Vista ve Skype destekli Buraya dikkat: Tamamen Antibakteriyel tasarım Lcd ekranlı klavye ile saat ve pil durumu takibi.. Uzun süreli pil ömrü (mouse enaz 6ay) bu benim değil logitechin tanımı ben daha 3 ayı geçiremedim ama bu sürede bir mouse için gayet ideal
Dinamik arama ve Zoom çubuğu: Online ve offline tüm aramalarınızı organize edebileceğiniz bir kullanım...Üstelik zoom çubuğunu gördüğünüzde çok şaşıracak, etkileneceksiniz..
Daha önceden mx1000 mouse kullanan birisi olarak bu setteki geliştirilmiş mx600 mouseun ondan çok daha başarılı çalıştığını söylemek mümkün.. Mouse kullanımı sırasında sol tikten tek yerine 2 ses geldi bir ara incelediğimde sesin pil yerindeki koruyucu kapaktan geldiğini gördüm,buraya sıkıştırdığım küçük bir şeyle sol mouse tıklamasını tekrar teke indirdim.. bunun dışında benim şansızlığıma klavyenin tuşlarından birisi takılma yaptığı için tüm setim ilk hafta hızlı sistem tarafından 1günde değiştirildi..
klavye ve mouseun oyun performansını eski lx500 klavye ve mx1000 mouse uma göre çok daha başarılı olduğunu söylemem mümkün.. Sonuç olarak bu kablosuz set bir çok kabloludan çokçok daha iyi.. Ancak Deneyimlediğinizde yaşayabileceğiniz konforda cabası..Kesinlikle tavsiye ediyorum..
Mx3200 Setin mouse unu kapatma mouse altındaki frekans tuşuna basılı tutulacak bir süre.. Açmak içinde aynı işlem tekrar edilecek (trimaxsahinabi)
Mx3200 de slider'ı kapatma...
Türk forumlarında bu klavye setine ait en çok sorulan sorunun çözümü :
Fn tuşu ile beraber slider yanındaki uygulama kapatma yani x tuşuna basınca sliderınız deaktif olacaktır... Tekrar kullanmak içinse yapmanız gereken tek şey yine Fn ile x in altındaki 2 pencere resimli uygulama seçme düğmesine bamanız
bu iki işlem sırasındada onay sesi alacaksınız kolay gelsin..
SETİNİZ İÇİN GÜZEL MOUSEPAD ÖNERİLERİ İNCELEMELERİ
mx1000 kullandım bende...nekadar teklif etti bilmiyorum ama bu setin mouse u model numarası eski gibi görünsede çalışması 3kat daha stabil geldi belkide belkide benim kullanım şartlarımla alakalıdır ama farkı net hissettim..
quote:
Orjinalden alıntı: HighEND
gercekten nefiss
mx 1000 kullanicisiym cokda memnunum logitech multimedia ürünleri gercekten cook gusel bir arkadas ısrarla mouse umu sa tmami istior sende bu incelemeyi koymuşsun şeytan dürtüyor simdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 9 Nisan 2008; 20:48:26 >