Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Logitech"Cordless MX3200 LASER"(inceleme+FwÇıktı+SliderÇözüm)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Cevap: Logitech"Cordless MX3200 LASER"(inceleme+FwÇıktı+SliderÇözüm) Sayfa: <<   < önceki  6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
DarkSidesOfMe

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

3 Mayıs 2008; 9:38:32 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ben setten ayet memnunum 4 aydır hiç sorun çıkarmadı bir problem yok

[Athlon64 3000+@2,4Ghz][OCZ VENDETTA][ASUS A8V MB] [KINGSTON 2GB DDR400] [SAPPHIRE X1950GT 256MB 256BIT]
[SAMSUNG SATA2 250GB 8MB][SEAGATE SATA 200GB 8MB][TOSHIBA 500GB][SEAGATE 1TB FREEAGENT] [1.95 TB TOTAL]
[GO 19" WIDESCREEN 4MS LCD-TFT] [SAMSUNG DVD-RW 16X] [ASUS CD-RW 52X]
[CREATIVE LIVE 24BIT] [CREATIVE MEGAWORS 5+1 500WATTS] [CREATIVE & ORITE WEBCAM]
[MOTOROLA SURFBOARD] [EPSON YAZICITARAYICIFOTOKOPİ] [LOGITECH MX3200] [INCA PREMIUM TV KARTI]
[THERMALTAKE 420W W0061][KODAK M1033 10MP+8GB SDHC][SONYERICSSON K750i+1GB SANDISK MSDUO PRO]
IamANecromonger-1REASONTOLIVE1000REASONSTODIE
muzzoo07

Sisteme Gözat

10 Mayıs 2008; 7:29:45 

selam arkadaşlar.ben yaklaşık 3aydır bu seti kullanıyorum.mouse yeni yeni pilimi değiştir diye ikaz vermeye başladı benim sorum klavye üzerindeki lcd ekranla ilgili.ben klavyenin pil göstergesini bi türlü bulamadım.Bir de fw versiyonunu nasıl öğreneceğiz bu meretin ???

borealatis

10 Mayıs 2008; 9:16:27 

pili biterken gösteriyor sanırım ben alalı 5-6 ay oldu işte hala bitmedi sen düşün gerisini artık...

Bu arada bu setiş almayanlar bu setden uzak dursun..
Eğer harflernin silinmesini istemiyorlarsa,klavye tuşları ne kadar sessiz olsada rahatsız bi şekilde yazmak istemiyorlarsa, tuş kombinasyonlarında " w+a+space " üçlemesinde sorun çıkmasını istemiyorlarsa uzak durun ....
Şuan mouse'undan yana sıkıntım yok ama klavye benim gerçekten moralimi bozdu baya...

rueta

10 Mayıs 2008; 11:03:16 

quote:

Orjinalden alıntı: borealatis

pili biterken gösteriyor sanırım ben alalı 5-6 ay oldu işte hala bitmedi sen düşün gerisini artık...

Eğer harflernin silinmesini istemiyorlarsa,klavye tuşları ne kadar sessiz olsada rahatsız bi şekilde yazmak istemiyorlarsa, tuş kombinasyonlarında " w+a+space " üçlemesinde sorun çıkmasını istemiyorlarsa uzak durun ....
Şuan mouse'undan yana sıkıntım yok ama klavye benim gerçekten moralimi bozdu baya...

aynen bende tavsiye etmiorum.. ilave olarak ben mpouse tanda memnun değilim biraz sessiz bi ortamda sesi duyuluo benmkinin.. laser haznesinden gelio ses..

Intel Core2Duo E6400 - Abit AB9 - Sapphire HD4850 Toxic
2*2048 MB OCZ 800Mhz - 500GB Seagate 32Mb - 1 TB WD Ext. HDD -
Creative Audigy2 ZS - Piooner DvdRw - LG DvdR
Samsung 22" 226BW - Logitech Mx3200 - Tagan i-Xeye 420w
Sunbeam Trio Kasa - Philips MMS460 5.1 - MSI M670 Notebook
jeofizikci

15 Mayıs 2008; 8:27:43 

3 aydan fazla oldu alalı. hiç bir silinme olmadı bende. mouse ise bence inanılmaz guzel. klavyeden daha cok beyendim. ama klavyeye tav olup almıştım. benim maouse ta ses çıkarıyor ama ancak kulağımı dayadığım zaman duyabiliyorum, ki sesizliğe onem veren biriyimdir.

| hp w2207h | logitech mx3200 | chieftec big tower | fsp bs2 500w | su soğutma |
|asus p5kc | e6750@3600Günlük | 2x512 kingston800@900 | sapphire1950gt@648/1460 | seagate 320+250 | samsung 16x dvd-rw sh-s203b |
Merzah

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

15 Mayıs 2008; 14:13:54 

Halen ablamda abimde kullanıyor seti hiç bir problem yok askere gelmeseydim bnede kullanıyor olacaktım.Gayet sorunsuz ve tasarım harikası bir set tavsiye ederim sonuçta Logitech kalitesi

Kaldı 7 ay gel artık teskeremisin nesin !
Sinir yaptı bende bu askerlik :(
Technics

Sisteme Gözat

16 Mayıs 2008; 22:13:48 

vay merzah kardeşim nasıl gidiyor askerlik vatan sizlere emanet sizde bize
quote:

Orjinalden alıntı: Merzah

Halen ablamda abimde kullanıyor seti hiç bir problem yok askere gelmeseydim bnede kullanıyor olacaktım.Gayet sorunsuz ve tasarım harikası bir set tavsiye ederim sonuçta Logitech kalitesi

Technics

Sisteme Gözat

16 Mayıs 2008; 22:17:15 

harf silinmesini yaşayan 1kaç kişi oldu bu büyük bir sorun ama benim gibi 9-10 aydır kullanıpta bir sıkıntı yaşamayanlar daha çoğunlukta..
mousetan gelen ses muhabbeti ile ilgili bin kere yazı yazdım sana rueta bu cihazdan kulağına dayamadan ses gelmiyor. ha seninkinden geliyor ise setin arızalı demektir.. haala ısrarla seti kullanmaya devam edip kötüleyeceğine diğer sorun yaşayan arkadaşlar gibi 5 senelik garantisinden faydalan daha önce bir çok kere setleri değiştirildi arkadaşların ki bu harf silinmesi içinde geçerlidir.. burada sıkıntı yaşatıp kendinize eziyet edeceğinize çözüm üretelim

quote:

Orjinalden alıntı: rueta

quote:

aynen bende tavsiye etmiorum.. ilave olarak ben mpouse tanda memnun değilim biraz sessiz bi ortamda sesi duyuluo benmkinin.. laser haznesinden gelio ses..

borealatis

17 Mayıs 2008; 16:01:19 

benim harfim silindi şimdi garanti değiştirirmi ki?

Technics

Sisteme Gözat

17 Mayıs 2008; 16:27:15 

elbetteki değiştirir.. o garantiyi neden veriyorlar. duvara sürtüp silinmediğine göre başvurmamanız kabahat haala.
quote:

benim harfim silindi şimdi garanti değiştirirmi ki?

jedah

18 Mayıs 2008; 12:41:24 

bencede dört dörtlük bir set forumda önceden silinen tuşu garantiden değiştiren vardı diye hatırlıyom

Aşk yalandır, bir gün biter Var olan tek gerçek NEFRETTİR.
||Intel Pen.4 Prescot 478 3000 +@3800 1 mb 800fsb (zalman CNPS7000A-Cu)||Asus P4P 800 X||Leadtek Winfast 6600 GT 500-900@580-1180( zalman Fatal1ty FS-)|| 2x512mb Kingston DR400||Thermaltake Lan Moto VA 1000 silver|| Samsung 226 bw || Silver power 350W||LG 52x24x52 cd-wr||NEC 3550A dvd_rw|| Samsung 750GB 32 mb 7200 sata2 || Seagate 400GB 16 mb 7200 sata2 ||Samsung 250GB 8 mb 7200 ata|| AverMedia TV Studio 203||Logitech Cordless Mx3200||sound blaster 5.1||Logitech X-230 2+1||

erhan s40

20 Mayıs 2008; 11:45:00