Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Logitech "Cordless Mx3200 LASER" (inceleme)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Cevap: Logitech "Cordless Mx3200 LASER" (inceleme) Sayfa: <<   < önceki  6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Technics

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

17 Mart 2008; 0:06:25 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

en stabil ayar mpad ve kulllanımınız ile alakalı orta tuşa ayarı oyun içerisinden atamalısınız
quote:

Orjinalden alıntı: exdp

arkadaşlar slm bende lx8 model laser mouse aldım hemen hemen bu settekine yakın özelliklerde şuan setpoint yazılımıyla oyunlarda en iyi sensitivity ayarını tutturmaya çalışıyorum, deneyen olmuştur mutlaka cod2 oynarken orta scrolla görev atayamadım nasıl oluyor setpoint den bi ayarmı yapıcam genelde en stabil ayarlar nasıl gerçi kişiden kişiye değişir tabi.

Technics

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

17 Mart 2008; 0:09:13 

seti usbdenmi bağlıyorsunuz yoksa ps2 danmı?
usb ise portta bir çakışma olmamasına dikkat edin ve biostan gereken ayarlarınızı tekrar gözden geçirin
quote:

Orjinalden alıntı: tanvedat
Arkadaşlar öcelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkürler, elimden geldiğince yazıları okumaya çalıştım lakin yaşadığım progleme ilişkin bir cevap göremedim.Şimdi durumumu izah edeyim; ben Logitech 3200 setini yaklaşık bir ay önce aldım.Call of Duty oynadığım için bazı problemler yaşadım ama asıl önemli problemim bilgisayarın Boot esnasında klavyenin çalışmaması.Bu problem yüzünden ne güvenli kipe girebiliyorum ne de sistemi yeniden kurabiliyorum.Bilgisayar ilk Boot aşamasında Bios'a girmek için del tuşuna bsatıktan sonra klavye birden çalışmaz oluyor...

Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler...

Technics

Sisteme Gözat

17 Mart 2008; 0:13:11 

1990yılında olsaydık haklıydınız ama şuanda
bilgisayarda bencede en çok parayı hakeden bileşendir sizinde dediğinizin tam tersine..
kafanızdakileri bilgisayara en doğru ve daha az yorularak aktarabilmeniz bu bileşenlerle mümkün çünkü ancak..

quote:

Orjinalden alıntı: spysensetr
bi klavye ve mouse için bu kadar para günah hakkaten ya yazık

Technics

Sisteme Gözat

17 Mart 2008; 0:19:32 

laptopa yakışır sadece usbden çalışabiliyor evet

quote:

Orjinalden alıntı: Vivi

arkadaşlar bu sadece usb ile çalışıyormu laptop a alcamda ???

Technics

Sisteme Gözat

17 Mart 2008; 0:23:22 

güle güle kullanın
stand ilemi kullanıyorsunuz yoksa usbden direkmi?
ben açının önemli olduğunu biliyorum deneyimlerimden..
alıcının açısını değiştirin, arada metal parçaların olmasına izin vermeyin sinyali engelleyebilecek manyetik cihazlarında aynı şekilde
quote:

Orjinalden alıntı: khaos

Aldım nihayet 2 gündür kullanıyorum şimdilik memnnunum yalnız yeni versiyonu kurmama rağmen hala çekim konusunda özellikle klavyenin menzili ve görüş açısı konusunda sıkıntılarım var klavye ancak 2 metreden oda vericiyi tam karşıdan görünce çalışıyor! Acaba ben bir yerde hatamı yapıyorum bilemiyorum!

m.arabaci

17 Mart 2008; 1:33:48 

iyi günler bende bu klavyeden aldım uzun araştırmalar sonunda
bu klavyedeki zoom tuşu sadece küçültmeye mi yarıyor tekrar eski haline büyütmek için illa %100 tuşuna basmam gerekiyor
bu zoom tuşunun hemen sağ tarafındaki çarpının altındaki tuşa basıldığında sayfaları internet sayfalarını görsel bir şekilde dizilişi varya bu forumun ilk sayfasındaki resimdeki gibi dizmiyor bende alt+tab tuşuna basarakta sayfalarda fezinebiliyoruzya aynı ona benzer bir şekilde geziyor bunu nasıl yapabiliriz o resimdeki gibi bide zoom olayı illa %100 tuşuna basmadanda oradan büyümesi lazım değilmi
iyi geceler

khaos

Sisteme Gözat

17 Mart 2008; 14:01:30 

Stand ile kullanıyorum yalnız kasam lianli pc 800 htpc kasa lcd tvnin altında duruyor usb standınıda bilgisayar kasasının üstüne koydum mecburen,malum kasa alüminyum acaba bu menzil konusunda problem yaratırmı?
quote:

Orjinalden alıntı: Technics

güle güle kullanın
stand ilemi kullanıyorsunuz yoksa usbden direkmi?
ben açının önemli olduğunu biliyorum deneyimlerimden..
alıcının açısını değiştirin, arada metal parçaların olmasına izin vermeyin sinyali engelleyebilecek manyetik cihazlarında aynı şekilde
quote:

Orjinalden alıntı: khaos

Aldım nihayet 2 gündür kullanıyorum şimdilik memnnunum yalnız yeni versiyonu kurmama rağmen hala çekim konusunda özellikle klavyenin menzili ve görüş açısı konusunda sıkıntılarım var klavye ancak 2 metreden oda vericiyi tam karşıdan görünce çalışıyor! Acaba ben bir yerde hatamı yapıyorum bilemiyorum!

borealatis

18 Mart 2008; 1:05:53 

arkadaşlar setpoint hakkında biraz game detection özeliğinden bahsetmek istiyorum...

bu özellik sanırım aktifolduğunda set point te ayarladğınız mouse ayarı oyunlarda da aktif oluyor ve mouse ayarnız değişmiyor...ama bu özellikde bir sürü seçenek var bunu bilen arkadaşlarımız varsa ve paylaşırsa tüm forum ve bundan 1-2 hafta sonrada tüm google arayanları buna ulaşabilir...
teşekkürler...

m.arabaci

18 Mart 2008; 10:41:51 

quote:

Orjinalden alıntı: m.arabaci

iyi günler bende bu klavyeden aldım uzun araştırmalar sonunda
bu klavyedeki zoom tuşu sadece küçültmeye mi yarıyor tekrar eski haline büyütmek için illa %100 tuşuna basmam gerekiyor
bu zoom tuşunun hemen sağ tarafındaki çarpının altındaki tuşa basıldığında sayfaları internet sayfalarını görsel bir şekilde dizilişi varya bu forumun ilk sayfasındaki resimdeki gibi dizmiyor bende alt+tab tuşuna basarakta sayfalarda fezinebiliyoruzya aynı ona benzer bir şekilde geziyor bunu nasıl yapabiliriz o resimdeki gibi bide zoom olayı illa %100 tuşuna basmadanda oradan büyümesi lazım değilmi
iyi geceler

arkadaşlar bu konuda bilgisi olan varmı ve mouse oyunlarda falan bir ayara yapmak gerekiyormu
iyi günler

tanvedat

18 Mart 2008; 22:20:50 

quote:

Orjinalden alıntı: Technics

seti usbdenmi bağlıyorsunuz yoksa ps2 danmı?
usb ise portta bir çakışma olmamasına dikkat edin ve biostan gereken ayarlarınızı tekrar gözden geçirin
quote:

Orjinalden alıntı: tanvedat
Arkadaşlar öcelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkürler, elimden geldiğince yazıları okumaya çalıştım lakin yaşadığım progleme ilişkin bir cevap göremedim.Şimdi durumumu izah edeyim; ben Logitech 3200 setini yaklaşık bir ay önce aldım.Call of Duty oynadığım için bazı problemler yaşadım ama asıl önemli problemim bilgisayarın Boot esnasında klavyenin çalışmaması.Bu problem yüzünden ne güvenli kipe girebiliyorum ne de sistemi yeniden kurabiliyorum.Bilgisayar ilk Boot aşamasında Bios'a girmek için del tuşuna bsatıktan sonra klavye birden çalışmaz oluyor...

Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler...

Set usb den bağlıyıdı fakat ben problemi hallettim.Bios ayarlarından Usb Keyboard Support'u Enable yaptığımız zaman bu problem ortadan kalkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanvedat -- 20 Mart 2008; 22:27:57 >

pars35

20 Mart 2008; 20:04:44 

bende bugün aldım gerçekten çok şık klavye sessiz.mouse scrollu geri çektiğinizde gayet sessiz dönüyor ileri doğru harekette ise cır cır bir ses var normalmi? birde web sayfasını isteğimiz bir sayfa nasıl yaparız. teşekkürler

tanvedat

20 Mart 2008; 22:27:21 

Önceki yazımda memnun olduğumu yazmıştım ama ya bu mouse da ya da bu yeni aldığım mouse pad de bir problem var.O kadar para verip razer mantis seed mose pad aldım, nedense bu bizim mx 600 laser mouse üstünde adam gibi kayamıyor.Yavaş, yavaş oynattığımda açıkca takıldığı belli oluyor, buna mukabil dandik 5 ytl lik optik mose da canavar gibi, zerre takılmadan uçuyor resmen.Sinir oldum açıkcası...

sinan_54

21 Mart 2008; 0:56:01 

slm millet yok mu güncellemeleri daha? geci gerek yok ama belki çıkmıştır diye bakayım dedim hala 4.00.121ver. dayız. neyse saygılar arkadaşlar....

Gigabyte X38-DQ6 | INTEL Core2Duo E6750 @3.7GHz [Günlük] + Zalman-Fatality - FS-C77 | Zotac GeForce 8800GT | OCZ REAPER 4GB DDR2 CL4 EB KIT [OCZ2RPRX800EB4GK] [1110MHz] | THERMALTAKE VH6000BWS ARMOR+ | Enermax Liberty 500 W PSU | Samsung,Seagate 200GB*2, 500GB SataII (900GB)| U.S.Robotics 9107 adsl modem | Creative X-Fi Platinum | Logitech Z-5500 | ViewSonic VG2230WM | Logitech MX3200 Set |