Giriş | |
|
|
|
20 Temmuz 2008; 9:53:01
|
|
|
güzel soru borealatis, bu hassasiyeti minimum etkileyerek pointer hızını yükseltme özelliğidir. acceleration low da hassas olur ve tüm tarama dpi nı maximum kullanır ama yavaş çalışır, mediumda orta tarama dpi ile çalışır hassasiyet kısmen düşer ama hızlanır, high da da en hızlı şekilde çalışır pointer fakat dpi özelliği çok azda olsa sağlıksız çalışır, bu ayarı yükselttikçe pointera hakim olmanız güçleşir, benim önereceğim ayar çizim vslerle uğraşanlar kesinlikle lowda veya mediumda tutmalı maximum. none çok ağır çalıştığı için sıkıcı olur, ama higha getirmek isteyenler deneyip controlda zorluk yaşıyorlarmı buna bakmalılar önce quote:
Orjinalden alıntı: borealatis pointer acceleration daki none low medium high seçenekleriyle oynadık mı mozue miz ona göre hızlanıyor fakat bunu yükseltince tam oalrak noluyor ne olmuyor? yani sonuçta solda hızlandırma çubuğumuz var bu nedir dezavantajı varmıdır yükseltmemiz neye yarar... ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 20 Temmuz 2008; 11:11:33 >
|
|
20 Temmuz 2008; 9:56:14
|
|
|
en sonuncu fw ilk sayfada en üstte fw 12 yazan kırmızı yazının altındaki link. saat olayını yazdım ayarlamalar için nasıl düzenleyelim mesajı siz örnek gösterin değiştirelim istediğiniz gibi quote:
Orjinalden alıntı: McCarty @Technics Hocam şu ilk sayfada sen böyle klavye ve mause hakkında ayarlari filan yazsan ve firmware'leri ilk msjda atsan güzel olurdu dostum şimdi benım cidden kafam karişti bir sürü firmware var hepsinimi yüklüycez en sonuncusunumu en sonuncusu ise en sonuncusu nerde demek istedigim karişiklik olmasin diye hem konu daha hoş gözükür. bu saat olayinda bende yardim istiyorum
|