Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Logitech "Cordless Mx3200 LASER" (inceleme)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Cevap: Logitech "Cordless Mx3200 LASER" (inceleme) Sayfa: <<   < önceki  6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Technics

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

17 Şubat 2008; 15:06:43 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

dediğin kombinasyonlar sorunsuz
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

quote:

Orjinalden alıntı: kovaschee
ben guitar hero oynayacağım onun için aynı anda 4 tuş basması gerekiyor klavyenin. mesela l+k+j+left shift bu dörtlü kombinasyon basılıyor mu kullanan bir arkadaşım denerse sevinirim.

simetri

Sisteme Gözat

17 Şubat 2008; 18:04:21 

selamlar, dün gece 10 sayfanın tamamını okudum. az kaldı gözlerim bozuluyordu
az önce vega'dan siparişimi verdim. HTPC projemde kullanmak istiyorum.

emreq

17 Şubat 2008; 19:59:37 

Ben mouse hassas değil demedim zaten ama ben css oynuyorum online, sizin oynadığınız oyunlarda sıkıntıyı hissetmessiniz ama online css de aim almak profesyonel çizim yapmaktan 10 kat daha zordur. Mx518 kullanmışsınız ama unutmuş olabilirsiniz, ben iki mouse u çıkarıp takıp sırasıyla bir iki kere kullandım arasında dağlar kadar fark var. Ama normal bi mouse dan geçen için fark anlamak zordur. Söylemeyi unutmuşum malzeme kalitesi de mx518 in çok daha iyi, bu yeni seri biraz uyduruk olmuş plastik ve tuş kalitesi vs.. Bir de mouse a 2 kalem pil koyunca adam gibi ağır olmuş benim nova game pad de kaydırma problemi de oldu. Teflon ayaklar da (pek teflona da benzemiyor daha çok plastik) kalitesiz ve de büyük mx518 e göre. Şu anda ikisi de var elimde resim de koyar gösteririm.

quote:

Orjinalden alıntı: Technics

crysisten tutunda, cod4 e kadar mouse u zorlayacak tüm oyunları oynadım...
photoshoptan corela tüm pro çizim yazılımlarınında bu mouse u kullanıyorum...
bir kere ne dediğiniz gibi bir aksama yaşadım nede bir atlama veya sıkıntı oldu....
zaten olsaydı sizlerden önce ben geri verirdim çünkü professyonel çizimle uğraşıyorum hassas mouse kullanmak zorundayım...

mx518de kullandım mx1000 de... raserda, microsoftun en gelişmiş setlerinide geçirdim elimden, a4techte,
şu anda kullandığım mouse yani mx600den olduğum kadar hiç birisinden memnun kalmadım... ileride geçersem revolutiona geçmeyi düşünüyorum ama asla başka bir mouse a para vermem..
oyun oynamayı düşünenler oyüzdende kesinlikle bu mouse u veya bu seti öncelikli alternatif olarak düşünmeli herzaman..buda benim görüşümdür...

quote:

Orjinalden alıntı: emreq

Oyun oynamayı düşünenler bu mouse u tercih etmesin. Ben Mx518 Gaming grade kullanıyorum, bu mouse u satın aldım ama kullanamadım. Mx518 in eline su dökemez. Kayganlık çok kötü, biraz hareketsiz kalırsanız kısa süreli gecikme yaşanıyor, mouse un tuşları o kadar hassas değil ve tekerlek geç cevap veriyor. Bütün bu negatif görüşlerim Mx518 le karşılaştırdığım içindir, belki diğer standart mouse lara göre iyidir ama oyun için alınmaz bilginize.. Internetten almış tım yarın mouse u iade edicem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreq -- 17 Şubat 2008; 20:09:16 >

Intel Core 2 Duo E8400@3600 | Zalman 9700 Led | Asus P5B | Kingston 2*1GB 667@800Mhz | Revoltec Bakır Ram Soğutucu | Seagate 3250410AS&3250620AS 250GB SATAII NCQ 7200RPM | MSI 8800GT TD512OC @712-2052 | Arctic Cooling Nv Silencer | Lian Li 007 | Enermax Liberty 450W PSU | Liteon 16XDvD-RW | Creative Audigy | ViewSonic 2245 Lcd | Logitech MX 518 | NOVA MicrOptic Killer Mousepad | Powercom 1000 watt Ups | Canon MP520 Photoprinter | Vista Ultimate
Technics

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

17 Şubat 2008; 20:24:23 

güle güle kullanın
quote:

Orjinalden alıntı: simetri

selamlar, dün gece 10 sayfanın tamamını okudum. az kaldı gözlerim bozuluyordu
az önce vega'dan siparişimi verdim. HTPC projemde kullanmak istiyorum.

Technics

Sisteme Gözat

17 Şubat 2008; 20:31:16 

counter strike bir oyun emre kardeşim ama sen sadece onda yaşadığın bir aksaklıktan dolayı bu mousela oyun oynanmaz dersen yanlış yönlendirmiş olmazmıyız?
css hayatımda birkere bile oynamadım okonuda malesef yorum yapamıyorum ama en kral en güncel fps den tutta dediğim tüm windows uygulamalarına kadar 1tanesinde şuana kadar sıkıntı yaşayıpta, ben gideyimde başka bir mouse bakayım bunla olmayacak dediğim herhangi bir deneyimim olmadı...

Sende bize cs deneyimlerinin olumsuz olduğunu aktarırsan direk..hem insanlara reel anlamda faydamız dokunmuş olur hemde o oyundaki bu mouse ile alakalı genel sıkıntıyı ortaya çıkartmış oluruz..

quote:

Ben mouse hassas değil demedim zaten ama ben css oynuyorum online, sizin oynadığınız oyunlarda sıkıntıyı hissetmessiniz ama online css de aim almak profesyonel çizim yapmaktan 10 kat daha zordur. Mx518 kullanmışsınız ama unutmuş olabilirsiniz, ben iki mouse u çıkarıp takıp sırasıyla bir iki kere kullandım arasında dağlar kadar fark var. Ama normal bi mouse dan geçen için fark anlamak zordur. Söylemeyi unutmuşum malzeme kalitesi de mx518 in çok daha iyi, bu yeni seri biraz uyduruk olmuş plastik ve tuş kalitesi vs.. Bir de mouse a 2 kalem pil koyunca adam gibi ağır olmuş benim nova game pad de kaydırma problemi de oldu. Teflon ayaklar da (pek teflona da benzemiyor daha çok plastik) kalitesiz ve de büyük mx518 e göre. Şu anda ikisi de var elimde resim de koyar gösteririm.

Technics

Sisteme Gözat

17 Şubat 2008; 20:34:50 

mouse pad ile ilgilide ucuz mouse pad incelemesi yapmıştım o konuya bir göz at bende hem winner var hemde ondan ama daha çok ucuz olanı kullanıyorum artık..kaydırma olayı müthiç üstelik kumaş pad tavsiye ederim sanada
quote:

Bir de mouse a 2 kalem pil koyunca adam gibi ağır olmuş benim nova game pad de kaydırma problemi de oldu. Teflon ayaklar da (pek teflona da benzemiyor daha çok plastik) kalitesiz ve de büyük mx518 e göre. Şu anda ikisi de var elimde resim de koyar gösteririm.

kovaschee

18 Şubat 2008; 0:54:35 

quote:

dediğin kombinasyonlar sorunsuz
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

quote:

ben guitar hero oynayacağım onun için aynı anda 4 tuş basması gerekiyor klavyenin. mesela l+k+j+left shift bu dörtlü kombinasyon basılıyor mu kullanan bir arkadaşım denerse sevinirim.

teşekkürler technics. ben de artık bu seti almak için karar verdim. sana bir kaç tane daha kombinasyon sorsam denermisin onları da. l+k+j+h+left shift
l+k+j+h+space+left shift
son bir sorum daha olacak bu klavyede aynı anda en fazla kaç tane tuşa basabiliyoruz?

Technics

Sisteme Gözat

18 Şubat 2008; 1:09:35 

bunlarda sorunsuz çalışıyor..
vallaha aslında 1-2 tuş bozuyor bu kombinasyonları sadece ama onlarda oyunlarda denk gelmiyor bana hiç...sorunmu elbette sorun olmaması gerekeninden hemde ama bana denk gelmiyor hiç tüm samimiyetimle söylüyorum...o tuşlar dışında 6 tuşa kadar basılıyor bildiğim kadarıyla
quote:

teşekkürler technics. ben de artık bu seti almak için karar verdim. sana bir kaç tane daha kombinasyon sorsam denermisin onları da. l+k+j+h+left shift
l+k+j+h+space+left shift
son bir sorum daha olacak bu klavyede aynı anda en fazla kaç tane tuşa basabiliyoruz?

kovaschee

18 Şubat 2008; 1:35:50 

tekrar teşekkür ederim technics yardımın için. bana gerekli olan kombinasyonlar bunlardı. 6 tuşa kadar basılıyosa zaten benim için problem çıkmaz.

emreq

18 Şubat 2008; 2:37:41 

Zaten bu mouse oyun mouse u değil, logitech'in bi bildiği var ki oyun mouse ları ayrı, logitech in sayfasında zaten office olayları için önerildiği yazmış. Oyun her mouse la oynanır, 5 dolarlık chic mousela da oynanır, ama bu mouse la benim kişisel görüşüm mükemmeli isteyen birisi oyun oynayamaz. Css oynamadığınız için tabi böyle konuşmanız doğal, css de en ufak kaydırdınız mı yada geciktiniz mi karşınızdaki affetmez, yapay zeka gibi başetmesi kolay değildir. Kısacası en kral fpsdeki en kral yapay zekadan çok daha zordur oynaması. Herkesin hassasiyet kavramı farklıdır, ben böyle düşünüyorum. Oyuncu arkadaşlar için kendi görüşüm olarak önermiyorum sebepleri daha önce sıraladım. Eğer benim gibi çok hassas biri iseniz gaming serisi tercih ediniz. Sizin görüşlerinize de saygı duyuyorum, dediğim gibi herkesin hassasiyet ve algı kavramı bir değil. Sizin yaş heralde büyük biraz algı kaybı yaşamış olabilirsiniz, ben 20 yaşındaki algıma sahip değilim mesela, ama diş hekimi olduğum için hassasiyetim üst seviyede idir. Saygılar.

quote:

counter strike bir oyun emre kardeşim ama sen sadece onda yaşadığın bir aksaklıktan dolayı bu mousela oyun oynanmaz dersen yanlış yönlendirmiş olmazmıyız?
css hayatımda birkere bile oynamadım okonuda malesef yorum yapamıyorum ama en kral en güncel fps den tutta dediğim tüm windows uygulamalarına kadar 1tanesinde şuana kadar sıkıntı yaşayıpta, ben gideyimde başka bir mouse bakayım bunla olmayacak dediğim herhangi bir deneyimim olmadı...

Sende bize cs deneyimlerinin olumsuz olduğunu aktarırsan direk..hem insanlara reel anlamda faydamız dokunmuş olur hemde o oyundaki bu mouse ile alakalı genel sıkıntıyı ortaya çıkartmış oluruz..

quote:

Intel Core 2 Duo E8400@3600 | Zalman 9700 Led | Asus P5B | Kingston 2*1GB 667@800Mhz | Revoltec Bakır Ram Soğutucu | Seagate 3250410AS&3250620AS 250GB SATAII NCQ 7200RPM | MSI 8800GT TD512OC @712-2052 | Arctic Cooling Nv Silencer | Lian Li 007 | Enermax Liberty 450W PSU | Liteon 16XDvD-RW | Creative Audigy | ViewSonic 2245 Lcd | Logitech MX 518 | NOVA MicrOptic Killer Mousepad | Powercom 1000 watt Ups | Canon MP520 Photoprinter | Vista Ultimate
Technics

Sisteme Gözat

18 Şubat 2008; 2:51:54 

algı kaybı yaşadığımı sanmıyorum...siz dişçisiniz bende sanat eğitimi almış bir reklamcı.. 15 seneden beri aktif bilgisayar kullanır oyunda oynarım...5 dolarlık mouselarla bu mouse u bir tutmak akıllıca olmaz...counter striketa kötü tepki verdiği için bir mouse a kötü demek doğru olmaz düşüncemin arkasındayım...hassasiyet demişsiniz...ben bu mouse la en ince ayrıntıyı gerektiren digital illustrasyonları zorlanmadan yapabiliyosam diğer oyunlarıda oynayabiliyorsam sorun yoktur...css oynamadım hayatım boyunca..belki birgün onuda denerim bunun için

quote:

Zaten bu mouse oyun mouse u değil, logitech'in bi bildiği var ki oyun mouse ları ayrı, logitech in sayfasında zaten office olayları için önerildiği yazmış. Oyun her mouse la oynanır, 5 dolarlık chic mousela da oynanır, ama bu mouse la benim kişisel görüşüm mükemmeli isteyen birisi oyun oynayamaz. Css oynamadığınız için tabi böyle konuşmanız doğal, css de en ufak kaydırdınız mı yada geciktiniz mi karşınızdaki affetmez, yapay zeka gibi başetmesi kolay değildir. Kısacası en kral fpsdeki en kral yapay zekadan çok daha zordur oynaması. Herkesin hassasiyet kavramı farklıdır, ben böyle düşünüyorum. Oyuncu arkadaşlar için kendi görüşüm olarak önermiyorum sebepleri daha önce sıraladım. Eğer benim gibi çok hassas biri iseniz gaming serisi tercih ediniz. Sizin görüşlerinize de saygı duyuyorum, dediğim gibi herkesin hassasiyet ve algı kavramı bir değil. Sizin yaş heralde büyük biraz algı kaybı yaşamış olabilirsiniz, ben 20 yaşındaki algıma sahip değilim mesela, ama diş hekimi olduğum için hassasiyetim üst seviyede idir. Saygılar.

Technics

Sisteme Gözat

18 Şubat 2008; 2:58:37 

quote:

tekrar teşekkür ederim technics yardımın için. bana gerekli olan kombinasyonlar bunlardı. 6 tuşa kadar basılıyosa zaten benim için problem çıkmaz.

Ermeydan

18 Şubat 2008; 20:03:38 

Evet arkadaşlar ben de mx3200 kervanına katıldım. Şu anda 3200ün klavyesinden yazıyorum. Klavye gerçekten güzel hiç ses çıkarmıyor. Dokunmatik zoomu çok hoşuma gitti. Yalnız birkaç sorum olacak. Klavye ve fareyi nasıl kapatıyoruz? Fare biraz sanki milisaniyelik bir algılama geçliği var gibi geldi bana. Daha önce kablolu fare kullanıyordum. Ondan mı acaba? Bir de pointer accerelation mı ne öyle birşey var o ne işe yarıyor? Onu kapatınca sanki fare daha çabuk algılamaya başladı. Acaba ilk sayfadaki firmware en son versiyon mu? Çok soru sordum.

Ekleme: İlk sayfada setpoint 4 küsür versiyonu var o ne işe yarıyor? Bir de klavyenin tarihini nasıl ayarlayacaz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermeydan -- 18 Şubat 2008; 20:06:41 >

Sony Ericsson K850i

/ Q6600 2.4GHz / Gigabyte EP35C-DS3R Rev. 2.1 / 2x1 GB Corsair XMS2 DDR2 800 4-4-4-12 / Sparkle 8800GT SF-PX88GT512D3-HP (Özel Soğutmalı) / Seagate 250GB ST3250410AS 3AAC Thailand / Asus 2014S1T 20X Sata Siyah / LIAN LI PC-007 FB Plus II Kasa Siyah / TAGAN TG600-U33 2 FORCE II 600W / Samsung SyncMaster 932GW / Logitech Cordless Desktop MX3200 Lazer/

Technics

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git