Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Logitech "Cordless Mx3200 LASER" (inceleme)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Cevap: Logitech "Cordless Mx3200 LASER" (inceleme) Sayfa: <<   < önceki  6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Technics

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

18 Temmuz 2008; 21:28:41 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: cakitay

çok teşekkürler

aQua~MaDooR`

18 Temmuz 2008; 23:21:40 

GüzeL inceLeme.Teşekkürler.

Ingram Mac10...

ISTCS ' aQua~MaDooR`

Hertürlü Maç, Vs Teklifleri için Lütfen Pm Atınız.
©@®SI

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

18 Temmuz 2008; 23:29:08 

cok teşekkürler :)

MSN: yasin_dinho@hotmail.com
CS nick : sTaRs4eveR^
E-mail : yasin_38_95@yahoo.com

Tıklama læ
McCarty

Sisteme Gözat

19 Temmuz 2008; 0:22:41 

tmm dostum bılgiler ve cevapların tşk. ederım.
yarin almaya gidiyorum
g15i sevmedım zaten ya ben ışık ıstemiom gece guzel fılm izlenmio
mausenın ışıgı + modemın ısıgı + kasanın neon ışıkları + monitörün power ışıgı bile rahatsız edıyorken G15 uzak dursun bi o kaldı ışıgıyla kalan

hadi saolasın ürünü alinca msj atarım

[EP35-DS3R Rev. 2.1] [c2d E8400 3.0 Ghz] [P888+ 8800Gt 512 MB] [2x1gb 1066 Mhz Dominator] [BlueStorm 2 500W] [TT M9 MidTower] [Logitech Mx3200 Laser] [Skystar 2.6D] [Logitech X-530] [Nec 3510A] [Airties RT211]
Amulet

19 Temmuz 2008; 17:28:44 

Bu ürünün klavyesindeki saati nasıl ayarlarız ? birde mause de orta tuşa basında web sitelerinde gezerken sayfayı aşağı yada yukarı kaydırabiliyorduk bunları ansıl ayarlıcam ?

teşekkürler şimdiden

CastleVania: Symphony of the Night

McCarty

Sisteme Gözat

19 Temmuz 2008; 19:56:30 

aAldım arkadaslar offf offf arkadaslar mukemmel yazi yazdigimin farkindayim suanda muthiş bi duygu ve on parmak rahatlikla yazabiliyorummm cıt cikmiyor süper süper
şimdi arkadaslar ben buna ne yüklemeliyim uprage filan yükelmeye gerek varmi ? cd'sini kurdum sadece ve gercekten harika offf yaa ben demek eskiden pc kullanmiyomusum onu anladim

[EP35-DS3R Rev. 2.1] [c2d E8400 3.0 Ghz] [P888+ 8800Gt 512 MB] [2x1gb 1066 Mhz Dominator] [BlueStorm 2 500W] [TT M9 MidTower] [Logitech Mx3200 Laser] [Skystar 2.6D] [Logitech X-530] [Nec 3510A] [Airties RT211]
borealatis

19 Temmuz 2008; 20:06:27 

pointer acceleration daki
none
low
medium
high
seçenekleriyle oynadık mı mozue miz ona göre hızlanıyor fakat bunu yükseltince tam oalrak noluyor ne olmuyor?
yani sonuçta solda hızlandırma çubuğumuz var bu nedir dezavantajı varmıdır yükseltmemiz neye yarar...
?

McCarty

Sisteme Gözat

19 Temmuz 2008; 20:18:44 

@Technics Hocam şu ilk sayfada sen böyle klavye ve mause hakkında ayarlari filan yazsan ve firmware'leri ilk msjda atsan güzel olurdu dostum şimdi benım cidden kafam karişti bir sürü firmware var hepsinimi yüklüycez en sonuncusunumu en sonuncusu ise en sonuncusu nerde
demek istedigim karişiklik olmasin diye hem konu daha hoş gözükür.
bu saat olayinda bende yardim istiyorum

heysemh

20 Temmuz 2008; 0:43:36 

ewet bende kullandım arkadaşta süper gerçekten...yazı yazmak bir başka zevk bu klavye de ..niyetlendim bendee

Technics

Sisteme Gözat

20 Temmuz 2008; 9:46:29 

fn+f10 ile ayarlama moduna girip yön tuşları ile değer atayabilirsin, fn tuşu kısmi ayarlamalarda kullanılan ana tuş, diğer yardımcı tuşlarda f9 f10 f11 f12
set point üstünden dilediğin ayarlamaları yapabilirsin, veya uber options adı verilen modlu set pointi daha önceki sayfalardan yükleyip bir incelemenizi öneririm
hatta benim yaptığım gibi mouse ta baş parmak altında bulunan tuşlara cruise up ve down işlevini atayıp accelerator uünüde high a getirin ve sonra izleyin neler oluyor

quote:

Orjinalden alıntı: Amulet

Bu ürünün klavyesindeki saati nasıl ayarlarız ? birde mause de orta tuşa basında web sitelerinde gezerken sayfayı aşağı yada yukarı kaydırabiliyorduk bunları ansıl ayarlıcam ?

teşekkürler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 20 Temmuz 2008; 11:08:45 >

Technics

Sisteme Gözat

20 Temmuz 2008; 9:48:37 

hayrlı olsun hocam logitechin ürünleri gerçektende konfor konusunda çok iyiler.
quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

aAldım arkadaslar offf offf arkadaslar mukemmel yazi yazdigimin farkindayim suanda muthiş bi duygu ve on parmak rahatlikla yazabiliyorummm cıt cikmiyor süper süper
şimdi arkadaslar ben buna ne yüklemeliyim uprage filan yükelmeye gerek varmi ? cd'sini kurdum sadece ve gercekten harika offf yaa ben demek eskiden pc kullanmiyomusum onu anladim

Technics

Sisteme Gözat

20 Temmuz 2008; 9:53:01 

güzel soru borealatis,
bu hassasiyeti minimum etkileyerek pointer hızını yükseltme özelliğidir.
acceleration low da hassas olur ve tüm tarama dpi nı maximum kullanır ama yavaş ç