Sanıyorum M.board da usb mouse support seçeneği yok :) eh ne yapalım bende sistemi yenileyene kadar eski usül devam edeceğim birde alıntı ile yanıt verirken yanlış alıntı yapmışım kusura bakmayın...
Son bir soru aldığım MX3200 sette bir arkadaş (fktanik) fotoğrafını yayımlamış mouse nin solunda duran bir aparat (KIRMIZI daire içinde olan ) benim sette çıkmadı bu bir eksiklik mi yoksa bu aparat opsiyonel mi? aparatı doğru anladı isem bu olduğunda b.sayarımı yine eski sistem mouse ile açıp kapatabilirdim...
Ay ve Yıldız Tek’ tir !! Kuvveti Şehittir..Hürriyet ve İstiklal Atam’ dan Emanettir..Uzanan Eller Kırılır, Düşmana Cevap Tetiktir..Türk’ lüğümle Yaşarım, Kıymetim Hürriyet’ tir..Korkma, Sönmeyen Şafak Hep Benimdir..Bastığın Zemin, Kanıma Siperim, Kıymetimdir..1881 Aldığım Nefes, Yemindir!!! Türk’ lüğümle Yaşarım Kıymetim Hürriyet’ tir..
Selamlar dostum, Sorduğun aparat alıntı yaparken benimde dikkatimi çekmişti bunu araştırdık, logitech yetkilisinin bize söylediği bu eski tarzdaki algılayıcısı logitechin..muhtemelen başka, eski bir donanıma aitmiş kısacası bu olursa nasıl çalışır mx3200 bilinmez ama muhtemelen performansında ciddi kayıplar olacaktır.. çünkü şuanki algılayıcısı daha gelişmiş
quote:
Orjinalden alıntı: righteous
Sayın Technics
Sanıyorum M.board da usb mouse support seçeneği yok :) eh ne yapalım bende sistemi yenileyene kadar eski usül devam edeceğim birde alıntı ile yanıt verirken yanlış alıntı yapmışım kusura bakmayın...
Son bir soru aldığım MX3200 sette bir arkadaş (fktanik) fotoğrafını yayımlamış mouse nin solunda duran bir aparat (KIRMIZI daire içinde olan ) benim sette çıkmadı bu bir eksiklik mi yoksa bu aparat opsiyonel mi? aparatı doğru anladı isem bu olduğunda b.sayarımı yine eski sistem mouse ile açıp kapatabilirdim...
Arkadaşar Klavyenin pilini bitirmeyi başarabilen çıktı mı? 2 Mart 2007'den beri kullanıyorum tuş sayacı 2.469.622 hala bitmedi korkmaya başladım
Daha önce böyle bir mesaj atmıştım; şu an 3.649.541 deyim gerçekten etkileyici 11 ay ve hala pil için herhangi bir uyarı ya da azalma söz konusu değil. Keşke fare de buna yakın performans gösterseydi.
klavye olayı abartı okesin..mouse ta aslında dahada iyi performans sergiliyor enerji kullanımı..laser sürekli tarama halinde olduğu için daha çabuk bitiyor klavyeye göre...klavyede 50-100 tuşa basışımıza anca denk geliyordur 1 dakikalık mouse taraması sanırım
quote:
Orjinalden alıntı: PohPohPerisi
quote:
Orjinalden alıntı: PohPohPerisi
Arkadaşar Klavyenin pilini bitirmeyi başarabilen çıktı mı? 2 Mart 2007'den beri kullanıyorum tuş sayacı 2.469.622 hala bitmedi korkmaya başladım
Daha önce böyle bir mesaj atmıştım; şu an 3.649.541 deyim gerçekten etkileyici 11 ay ve hala pil için herhangi bir uyarı ya da azalma söz konusu değil. Keşke fare de buna yakın performans gösterseydi.
ben klavyeyi ne zaman aldığımı hatırlamıyorum,ve içindeki piller kutudan çıkanlar...sanırım piller içinde çürüyecek ama bitmeyecek.hatta bitmeden kendim değiştircem pilleri.tırsıyom,içerde paslanacaklar diye ...ama mouse 2-3 ay dayanıyo .(sanki çok azmış söyledim..klavyeyle kıyaslayınca insan şımarıyor haliyle )
arkadaslar bende aldım yeni firmware yukledim ama şimdi fare de klavyede calışmıyor nasıl yapmalıyım acaba guncellemeyi yanlış mıyaptım tekrar nasıl düzeltirim [URL][IMG]http://img155.imageshack.us/img155/4075/adszmn8.png[/IMG][/URL]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kornakamil -- 8 Şubat 2008; 17:50:47 >
ENERMAX CHAKRA TAGAN EASYCON 430W ASUS P5K-E EİFİ/AP CORE2 DUO E6550 320GB SEGATE SATAII NEC 7173S DVD WRİTER 2*1 DDR2 TWİNMOS 800MHZ PALİT 8600GT SONİC+ MİCROSOFT 6000LASER SET PHİLİPS SNC 700 WEBCAM BENQ FP9IG+ 19İNC LCD