arkadaşlar bende burdaki yorumlarla beraber seti aldım eski a4 tech mort olunca yeni ve adam akıllı bir sette karar kıldım oda 3200 oldu ilk izlenimim klavye tuşları çok güzel birçok ekstra tuş var kullanımı ve ergonomisi çok rahat fakat fareyi çok beğenmedim daha doğrusu beklediğim gibi değil yine çok hoş bir dizaynı varfakat ya ben bu ekstra tuşlara alışamadım yada bir terslik var birde aleti 140ytl ye yeterkiiste.com dan aldım. özellikle güvenliğe önem verenlere tavsiye ederim.
sonuç alet benden şu an için 10 üzerinden 7,5 aldı kullanınca yine yorumları yazarım
bunu yapmakta fayda var..memnun olmayan tüm kullanıcıların şikayetlerini bu linklerden iletmeleri çözümü hızlandıracaktır..
quote:
Orjinalden alıntı: fktanik
@uxexes arkadaşın tavsiyeleri ile BU LİNKTEN ücretsiz Logitech TR'yi arayıp sorunu anlattım. Bayan daha once bu konuyla ilgili sadece 1 sikayet geldiğini ve bu durumun Müdürlerinin deyimiyle Oyun klavyelerinde bile olabiliecegini soyledi. Daha sonra koustugumuzun referans numarasını verip aşşağıdaki linke girip şikayetinizi İngilizce olarak yazarsanız daha da etkili olacaktır dedi. Şimdi yukardaki linkten herkesin arayıp sorunu bildirmesi ve aşşagıdaki linke de İngilizcesi iyi olan birisinin buraya İngilizce yazacağı mesajı Copy/Paste etmemiz lazım(bence). Saygılar
Bende geçen hafta MX 3200 aldım. TV'de oyun ve video izlemek için 10'ar metre HDMI kablo, RCA kablo aldım. Hatta bu mesafeden klavye ve mouse'un çekmeyeceğini düşünüp 5m*2 usb repeater aldım. Arka odadan salona 6 metrelik dikine mesafede 2-3 duvar+duvara monte TV'yi aşıp sinyal alabiliyor ama TV'nin 1,5 m ötesinde sinyal kesiliyor. Sonuçta TV'ye 4 metre mesafedeki koltuğumdan çekmediği için usb dungle'ı aldığım usb repeater'a takıyorum. Tam TV aldında duruyor. Bu pozisyonda hem TV karşısındaki (4m mesafe) koltuğumdan, hemde arka odadaki bilgisayarımın başında klavye ve mouse'umu rahatça kullanabiliyorum. Sonuçta çekim gücü beklediğimin üstünde, klavye ve mouse menzilleri milimetrik aynı. Buda sanırım şu anlama geliyor: aslında USB dungle daha güçlü olsa mouse ve klavye daha da ileriden çekebilir. Yeni bir firmware ile belki bu da mümkün olabilir. Bu arada unutmadan FW9 ile mesafe oldukça kötüydü, hemen update yaptım ve tüm bu söyledikleri FW12 için.
Şu an canımı sıkan tek şey bandajla tek şerit haline getirilmiş olan 10'ar metrelik bu üç kablonun biraz ayak altında kalması. Şu an için kullanırken kabloyu çekiyorum, işim bitince topluyorum. Bunu gizlemek için yöntem düşünüyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exen -- 14 Ocak 2008; 20:54:30 >
o telefonu bende aradım ilgili kişi gerçektende inanılmaz ilgili birisiydi.. konuyu incelemiş ve bu klavyede 3 tuştan sonrasının çalışmama sebebini düzgün bir şekilde ifade etti.. sebebi eski klavyelerde bulunmayan ama yeni nesil tüm bu tarz donanımlara yerleştirilen bir blocklama mekanizmasından bahsetti..Bilgisayarın işleme mekanizmasında dar boğaza sebep olan eski sistemin yerine bu sisteme geçildiğini anlattı.. konuyla ilgili linkte verdi incelenmesi için...
wireless entegrassyonu hakkında biraz araştırma yapabilirsin, olmadı kablolaları pvclerin içine saklayabilir veya uzun ömürlü kullanım düşünüyosanda duvara gömdürebilirsin hayırlı olsun
quote:
Orjinalden alıntı: exen
Bende geçen hafta MX 3200 aldım. TV'de oyun ve video izlemek için 10'ar metre HDMI kablo, RCA kablo aldım. Hatta bu mesafeden klavye ve mouse'un çekmeyeceğini düşünüp 5m*2 usb repeater aldım. Arka odadan salona 6 metrelik dikine mesafede 2-3 duvar+duvara monte TV'yi aşıp sinyal alabiliyor ama TV'nin 1,5 m ötesinde sinyal kesiliyor. Sonuçta TV'ye 4 metre mesafedeki koltuğumdan çekmediği için usb dungle'ı aldığım usb repeater'a takıyorum. Tam TV aldında duruyor. Bu pozisyonda hem TV karşısındaki (4m mesafe) koltuğumdan, hemde arka odadaki bilgisayarımın başında klavye ve mouse'umu rahatça kullanabiliyorum. Sonuçta çekim gücü beklediğimin üstünde, klavye ve mouse menzilleri milimetrik aynı. Buda sanırım şu anlama geliyor: aslında USB dungle daha güçlü olsa mouse ve klavye daha da ileriden çekebilir. Yeni bir firmware ile belki bu da mümkün olabilir. Bu arada unutmadan FW9 ile mesafe oldukça kötüydü, hemen update yaptım ve tüm bu söyledikleri FW12 için.
Şu an canımı sıkan tek şey bandajla tek şerit haline getirilmiş olan 10'ar metrelik bu üç kablonun biraz ayak altında kalması. Şu an için kullanırken kabloyu çekiyorum, işim bitince topluyorum. Bunu gizlemek için yöntem düşünüyorum...
o telefonu bende aradım ilgili kişi gerçektende inanılmaz ilgili birisiydi.. konuyu incelemiş ve bu klavyede 3 tuştan sonrasının çalışmama sebebini düzgün bir şekilde ifade etti.. sebebi eski klavyelerde bulunmayan ama yeni nesil tüm bu tarz donanımlara yerleştirilen bir blocklama mekanizmasından bahsetti..Bilgisayarın işleme mekanizmasında dar boğaza sebep olan eski sistemin yerine bu sisteme geçildiğini anlattı.. konuyla ilgili linkte verdi incelenmesi için...
Mx3200 Aldım bugün mavi bilgisayardan 130YTL ..microsoft wireless serilerinin nerdeyse hepsini alıp kullandım en son desktop 4000 vardı..Logitech Çok zarif daha yeni açtım pakedini.şimdi microsoftu silip geçecem.inşallah hüsran olmaz benim için ..