selam arkadaşlar.ben yaklaşık 3aydır bu seti kullanıyorum.mouse yeni yeni pilimi değiştir diye ikaz vermeye başladı benim sorum klavye üzerindeki lcd ekranla ilgili.ben klavyenin pil göstergesini bi türlü bulamadım.Bir de fw versiyonunu nasıl öğreneceğiz bu meretin ???
pili biterken gösteriyor sanırım ben alalı 5-6 ay oldu işte hala bitmedi sen düşün gerisini artık...
Bu arada bu setiş almayanlar bu setden uzak dursun.. Eğer harflernin silinmesini istemiyorlarsa,klavye tuşları ne kadar sessiz olsada rahatsız bi şekilde yazmak istemiyorlarsa, tuş kombinasyonlarında " w+a+space " üçlemesinde sorun çıkmasını istemiyorlarsa uzak durun .... Şuan mouse'undan yana sıkıntım yok ama klavye benim gerçekten moralimi bozdu baya...
pili biterken gösteriyor sanırım ben alalı 5-6 ay oldu işte hala bitmedi sen düşün gerisini artık...
Bu arada bu setiş almayanlar bu setden uzak dursun.. Eğer harflernin silinmesini istemiyorlarsa,klavye tuşları ne kadar sessiz olsada rahatsız bi şekilde yazmak istemiyorlarsa, tuş kombinasyonlarında " w+a+space " üçlemesinde sorun çıkmasını istemiyorlarsa uzak durun .... Şuan mouse'undan yana sıkıntım yok ama klavye benim gerçekten moralimi bozdu baya...
aynen bende tavsiye etmiorum.. ilave olarak ben mpouse tanda memnun değilim biraz sessiz bi ortamda sesi duyuluo benmkinin.. laser haznesinden gelio ses..
3 aydan fazla oldu alalı. hiç bir silinme olmadı bende. mouse ise bence inanılmaz guzel. klavyeden daha cok beyendim. ama klavyeye tav olup almıştım. benim maouse ta ses çıkarıyor ama ancak kulağımı dayadığım zaman duyabiliyorum, ki sesizliğe onem veren biriyimdir.
Halen ablamda abimde kullanıyor seti hiç bir problem yok askere gelmeseydim bnede kullanıyor olacaktım.Gayet sorunsuz ve tasarım harikası bir set tavsiye ederim sonuçta Logitech kalitesi
Orjinalden alıntı: Merzah
Halen ablamda abimde kullanıyor seti hiç bir problem yok askere gelmeseydim bnede kullanıyor olacaktım.Gayet sorunsuz ve tasarım harikası bir set tavsiye ederim sonuçta Logitech kalitesi
harf silinmesini yaşayan 1kaç kişi oldu bu büyük bir sorun ama benim gibi 9-10 aydır kullanıpta bir sıkıntı yaşamayanlar daha çoğunlukta.. mousetan gelen ses muhabbeti ile ilgili bin kere yazı yazdım sana rueta bu cihazdan kulağına dayamadan ses gelmiyor. ha seninkinden geliyor ise setin arızalı demektir.. haala ısrarla seti kullanmaya devam edip kötüleyeceğine diğer sorun yaşayan arkadaşlar gibi 5 senelik garantisinden faydalan daha önce bir çok kere setleri değiştirildi arkadaşların ki bu harf silinmesi içinde geçerlidir.. burada sıkıntı yaşatıp kendinize eziyet edeceğinize çözüm üretelim
quote:
Orjinalden alıntı: rueta
quote:
Orjinalden alıntı: borealatis
aynen bende tavsiye etmiorum.. ilave olarak ben mpouse tanda memnun değilim biraz sessiz bi ortamda sesi duyuluo benmkinin.. laser haznesinden gelio ses..
Bu seti forumdaki yorumları okuyarak hafta sonu izmit mavi bilgisayardan aldım. Garanti konusunda çok hassasımdır ama kasa görevlisi ısrarla belgeyi onaylatmaya gerek olmadığını söyledi. Fatura yeterliymiş. Acaba sorun olurmu? Esas bu seti veya kablosuz seti kullananlara bir sorum olacak. Bugüne kadar hiç kablosuz klavye yada fare kullanmadım. Bu seti alınca bir güzel bilgisayara taktım ve kullanmaya başladım. Daha yazılımını yüklemedim, fırsatım olmadı. Eski klavye ve fare bağlantılarımı çıkardığımda ise bilgisayar açılmadı. Çünkü klavye ve fare bağlı değil hatası verdi, doğal olarak Cahilliğime verin ama eskisi bağlı kalıp bunu kablosuz olarakmı kullanacağım yoksa açılışta bilgisayarın seti görüp normal açılmak gibi bir şansı varmı? yani beklentim uçukmu? yoksa bilmediğimden mi bu duruma düştüm?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan s40 -- 20 Mayıs 2008; 11:46:11 >
eğer böyle birşey diyorsa eski klavyenle bios ayarlrında usb ayarı vardı onu " on " yapmalısın forumdaki arkadaşlar ayrıntılı bilgi verir bu konuda.. sonra birtek mx3200 ü bağlayarak kullanabilirsin...
bios ayarlarına girip Usb keyboard support veya usb device support gibi bişey olması lazım onu enable yapman ve f10 a basarak kaydedip çıkman yeterli. hayırlı olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SamirCakir -- 21 Mayıs 2008; 4:19:18 >