tmm dostum bılgiler ve cevapların tşk. ederım. yarin almaya gidiyorum g15i sevmedım zaten ya ben ışık ıstemiom gece guzel fılm izlenmio mausenın ışıgı + modemın ısıgı + kasanın neon ışıkları + monitörün power ışıgı bile rahatsız edıyorken G15 uzak dursun bi o kaldı ışıgıyla kalan
Bu ürünün klavyesindeki saati nasıl ayarlarız ? birde mause de orta tuşa basında web sitelerinde gezerken sayfayı aşağı yada yukarı kaydırabiliyorduk bunları ansıl ayarlıcam ?
aAldım arkadaslar offf offf arkadaslar mukemmel yazi yazdigimin farkindayim suanda muthiş bi duygu ve on parmak rahatlikla yazabiliyorummm cıt cikmiyor süper süper şimdi arkadaslar ben buna ne yüklemeliyim uprage filan yükelmeye gerek varmi ? cd'sini kurdum sadece ve gercekten harika offf yaa ben demek eskiden pc kullanmiyomusum onu anladim
pointer acceleration daki none low medium high seçenekleriyle oynadık mı mozue miz ona göre hızlanıyor fakat bunu yükseltince tam oalrak noluyor ne olmuyor? yani sonuçta solda hızlandırma çubuğumuz var bu nedir dezavantajı varmıdır yükseltmemiz neye yarar... ?
@Technics Hocam şu ilk sayfada sen böyle klavye ve mause hakkında ayarlari filan yazsan ve firmware'leri ilk msjda atsan güzel olurdu dostum şimdi benım cidden kafam karişti bir sürü firmware var hepsinimi yüklüycez en sonuncusunumu en sonuncusu ise en sonuncusu nerde demek istedigim karişiklik olmasin diye hem konu daha hoş gözükür. bu saat olayinda bende yardim istiyorum
fn+f10 ile ayarlama moduna girip yön tuşları ile değer atayabilirsin, fn tuşu kısmi ayarlamalarda kullanılan ana tuş, diğer yardımcı tuşlarda f9 f10 f11 f12 set point üstünden dilediğin ayarlamaları yapabilirsin, veya uber options adı verilen modlu set pointi daha önceki sayfalardan yükleyip bir incelemenizi öneririm hatta benim yaptığım gibi mouse ta baş parmak altında bulunan tuşlara cruise up ve down işlevini atayıp accelerator uünüde high a getirin ve sonra izleyin neler oluyor
quote:
Orjinalden alıntı: Amulet
Bu ürünün klavyesindeki saati nasıl ayarlarız ? birde mause de orta tuşa basında web sitelerinde gezerken sayfayı aşağı yada yukarı kaydırabiliyorduk bunları ansıl ayarlıcam ?
teşekkürler şimdiden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 20 Temmuz 2008; 11:08:45 >
hayrlı olsun hocam logitechin ürünleri gerçektende konfor konusunda çok iyiler.
quote:
Orjinalden alıntı: McCarty
aAldım arkadaslar offf offf arkadaslar mukemmel yazi yazdigimin farkindayim suanda muthiş bi duygu ve on parmak rahatlikla yazabiliyorummm cıt cikmiyor süper süper şimdi arkadaslar ben buna ne yüklemeliyim uprage filan yükelmeye gerek varmi ? cd'sini kurdum sadece ve gercekten harika offf yaa ben demek eskiden pc kullanmiyomusum onu anladim
güzel soru borealatis, bu hassasiyeti minimum etkileyerek pointer hızını yükseltme özelliğidir. acceleration low da hassas olur ve tüm tarama dpi nı maximum kullanır ama yavaş ç