Şimdi Ara

AUTOKİNG'TE BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
217
Cevap
9
Favori
105.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dentteknik

    DENTTEKNİK Boyasız Göçük Onarım Alim Usta
    Otomobilinizdeki Boyası Bozulmadan Kaporta Göçükleri ,
    Dolu Göçükleri ,Hasarları Onarımı Yapılmaktadır.

    Profesyonelliğie ve tecrübeye önem verenlere Ben 20 seneyi aşkın bir süre kaportacılık geçmişim var ve Boyasız Göçük Düzeltme işmi Hollanda da 10 yıl yaptım,şimdi tam donanımlı ABD den getirdiğimiz aletlerle ve birinci sınıf işçiliğimle Ankara da çalışmaya devam ediyorum ,facebook sayfama bir göz atın ve olası hasarlarda sizlere yardımcı olmak isterim. Saygılarımla

     AUTOKİNG'TE BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME





     AUTOKİNG'TE BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME


     AUTOKİNG'TE BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME


    merhaba Alim usta facebook sayfanıza baktım mavi aracın uzamış göçüğünü düzeltmişsiniz resimlerde hoş görünüyor ona benzer ondan küçük göçük var aralık gibi gelebilirim umarım fiyatta anlaşırız autoking ücretsiz yapmasına rağmen götürmek istemiyorum hiç güvenim yok onlara
  • merhaba efsane,

    facebook sayfama bakip begenmenize sevindim,size elbette fiyat konusunda'da yardimci olurum. buradan size telefon numarami veremiyorum, facebook tan bir mesaj atin numarami veriyim goruselim.

    saygilar
  • Yapan çok güzel yapıyor bu işi, yapamayan iyice batırıyor. Dikkat etmek lazım .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fastcare

    Merhaba,
    Ben planladığım tamir setini USA'dan henüz satın alamadığım ve sertifikam olmadığı için göçük tamiri yapmıyorum şu anda. Ankara'da bu işi mükemmel şekilde yapabilen, tavsiye edebileceğim birkaç yer var. Özelden ulaşırsanız bilgilerini paylaşabilirim sizinle.

    Size özel mesaj yazdım. Kontrol eder misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baboker

    quote:

    Orijinalden alıntı: fastcare

    Merhaba,
    Ben planladığım tamir setini USA'dan henüz satın alamadığım ve sertifikam olmadığı için göçük tamiri yapmıyorum şu anda. Ankara'da bu işi mükemmel şekilde yapabilen, tavsiye edebileceğim birkaç yer var. Özelden ulaşırsanız bilgilerini paylaşabilirim sizinle.

    Size özel mesaj yazdım. Kontrol eder misiniz?

    Cevap yazdım Konya yolu Kartaş Fiat bu konuda çok iyidir.
  • Bu autoking midir nedir. Hala bunlara yaptıran kaldımı ya? adamların doğru düzgün yaptığı iş bile yok. kaskodan malı götürüyorlar. sakın aracınızı bu abudik gubidik yerlere bırakmayın. arabanızı rezil durumda bırakıyorlar. Ben uğradım mini birşey çektireceğiz. adam diyor yok böyle olmaz yok bunu yapamayız yok bilmemne. hadi len dedim ne iş yaparsınız siz dedim. götürdüm sanayiye usta cillop gibi yaptı. kardeşim bu autokinge filan araç bırakmayın. hatta mümkünse kasko şirketinize bu firma ile iş yapmayı kesin kasko ücretimizi düşürün diye teklif edin daha mantıklı. bu autoking denen yerler milleti soymaktan başka birşey yaptığı yok, kapatılmalıdır. Elin almanyasında ne kötü durumda araçları düzeltiyorlar. Bu autoking yok bu olmaz yok şöyle olur yok dokunamayız vs vs. geç kardeşim bırak bu işleri otoking
  • Çamurluk gibi saçın zayifladigi noktalardaki yumruktan biraz kucuk gocukleri siz de tamir edebilirsiniz, cok kuvvetli 3m cift tarafli bantlar var banti merkeze yapistirin, 20 dakika kalsin tabi sizin tarafiniza da o banti cekebileceginiz bir sey yapistirin. Fon makinesiyle bir yandan isitin 5 dakika kadar hemen sonrasinda banti kendinize dogru cekin, sac yumusagindan ve bantin cok kuvvetli olmasindan gocugu kendinize dogru cektiginizde duzelecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyasız göçük düzeltme konusunda yaşadığım deneyimi paylaştığım yazıya göz atmanızı öneririm.

    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=68866029&p=1#69124378

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu işi İstanbul da güzel yapan tercihen Avrupa yakası bilen var mı?
  • Ben ostim auto king e arabamı verdim ön tampon altında çizikler vardı boyanıcaktı adam pastel boyayla işaretledi çizdi falan arabayı almaya gittim sis farını bile boyamışlar sağolsunlar sis farırnın üstünde boya eksikliği var ve siyah plastiklerdede hafif hafif boyalar kesinlikle birdaha ne olursa olsun aracımı auto kinge bırakmam sizde bırakmayın bence.
  • Arkadaşlar benimde yakın zamanda sokakta duran, gözüm gibi baktığım, yeni aldığım Opel Astra Sedan aracımın ahlaksızın birisi sol ön çamurluğuna sürtüp ezmişti. Kim olduğunu tesbit edemedim ve kosko şirketim ile görüştüm. Benim anlaşmalı olduğu şirkete mini onarım için yönlendirdiler. Firma göçüğü düzeltebileceklerini ancak boyanacağını da söylediler. Yepyeni aracıma da boya yaptırma işi canımı sıktı :( biraz araştırma yaptıktan sonra İkitelli de bulduğum Mustafa Abi'ye gittim. 70TL karşılığında göçüğü düzeltip eski haline getirdiler. Kullandığı öyle çektime v.s. aletler yok tamamen kendi tasarımı aletler ile (çekiç v.s.) boyaya da zarar vermeden düzeltti. Tavsiye ederim, benim gibi düşünen bir çok arkadaşıma yardımcı olabileceğini düşünüyorum.

    Serhat oto kaporta
    güngören-bağcılar sanayi sitesi 20.blok no:10
    ikitelli
    Mustafa Yetiş 0542 324 14 23

    http://boyasizvurukduzeltme.com/hakkimizda.html

    Mavi Opel Astra Barış yönlendirdi de diyebilirsiniz.
  • Arkadaşlar Ankara da PDR sistemi ile gocuk düzeltebilecek bir usta aramaktayım , alim usta demeyin zaten biliyorum başaka bir usta varmı acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kuhi

    Arkadaşlar Ankara da PDR sistemi ile gocuk düzeltebilecek bir usta aramaktayım , alim usta demeyin zaten biliyorum başaka bir usta varmı acaba

    alim usta fiyati epey abartiyor sanirim o yûzden öyle dediniz:) forumlarda övûlen yildiz oto fatih ustaya gittim memnun kalmadim zaten profesyonel aletleri pek yok.2 tane cektirme aleti var gerisi cekic demir parcalari falan...benim gibi titizseniz burayi tavsiye etmem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALİM ustanın ustalığına birşey diyemem ama fiyat politikası arabadan arabaya değişiyor buda esnaflığa yakışacak bir davranış değil , fatih ustaya bende gittim ve daha PDR nin bile ne olğundan bir haber
    Koskca Ankarada bir usta bulamıyoruz ya
    Yakında istanbula gezmeye gideceğim orada çok kaliteli işinin ehli ustalar var birisine yaptıracağım .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuhi -- 2 Şubat 2014; 15:16:22 >
  • alim usta cıldırmış olmalı benim araca 1250 tl fiyat cekti kendini uyyanık sanıyor galiba
  • Arkadaşlar size çok iyi bir usta tavsiye edeceğim.
    Öncelikle benim de autoking de sıkıntım oldu, burada ve başka yerlerde yazılanlardan sonra bayağı çekincelerle gittim.
    Karşılaştığım tablo, maalesef benim yıllar önce bıraktığımdan çok farklıydı. Yapılan olumsuz eleştirilerin çoğunun doğru olduğuna şahit oldum.
    (Baştan savma işçilik, göçük düzeltme yerine kazıma, macun, boya vernik teklifi, başka da olmazmış...)

    Neyse uzatmayayım, fena bozuldum adamlara.. Ben de bir arkadaş vasıtasıyla tanıştığım ustaya (Hondacı Kadir) gittim ve arabanın fotoğrafını gösterdim. Bunu kim yapabilir diye sordum. O da bana "Cengiz Usta" isimli bir arkadaşın yerini tarif etti. "Bunu yapsa yapsa o yapabilir" dedi. Cengiz Usta'yı görür görmez içim ısındı, fotoğrafı gösterdim. O da "%80-90 düzeyinde yaparım, sacın kalitesine bağlı" dedi. Bu sabah için sözleştik ve 9:00-10:30 arasında arabamın işini bitirdi.
    Resimler aşağıda, kesinlikle tavsiye ederim.
     AUTOKİNG'TE BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME AUTOKİNG'TE BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME AUTOKİNG'TE BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME AUTOKİNG'TE BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME AUTOKİNG'TE BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME AUTOKİNG'TE BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME
  • Cengiz Usta

    Çakırlar Oto/Şaşmaz Sanayi 2559. sokak olmalı

    0 533 271 06 22
  • Aracım yrni opel astra ve haftasonu istoç Sonax Yeşil'e gittim ve 3 parça göçüğü sanki orjinali gibi düzelttiler, çok memnun kaldım, herkese tavsiye ederim, kurumsal biyer ve size davranışları gayet profesyonelce ve şık, fiyat ise bence makul
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ersöz

    Arkadaşlar yazımda da belirttiğim gibi ilgili ustaya kendi ustamın vasıtasıyla ulaştım.Yoksa bende şahsen ustayı tanımıyordum.Size adresi Şaşmazın internet sitesinden bakarak yazıyorum.Aracına saygı gösteren sürücülerin bilmesi gereken bir usta olduğu kanısındayım.

    ŞİMŞEK OTO
    Kemal ŞİMŞEK
    0532 240 53 69
    Oto sanayi sitesi 1.cad.24.sok No :38 Şaşmaz/ANKARA
    İş tel : 0312 278 15 12
    Sorunlarınızı gidermesi umuduyla...

    Arkadaşlar bugün Kemal ustaya gittim gerçekten adama usta değil sanatçı demek lazım ben çok beğendim işçiliğinide sohbetinide.Uğraştım ama fotğrafları yükleyemedim .Ama işçiliğini görelim diyorsanız facebooktan Şimşek Kaporta ve Boya diye aratın orada paylaşmış olduğu görüntüler var.Ben geçmişte Kemal ustanın tamir ettilerinin yanında çizik sayılan şeyler için boyamadan olmaz yapamayız diyenlere inanıp kocaman parçaları boyattığıma yanarım.Bence ne olursa olsun Ankara da iseniz Kemal ustaya gitmeden macun boya ıvır zıvır işlere girmeyin derim.Fiyata gelince forumda ben şöyle tecrübeliyim yurt dışında çalıştım diyenlerin yanında bedavadan az pahalı.Gidin kendi gözünüzle görün.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xdreab

    alim usta cıldırmış olmalı benim araca 1250 tl fiyat cekti kendini uyyanık sanıyor galiba

    Banada aynı şeyi yaptı el emeğin neyse onu al ama bizde parayı sokaktan toplamıyoruz yazık günah ben ona yaptırmadım kendi bilir tabi Allah yolunu açık etsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.