
|
28 Haziran 2007; 17:25:27
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: silverstar68 quote:
Orjinalden alıntı: ceyhunberber bu konuyada talep azaldi yaw nerdesiniz kardeşler kumsal oh Onur abi nerelerde iyi muhabbet çeviriyordu Kumsal oh yapıyordur muhtemelen..
|
|
|
|
|
28 Haziran 2007; 17:29:59
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: silverstar68 quote:
Orjinalden alıntı: stimur41 quote:
Orjinalden alıntı: ceyhunberber bu konuyada talep azaldi yaw nerdesiniz kardeşler kumsal oh Eveeet yeni bir konu daha Ceyhunberber arkadaşımızdan yakaladım kumsal oh Bu sene tatile gidecek misiniz gidecekseniz nereye akraba yanına mı yoksa şöööyle akdeniz ege taraflarına mı yok beni sıcak etkiliyor ben bi karadeniz yapar yaylalara çıkar keyfime bakarım mı diyorsunuz Ya da tatili evde geçirecem diyip hafta sonları piknik alanlarına deniz taraflarına günübirlik geziler mi yapacaksınız Beni sorarsanız hemen söyliyim ağustos 1 den itibaren didim e gidiyorum ailem ve bir akraba aileyle ya siz ? Ya benden süper haber spikeri olurmuş nasıl koydum hemen haberi Ana haber bülteni yaptım mübarek haber spikeriniz Serhat Timur ben Aksaraydayım ama eylül gibi komple bir tatile gidecem İnşallah Ceyhunun da kulakları çınlasın Komple tatil nasıl oluyor komple bakım benzeri galiba Bende kendime komple bir tatil vereceğim hele bi oğlan doğsunda
|
|
|
|
|
28 Haziran 2007; 17:30:40
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ceyhunberber yillik iznimi nezaman alirim bilmiyorum ama hafta sonlari çesmeye giderim genelde didim altınkuma kacmayi düsünüyorum bir hafta sonuda bakalim bizim sefkilimiz nezaman ayarlasa kendini artik | | | |