Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Logitech"CordlessMx3200 LASER"(inceleme+FwÇıktı+SliderÇözüm)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Cevap: Logitech"CordlessMx3200 LASER"(inceleme+FwÇıktı+SliderÇözüm) Sayfa: <<   < önceki  4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Merzah

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007; 21:55:55 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Yapma be çok üzüldüm o zaman be Technics im.Bunu öyle bir olayı yok olmasınada pek imkan yok yüzeyi micro üçgenler ile kaplıymış.
Bu arada senin konunun yeri değişmiş ben yazarken bir baktım noluyo silinmiş yada taşınmış falan yazısını görünce bu konu silinirmi diye şok oldum kısa bir anlık
inceleme kısmına layık görülmüş Benim incelemede gider inşallah

Revoltec GamePad Precision Pro İncelemesi için buraya tıklayın

Askerlikte son beş ay ...
Merzah

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007; 23:04:31 

quote:

Orjinalden alıntı: shady08

sapıtmaları şöyle açıklayayım.Bilgisayar açıldığında karşıma bir pencere çıkıyor "communication manager" ile ilgili bir update dosyası ama ilerlemiyor daha sonra kapanıyor ve yeniden açılıyor bunu 10 saniyede bir yaptığı için bir işlem yaparken bir anda masaüstüne dönüyorum çözümüde sürekli cancel'a tıklamak ama bu sadece anlık çözüm bilgisayarı tekrar açınca sorun yine baş gösteriyor.

Şimdi o zaman msconfig yazıp çalıştıra açılan yerden başlangıçta bulunan bu programı kapatıyorsun logitech in yada diğer itunesunda bir update programı var ise onu kapatıyorsun ve yeniden başlatıyorsun zaten o sana yeniden başlatmalısın der.Bi dene bakalım

Keşiş

14 Kasım 2007; 20:51:00 

Arkadalar bu mx3200 ün mouse un top unu sağ sol yapınca çın çın diye sesler geliyo hafif böyle..sorun yok acayip memnunum fakat neden böyle bi sesi var merka ettim.. zilmi takmışlar mouse a

Ağanın eli tutulmazmış..
Merzah

Sisteme Gözat

14 Kasım 2007; 20:54:34 

Bende o tarz bir ses çıkmıyor yani daha doğrusu çıkan sese ses denirmi bilmem kıp kıp diye çok duyulmaz bir ses var çın çın değil

Technics

Sisteme Gözat

14 Kasım 2007; 20:57:00 

puhahahaha kıp kıp neya koptum
quote:

Orjinalden alıntı: Merzah

Bende o tarz bir ses çıkmıyor yani daha doğrusu çıkan sese ses denirmi bilmem kıp kıp diye çok duyulmaz bir ses var çın çın değil

Merzah

Sisteme Gözat

14 Kasım 2007; 22:04:09 

Aslında tıp tıp da diyebiliriz

eXcess3

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007; 21:20:07 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: shady08

sapıtmaları şöyle açıklayayım.Bilgisayar açıldığında karşıma bir pencere çıkıyor "communication manager" ile ilgili bir update dosyası ama ilerlemiyor daha sonra kapanıyor ve yeniden açılıyor bunu 10 saniyede bir yaptığı için bir işlem yaparken bir anda masaüstüne dönüyorum çözümüde sürekli cancel'a tıklamak ama bu sadece anlık çözüm bilgisayarı tekrar açınca sorun yine baş gösteriyor.

Şimdi o zaman msconfig yazıp çalıştıra açılan yerden başlangıçta bulunan bu programı kapatıyorsun logitech in yada diğer itunesunda bir update programı var ise onu kapatıyorsun ve yeniden başlatıyorsun zaten o sana yeniden başlatmalısın der.Bi dene bakalım

Cevap biraz geç oldu kusura bakma bu da işe yaramadı.Kapatsam dahi bilgisayar yeniden başladığında bu update yine çıkıyor.

trimaxsahinabi
Uzaklaştırılmış
30 gün cezanın 14 günü kaldı.

17 Kasım 2007; 7:56:15 

setime yarım bardak şekerli çay döktüm ...içini açtım,sıvı dove sabunla gobürte gobürte yıkadım.sonra seti tekrar vidaladım.(kuruttuktan sonra...hatta öyle çay dökülünce öyle bir refleksle klavyeyi çevirdimki odanın heryeri çay olmuştu)..fakat setin tuşları biraz sertleşti...mesela shift tuşunun ortasına basmayınca tuş takılıyor,yani yanlarından sürtünüyor..aynı şey space hariç tüm tuşlarda var.naapsam ki yaww
Technics

Sisteme Gözat

17 Kasım 2007; 14:52:53 

alıcan güzel bir temizleme spreyi.. açıcan yine içini sıkıcan bir güzel içine dışına tuşlara ve alttaki slikon malzemeye özel ilgi göstereceksin tabi...sonra afiyetle kullanmaya devam ediceksin...nezamana kadar.. bidahaki çay molasına kadar
quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

setime yarım bardak şekerli çay döktüm ...içini açtım,sıvı dove sabunla gobürte gobürte yıkadım.sonra seti tekrar vidaladım.(kuruttuktan sonra...hatta öyle çay dökülünce öyle bir refleksle klavyeyi çevirdimki odanın heryeri çay olmuştu)..fakat setin tuşları biraz sertleşti...mesela shift tuşunun ortasına basmayınca tuş takılıyor,yani yanlarından sürtünüyor..aynı şey space hariç tüm tuşlarda var.naapsam ki yaww

trimaxsahinabi
Uzaklaştırılmış
30 gün cezanın 14 günü kaldı.

18 Kasım 2007; 12:14:43 

çok ilginç bir şey,ama klavyenin içine (şeffaf devre plakasına ve silikon tuş altlığına) bir damla sızma olmadı...çayın bir kısmı o büyük deliklerin arka taraftan aktı,bir kısmı tuşların altında kaldı,bir kısmı da klavyeyi deli gücü ile savurmam sonucu perdede ve duvarlarda kaldı ...ama şu tuşalrın sertleşme sebebini anlayamadım,mesela shift tuşunun tam ortasına basamazsam tuş takılıyormuş hissi veriyor..acaba vidaları mı çok sıktım diycem ama tuş takımlarının olduğu yeri açmadım.neyse ben belki pimpirik yapıyom.(neyse bu sayede klavye gıcır gıcır oldu )
@ŞKIN

18 Kasım 2007; 13:44:56 

quote:

Eski Nick = masal75
Merzah

Sisteme Gözat

18 Kasım 2007; 19:47:22 

Ama öyle

kanoute

19 Kasım 2007; 12:06:55 

oyun oynayınca 2 haftada bitti mouse un pili. gp nin şarj eilebilir pilinden taktım. acaba şarj edilebilir piller kısa ömürlü mü oluyor mouse ta?
yoksa normal midir?
windows xp kullanıyorum. ama firmware güncellemesi için platform vista görünüyor.
xp yi seçince firmware yerine setpoint güncellemesi çıkıyor.
xp de firmware güncellemesi yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 19 Kasım 2007; 12:38:28 >