bende yeni aldım. gerçekten çok güzelmiş mouse un tekerleğini yukarı döndürürken tıkır tıkır ses çıkarması dışında bir sorun görmedim. bilerek mi öyle sesli yapmışlar yoksa bana mı böyle denk geldi bilmiyorum ama güzel ürün
bende yeni aldım. gerçekten çok güzelmiş mouse un tekerleğini yukarı döndürürken tıkır tıkır ses çıkarması dışında bir sorun görmedim. bilerek mi öyle sesli yapmışlar yoksa bana mı böyle denk geldi bilmiyorum ama güzel ürün
yok ürünün özelliği o...yukarı tıkır tıkır,aşşağı fısır fısır ...
bu seti salonda kullanmak için almayı düşünüyorum ,bazı arkadaşlar mesafe problemi var diyor.yaklaşık 5 metreden takılma gibi bir şey olurmu ? yani maksimium kaç metreden kullanılıyor bu set ???
yok ürünün özelliği o...yukarı tıkır tıkır,aşşağı fısır fısır ...
:) iyi o halde sorun yok tuşlar da amma sessiz ha. laptoptan bile daha kaliteli bence
buna cevap verildi defalarca yeni alan arkadaşlara gayırlı olsun
quote:
Orjinalden alıntı: tyll
bu seti salonda kullanmak için almayı düşünüyorum ,bazı arkadaşlar mesafe problemi var diyor.yaklaşık 5 metreden takılma gibi bir şey olurmu ? yani maksimium kaç metreden kullanılıyor bu set ???
ya itiraf ediyorum açıkçası logitechin her tasarımı cezbediyor beni ve alasım geliyor mutlaka.. performanslarıysa değişken güncel setleri almakta fayda var buyüzden.. senin bu 2sette harika görünüyor ama benim aklım wavede o setlerden
quote:
Orjinalden alıntı: *13*
Bende ilerde bu ikisinden birsini almayı düşünüyorum.Sizce nasıl?Kullanan varsa görüşlerini bilmek isterim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 27 Eylül 2007; 20:54:52 >
Bence wave değil ama üstteki microsoft'un aynı şekildeki klavyesine aşırı benziyor. Wave bence orjinal bir tasarım olmuş. MS Desktop kullanıyordum daha önce, elite ile aynı tasarım, bence hiç benzemiyor wave ile. Eğer mouse'u Mx600 falan olsa, alınası bir klavye olmuş. Ama enter'ın küçük olmasına uyuz oluyorum.
Birde bir sorum olacak, benim incelememi nasıl kullanıcı incelemelerine taşıyabiliyorum yada taşıtabiliyorum? Orada başlık açamıyoruz çünkü ve sanırım kimse paylaşım yapmak istemiyor inceleme başlığında bari orada dursunda herkes okusun konu aşağılara kaymadan.