Yapma be çok üzüldüm o zaman be Technics im.Bunu öyle bir olayı yok olmasınada pek imkan yok yüzeyi micro üçgenler ile kaplıymış. Bu arada senin konunun yeri değişmiş ben yazarken bir baktım noluyo silinmiş yada taşınmış falan yazısını görünce bu konu silinirmi diye şok oldum kısa bir anlık inceleme kısmına layık görülmüş Benim incelemede gider inşallah
Revoltec GamePad Precision Pro İncelemesi için buraya tıklayın
sapıtmaları şöyle açıklayayım.Bilgisayar açıldığında karşıma bir pencere çıkıyor "communication manager" ile ilgili bir update dosyası ama ilerlemiyor daha sonra kapanıyor ve yeniden açılıyor bunu 10 saniyede bir yaptığı için bir işlem yaparken bir anda masaüstüne dönüyorum çözümüde sürekli cancel'a tıklamak ama bu sadece anlık çözüm bilgisayarı tekrar açınca sorun yine baş gösteriyor.
Şimdi o zaman msconfig yazıp çalıştıra açılan yerden başlangıçta bulunan bu programı kapatıyorsun logitech in yada diğer itunesunda bir update programı var ise onu kapatıyorsun ve yeniden başlatıyorsun zaten o sana yeniden başlatmalısın der.Bi dene bakalım
Arkadalar bu mx3200 ün mouse un top unu sağ sol yapınca çın çın diye sesler geliyo hafif böyle..sorun yok acayip memnunum fakat neden böyle bi sesi var merka ettim.. zilmi takmışlar mouse a
sapıtmaları şöyle açıklayayım.Bilgisayar açıldığında karşıma bir pencere çıkıyor "communication manager" ile ilgili bir update dosyası ama ilerlemiyor daha sonra kapanıyor ve yeniden açılıyor bunu 10 saniyede bir yaptığı için bir işlem yaparken bir anda masaüstüne dönüyorum çözümüde sürekli cancel'a tıklamak ama bu sadece anlık çözüm bilgisayarı tekrar açınca sorun yine baş gösteriyor.
Şimdi o zaman msconfig yazıp çalıştıra açılan yerden başlangıçta bulunan bu programı kapatıyorsun logitech in yada diğer itunesunda bir update programı var ise onu kapatıyorsun ve yeniden başlatıyorsun zaten o sana yeniden başlatmalısın der.Bi dene bakalım
Cevap biraz geç oldu kusura bakma bu da işe yaramadı.Kapatsam dahi bilgisayar yeniden başladığında bu update yine çıkıyor.
trimaxsahinabi
Uzaklaştırılmış 30 gün cezanın 14 günü kaldı.
17 Kasım 2007; 7:56:15
setime yarım bardak şekerli çay döktüm ...içini açtım,sıvı dove sabunla gobürte gobürte yıkadım.sonra seti tekrar vidaladım.(kuruttuktan sonra...hatta öyle çay dökülünce öyle bir refleksle klavyeyi çevirdimki odanın heryeri çay olmuştu)..fakat setin tuşları biraz sertleşti...mesela shift tuşunun ortasına basmayınca tuş takılıyor,yani yanlarından sürtünüyor..aynı şey space hariç tüm tuşlarda var.naapsam ki yaww
alıcan güzel bir temizleme spreyi.. açıcan yine içini sıkıcan bir güzel içine dışına tuşlara ve alttaki slikon malzemeye özel ilgi göstereceksin tabi...sonra afiyetle kullanmaya devam ediceksin...nezamana kadar.. bidahaki çay molasına kadar
quote:
Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi
setime yarım bardak şekerli çay döktüm ...içini açtım,sıvı dove sabunla gobürte gobürte yıkadım.sonra seti tekrar vidaladım.(kuruttuktan sonra...hatta öyle çay dökülünce öyle bir refleksle klavyeyi çevirdimki odanın heryeri çay olmuştu)..fakat setin tuşları biraz sertleşti...mesela shift tuşunun ortasına basmayınca tuş takılıyor,yani yanlarından sürtünüyor..aynı şey space hariç tüm tuşlarda var.naapsam ki yaww
trimaxsahinabi
Uzaklaştırılmış 30 gün cezanın 14 günü kaldı.
18 Kasım 2007; 12:14:43
çok ilginç bir şey,ama klavyenin içine (şeffaf devre plakasına ve silikon tuş altlığına) bir damla sızma olmadı...çayın bir kısmı o büyük deliklerin arka taraftan aktı,bir kısmı tuşların altında kaldı,bir kısmı da klavyeyi deli gücü ile savurmam sonucu perdede ve duvarlarda kaldı ...ama şu tuşalrın sertleşme sebebini anlayamadım,mesela shift tuşunun tam ortasına basamazsam tuş takılıyormuş hissi veriyor..acaba vidaları mı çok sıktım diycem ama tuş takımlarının olduğu yeri açmadım.neyse ben belki pimpirik yapıyom.(neyse bu sayede klavye gıcır gıcır oldu )
oyun oynayınca 2 haftada bitti mouse un pili. gp nin şarj eilebilir pilinden taktım. acaba şarj edilebilir piller kısa ömürlü mü oluyor mouse ta? yoksa normal midir? windows xp kullanıyorum. ama firmware güncellemesi için platform vista görünüyor. xp yi seçince firmware yerine setpoint güncellemesi çıkıyor. xp de firmware güncellemesi yok mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 19 Kasım 2007; 12:38:28 >