Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Logitech "Cordless Mx3200 LASER" (inceleme)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Cevap: Logitech "Cordless Mx3200 LASER" (inceleme) Sayfa: <<   < önceki  6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Uxexes

Sisteme Gözat

13 Ocak 2008; 11:40:05 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

logitech bizi fazla dikkate almamış yazıklar olsun derim başkada birşey denmez.

Zamansız yaşayan Zamanla birlikte kaybolup gidecektir...

RD790!!!
Technics

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

13 Ocak 2008; 12:09:29 

hayırlı olsun hocam
quote:

Orjinalden alıntı: DarkSidesOfMe

arkadaşlar bende burdaki yorumlarla beraber seti aldım
eski a4 tech mort olunca yeni ve adam akıllı bir sette karar kıldım oda 3200 oldu
ilk izlenimim klavye tuşları çok güzel birçok ekstra tuş var kullanımı ve ergonomisi çok rahat
fakat fareyi çok beğenmedim daha doğrusu beklediğim gibi değil yine çok hoş bir dizaynı varfakat ya ben bu ekstra tuşlara alışamadım yada bir terslik var
birde aleti 140ytl ye yeterkiiste.com dan aldım.
özellikle güvenliğe önem verenlere tavsiye ederim.

sonuç alet benden şu an için 10 üzerinden 7,5 aldı kullanınca yine yorumları yazarım

Technics

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

13 Ocak 2008; 12:12:22 

bunu yapmakta fayda var..memnun olmayan tüm kullanıcıların şikayetlerini bu linklerden iletmeleri çözümü hızlandıracaktır..

quote:

Orjinalden alıntı: fktanik

@uxexes arkadaşın tavsiyeleri ile BU LİNKTEN ücretsiz Logitech TR'yi arayıp sorunu anlattım. Bayan daha once bu konuyla ilgili sadece 1 sikayet geldiğini ve bu durumun Müdürlerinin deyimiyle Oyun klavyelerinde bile olabiliecegini soyledi. Daha sonra koustugumuzun referans numarasını verip aşşağıdaki linke girip şikayetinizi İngilizce olarak yazarsanız daha da etkili olacaktır dedi. Şimdi yukardaki linkten herkesin arayıp sorunu bildirmesi ve aşşagıdaki linke de İngilizcesi iyi olan birisinin buraya İngilizce yazacağı mesajı Copy/Paste etmemiz lazım(bence).
Saygılar

LİNK

Technics

Sisteme Gözat

14 Ocak 2008; 1:00:32 

logitech mx3200 ikinci el bölümünde şuan için mevcut
http://forum.donanimhaber.com/m_20323282/tm.htm

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 14 Ocak 2008; 15:05:50 >

exen

14 Ocak 2008; 20:35:52 

Bende geçen hafta MX 3200 aldım. TV'de oyun ve video izlemek için 10'ar metre HDMI kablo, RCA kablo aldım. Hatta bu mesafeden klavye ve mouse'un çekmeyeceğini düşünüp 5m*2 usb repeater aldım. Arka odadan salona 6 metrelik dikine mesafede 2-3 duvar+duvara monte TV'yi aşıp sinyal alabiliyor ama TV'nin 1,5 m ötesinde sinyal kesiliyor. Sonuçta TV'ye 4 metre mesafedeki koltuğumdan çekmediği için usb dungle'ı aldığım usb repeater'a takıyorum. Tam TV aldında duruyor. Bu pozisyonda hem TV karşısındaki (4m mesafe) koltuğumdan, hemde arka odadaki bilgisayarımın başında klavye ve mouse'umu rahatça kullanabiliyorum. Sonuçta çekim gücü beklediğimin üstünde, klavye ve mouse menzilleri milimetrik aynı. Buda sanırım şu anlama geliyor: aslında USB dungle daha güçlü olsa mouse ve klavye daha da ileriden çekebilir. Yeni bir firmware ile belki bu da mümkün olabilir. Bu arada unutmadan FW9 ile mesafe oldukça kötüydü, hemen update yaptım ve tüm bu söyledikleri FW12 için.

Şu an canımı sıkan tek şey bandajla tek şerit haline getirilmiş olan 10'ar metrelik bu üç kablonun biraz ayak altında kalması. Şu an için kullanırken kabloyu çekiyorum, işim bitince topluyorum. Bunu gizlemek için yöntem düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exen -- 14 Ocak 2008; 20:54:30 >

------
€X€N
fktanik

16 Ocak 2008; 0:31:12 

quote:

Orjinalden alıntı: Technics

logitech mx3200 ikinci el bölümünde şuan için mevcut
http://forum.donanimhaber.com/m_20323282/tm.htm

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

Satan arkadaş Klavyenin Türkçe olmadığını yazsa iyi olurmuş. Resimdekine göre TR harfler yok.
Saygılar

Core™2 Quad 2.4 Ghz CPU, Asus P5K-E Wi/Fi P35 , 2 x 1024 Mb Kingston HyperX 1200 Mhz Dual DDR2, HIS 512MB ATI 3870 IceQ 3 Turbo, 2 x 500 GB Seagate SATAII NCQ HDD, Asus 19" MB19TU 2 Ms LCD Monitor, Asus 1814BLT DVD-RW, Asus 1814BL DVD-RW, LC_Power 550 W PSU, Logitech MX3200 Klavye&Mouse. Tuncmatik 2500VA UPS, AOPEN H600B Kasa, FLY Trio PCI TV Kartı. Philips 32" HD LCD TV, Pioneer VSX915 7x100W 8 Ohm Anfi, Wharfedale 150W Subwoofer + 3x150W Hoparlor, 2x100W Sony Hoparlor, 2x100W Jamo
Technics

Sisteme Gözat

16 Ocak 2008; 11:24:48 

o telefonu bende aradım
ilgili kişi gerçektende inanılmaz ilgili birisiydi..
konuyu incelemiş ve bu klavyede 3 tuştan sonrasının çalışmama sebebini düzgün bir şekilde ifade etti..
sebebi eski klavyelerde bulunmayan ama yeni nesil tüm bu tarz donanımlara yerleştirilen bir blocklama mekanizmasından bahsetti..Bilgisayarın işleme mekanizmasında dar boğaza sebep olan eski sistemin yerine bu sisteme geçildiğini anlattı.. konuyla ilgili linkte verdi incelenmesi için...

http://en.wikipedia.org/wiki/Computer_keyboard

Technics

Sisteme Gözat

16 Ocak 2008; 11:28:38 

wireless entegrassyonu hakkında biraz araştırma yapabilirsin, olmadı kablolaları pvclerin içine saklayabilir veya uzun ömürlü kullanım düşünüyosanda duvara gömdürebilirsin
hayırlı olsun
quote:

Orjinalden alıntı: exen

Bende geçen hafta MX 3200 aldım. TV'de oyun ve video izlemek için 10'ar metre HDMI kablo, RCA kablo aldım. Hatta bu mesafeden klavye ve mouse'un çekmeyeceğini düşünüp 5m*2 usb repeater aldım. Arka odadan salona 6 metrelik dikine mesafede 2-3 duvar+duvara monte TV'yi aşıp sinyal alabiliyor ama TV'nin 1,5 m ötesinde sinyal kesiliyor. Sonuçta TV'ye 4 metre mesafedeki koltuğumdan çekmediği için usb dungle'ı aldığım usb repeater'a takıyorum. Tam TV aldında duruyor. Bu pozisyonda hem TV karşısındaki (4m mesafe) koltuğumdan, hemde arka odadaki bilgisayarımın başında klavye ve mouse'umu rahatça kullanabiliyorum. Sonuçta çekim gücü beklediğimin üstünde, klavye ve mouse menzilleri milimetrik aynı. Buda sanırım şu anlama geliyor: aslında USB dungle daha güçlü olsa mouse ve klavye daha da ileriden çekebilir. Yeni bir firmware ile belki bu da mümkün olabilir. Bu arada unutmadan FW9 ile mesafe oldukça kötüydü, hemen update yaptım ve tüm bu söyledikleri FW12 için.

Şu an canımı sıkan tek şey bandajla tek şerit haline getirilmiş olan 10'ar metrelik bu üç kablonun biraz ayak altında kalması. Şu an için kullanırken kabloyu çekiyorum, işim bitince topluyorum. Bunu gizlemek için yöntem düşünüyorum...

Uxexes

Sisteme Gözat

16 Ocak 2008; 12:11:00 

quote:

Orjinalden alıntı: Technics

o telefonu bende aradım
ilgili kişi gerçektende inanılmaz ilgili birisiydi..
konuyu incelemiş ve bu klavyede 3 tuştan sonrasının çalışmama sebebini düzgün bir şekilde ifade etti..
sebebi eski klavyelerde bulunmayan ama yeni nesil tüm bu tarz donanımlara yerleştirilen bir blocklama mekanizmasından bahsetti..Bilgisayarın işleme mekanizmasında dar boğaza sebep olan eski sistemin yerine bu sisteme geçildiğini anlattı.. konuyla ilgili linkte verdi incelenmesi için...

http://en.wikipedia.org/wiki/Computer_keyboard

evet banada aynı sorundan bahsetti yani bu klavyeleri bu şekilde kullanmak zorundayız aslında logitech ve bu hata birbirine uyuşmuyor...

Zamansız yaşayan Zamanla birlikte kaybolup gidecektir...

RD790!!!
ÇöÇan

19 Ocak 2008; 0:49:58 

Mx3200 Aldım bugün mavi bilgisayardan 130YTL ..microsoft wireless serilerinin nerdeyse hepsini alıp kullandım en son desktop 4000 vardı..Logitech Çok zarif daha yeni açtım pakedini.şimdi microsoftu silip geçecem.inşallah hüsran olmaz benim için ..

intel CPU Q6600 QuadCore 2.4 Ghz 1066Mhz 8MB | Gigabyte EP45-DS3 1600 FSB\DDR2 1200 S+GL+16X 775p | OCZ 2+2 gb 1066 MHz Platinum DDR2 CL5 | His HD4850 512MB 256bit GDDR3 16x | Samsung 500gb 7200rpm 16MB sata2 | Samsung 250gb 7200rpm 16MB ide