Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Wireless Sifre Kırıcı Program

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Network >> Cevap: Wireless Sifre Kırıcı Program Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Akinci

13 Temmuz 2007; 22:33:40 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Zaten ABD'den getirttim. Güç tasarrufu ayarları normal konumda, bazen minimuma da alıyorum.
Fakat istediğim verimi aldım. evin içinde çekmediği yer kalmadı. Hatta ters yöndeki sokakta bile çekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akinci -- 13 Temmuz 2007; 22:34:42 >

Q klavye parmaklara işkencedir. Türkçenin klavyesi F klavyedir. tıklayın

cellmaster

Sisteme Gözat

13 Temmuz 2007; 22:44:31 

bi sıkıntı daha var o da her wireless pci/usb nin cracking işlemi yapamamasıdır

desteklenen cihazlar

http://babelfish.altavista.com/babelfish/trurl_pagecontent?lp=fr_en&trurl=http%3a%2f%2fwww.tuto-fr.com%2ftutoriaux%2fcarte-wifi-crack-wep-usb-pci-pcmcia2.php

helpdesk
www.supportcenter.web.tr
MCP
ThisisaNightmare

14 Temmuz 2007; 6:36:23 

Kardeş bilmeden sallıyosun bari çaktırma ya.
Avrupada 100mW sınırın sebebi sağlık değil. Zaten 100mW 2.4 ghz için çok düşük bi değer 10 cm uzaklaşsan hiçbir zararı olmuyor. Bunun en büyük sebebi senin yan komşunda 1 wattlık wi-fi cihazı var sen kendi wi-fi cihazını rahatlıkla kullanamazsın çünkü frekanslar çakışır. onun çıkış gücü yüksek olduğundan senin frekansları yok eder...
Amerikadaki sınır ise 250mW.

Bu arada UK den kart getirdim 500mW...
quote:

Orjinalden alıntı: @Dayi

okudugum kadariyla bu wireless kartlarin 100mW in uzerindekiler avrupada insan sagligina zararli diye yasak.amerikada ise hicbir sekilde yasak yok.
senin kart 400mW lik.Bunu bi arastir derim.Ama kartinin sinyal yakalama gucu mukemmeldir.

quote:

Orjinalden alıntı: Akinci

Benim mini PCI kart geldi. Ben yüksek çekim gücü için aldım. Artık evin her odasında bağlantı kurabiliyorum, (modem çaprazımdaki apartmanda), daha önce görmediğim ağları görebiliyorum. Limitleri tam zorlamadım, standart güç ayarları ile kullanıyorum.
Bu oyuncak galiba paket toplama işi de yapıyor. Win XP üzerinde Airodumpu çalıştırabildim.

Özellikleri şöyle:
SENAO EMP- 8602 400mW
Atheros AR5006 6th generation chipset
* Dual band 802.11a/b/g
* Upto 54 Mbps
* Upto 400mW transmission power for maximum range, throughput speeds and signal strength
* Available transmit power upto:
o 26 dBm +/- 2dBm 802.11b
o 26 dBm +/- 2dBm 802.11g
o 20 dBm +/- 2dBm 802.11a
* Complete IEEE 802.1x client support with EAP-TLS, EAP-TTLS supplicants
* 802.11e standards supported for Wireless Multimedia Ehancement QoS
* Two U.FL (MHF) antenna leads
* Can be designed or embedded for OEM project/ embedded systems
http://www.senao.com/English/Default.aspx?TYPE=vipplayercard.htm&PT=product_t&tv_TCAT_POS=0&PID=02030014&CATNO0=B&CNT=0

Yalnız bir problem çıktı. Dell dizüstü kullanıyorum. Wirelessi açıp kapatmaya yarayan FN +F2 kısayolu ve ışığı çalışmıyor. Gerçi kendi yazılımından disable edilebiliyor ama diğer yol daha pratik idi.

Kablo modemi router özelliği olmadan 2 bilgisayara birbirinden bağımsız paylaştırmak için
http://forum.donanimhaber.com/m_12277219/mpage_1/key_//tm.htm
Pozitek Kablomodem> VIA 1.2 GHZli Mikrotik> P4 2.6 Radius Server> 8 Portlu 1 Ge Switch> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, AP mode)> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, Repeater mode)> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, AP mode)
Akinci

14 Temmuz 2007; 14:57:32 

Geçen hafta bir paket toplama ve çözme denemesi yaptım. Wep ile korunan (!) ve düzinelerce dizüstünün olduğu bir yerdi. Topladığım dosyada bağlananların msn yazışmalarını, girdikleri adresleri vs gördüm. Fakat bana lüzumsuz bir iş olarak geldiği için bıraktım.
Bu denemeden çıkardığım sonuç şu: Ciddi bir işi yapıyorsan (bankacılık vs) ya kablosuz ile yapmayacaksın yada hızdan ve performanstan taviz verip wpa/wp2 şifreleme kullanacaksın. Şirfre harfler, sayılar ve sembollerden oluşacak. (e575=7lz}6 kcaqml8_!0 ia3&op6fax gibi. ) Bir kaç ayda bir de değiştireceksin. [ Alıntı Bu yüzden WPA sifresini kirmak çok da kolay degil.Ama eger kullanilan WPA sifresi ''abcd1234'' gibi basit bi diziyse.Kirma islemi sadece 10 ila 15 dk sürer.]
Bu konuda şifre kırma yöntemlerinden çok güvenliği sağlama ile ilgili bilgileri paylaşmalıyız. Msn şifre çalma furyası gibi wireles şifre kırma furyasının yaygınlaşmasına engel olmalıyız.

Q klavye parmaklara işkencedir. Türkçenin klavyesi F klavyedir. tıklayın

balabanraca

14 Temmuz 2007; 20:18:58 

Arkadaşlar wireless modem konusunda yeniyim.. Desktop a taktığım ethernet kartı üzerinden wireless modemimi bağladım.Ardından Wirelees Ağ çıkışına şifre koydum.. Laptop üzerinden ağa girerken şifre giriyorum.. Bu demek oluyor ki şifreyi bilmeyen giremez.Buraya kadar tamam..

Birde ethernet ağı var yeral ağ diye geçiyor.. ip numarası falan var.. O ağı devre dışı bıraktığımda internetim kesiliyor.Etkinleştirdiğimde internete tekrar girebiliyorum..Benim merak ettiğim ve sormak istediğim şey bu ethernet ağı denilen şey üzerinden benim bilgisayarıma sızma olabilirmi?hani ip adresi falan var ya (192.168.1.64) bu adres üzerinden?Wireless hep açık etherneti yakalayıp sızılabilir mi diye paranoya halinde düşünüyorum..Rica etsem beni bu konuyla ilgili aydınlatabilir misiniz.. hüü :((

Birde laptop'un wireless i açıkken..Başka bi alıcı laptop frekansını görüp te laptopa a girebilir mi? Laptopada şifre koymak gerekiyor mu? Ya da bu sorduğum soru tamamiyle saçma mı?

Şimdiden teşekkürler..

profdr

15 Temmuz 2007; 0:57:51 

br aga baglı degilsek internete avea turkcell gibi gsm(gprs) üstünden giriyorsak.güvenlik yönünden nasıldır.hattın güvenligini nasıl arttırabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profdr -- 15 Temmuz 2007; 0:59:45 >
ramazanyurt

15 Temmuz 2007; 12:43:24 

sinyal gücü yüksek olan ve şifresiz bir ağ buldum. bağlan dediğimde ip adresi alamıyor ve sınırlı bağlantı hatası veriyor. netpumper (ismini tam hatırlamıyorum) ile kullanılan mac adresini buldum ve onu wus 300 usb adaptörüme bir program yardımıyla yazdım. mac adresi değiştiği halde ip adresi alamıyor. sorun ne olabilir? bu arada bu ağ kurum ağıdır.

Samsung T260HD / Q9550 / Asus P5Q Deluxe / Powercolor 512 MB 4870 Pcs+ / Crucial Ballistik 2x2 DDR2 800 Tracer Led 16fe5/ Seagate ST3500320AS 500 GB Sata 2 32MB Raid0 / Samgung S203B DVDRW / Thermaltake Armor+ VH6000BWS ESA / OCZ Pc Power & Cooling Silencer 750W Psu / Creative Megaworks THX 550 / Logitech MoMo Racing / Logitech Force 3D Pro / Logitech Cordless Rumblepad 2
stingwormhole

15 Temmuz 2007; 13:01:29 

Evde etrafımda 18 adet access point buluyorum tek noktadan, hepsi şifreli, sadece bir tanesi WPA gerisi WEP :P

İşin ehli olsa burdan 10mbit internet çıkartır hepsini toplayıp
MhR_TRKMN

22 Eylül 2007; 4:26:03 

quote:

Orjinalden alıntı: bykanca

Bende; Mac filtreleme + wpa2 şifreleme + ssid gizli. Kıramazlar diye bişi yok ama işleri zor

aynen ben boleyım o kadar ugrasacaklarını sanmam ki etrafımda pek ugrasacak yok

cancakmak

24 Eylül 2007; 4:15:56 

olmadığını nasıl anladınız ?

semik88

24 Eylül 2007; 20:58:35 

Arkadaşlar wirelees modemime girdikleri için 4,5 gb kota aşımından faturam biraz yüksek geldi bende wireless modemime wpa psk dan şifre koydum şifre koyunca modemimi loptap görmüyor şifreyi kaldırınca modemi loptap tanıyor internet geliyor ama modemi şifreleyince wireless bağlantım kopuyor ne yapmalıım bir bilen varmı

lütfen yardım ------please help me-----

MAREA 1,6 ELX
command_4

Sisteme Gözat

24 Eylül 2007; 21:44:05 

biz şirkette radius sunucusu kullanıyoruz. radius'tan authentication alayamayan kullanıcı kesinlikle bağlanamıyor. bu daha sağlam bir sistem.

öpüşürken;
-göz bebekleriniz büyür.
-kalbiniz daha hızlı çalışır.
-kendinize güveniniz artar.
-34 yüz kasını çalıştırırsınız.
-çürükleri önleyecek kadar salgı salgılarsınız.
-6.4 kalori yakarsınız.
aMaNté

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

24 Eylül 2007; 22:12:08 

quote:

Orjinalden alıntı: Kardann

Dostum Wirelles WPA-SK Kur ŞifreLe Kırmaya CaLışanda oLsa NafiLe Anca Senin Pc AdminSoLap BaqLantsında Girecekte Şifreyi AdminSoLap/Contripten Öqrenecekte Ya işin asLı Şu PaLavra Linux Özqür Bir YazıLım oLduqu İçin qüvenLik Konusunu FazLa ipLemessen Adam da Linux işLetim Sistemini biLiyosa Anca O şekiLde Senin BaqLantını kuLLanabiLir Bence Bu Sadece Sana Servis SaqLayan Serverdan yapıLabiLir qeRisi Hikaye Alt aq Masken 255.255.255.255 oLduqu Bir Server Üzerindesi Her 10 qünde Bir Otomatik oLarak yeniLenen Bir İp in Var Yani BunLar Hikaye Çıkıyo Biri Ben Kırdım Yavas Kırda Bir YerLerin Acımasın Çıkan proqramLarın Hepsinde KeyLoqqer Var ve BunLar Sana BeLLi ŞifreLer BuLmanda Yardımcı oLuyoR ama Senin Pc de Zombie haLi aLıyor O Yüzden Bir Sürü iŞene Yaramayacak İşLem Yapmana qerek yok Sen WEP BaqLa Boşver WPA BaqLarsan Bazı ModemLer Sonra Koyduqun Şifreyi kabuL etmiyo Sen WEP ten Koy Şifreni Kimse Kıramaz.

Arkadas yawas kir mawas kir degil is.Bu is icin tam 9 aydir ugrasiorum ing. oldugu icin yabanci sitelerden de bi ton arastirma yaptim ve elimde zibil gibi wireless hack icin live linux tabanli isletim sistemleri mevcut.Ha su kirma isine gelince baba o is hikaye degil ben yaptim kendim.Daha bundan 5-6 gun once.WEP demissin;kardes WEP'ler cok rahat kiriliyor yeterki o wireless a bagli adam olsun.Mantik trafikten yararlanma.Biz simdi 24dB lik anten yapip 2km mesafedeki wireless larin sinyallaerini almayi planliyoruz yapinca anteni ve sinyal yuzdelerini guclerini screen shot ile sizlere sunarim ayrica bir konu acarak.Sende bendensin WEP koyun diyip milleti kandirip kircan mi yoksan ben de wireless agimin adini "En guvenli WEP sifreleme" koydum yararini da gordum 2 kisi WEP koymus daha bekliorum.Ama senin gunahini almayayim benim gibi bole hain (!) olmaya da bilirsin.Evet cevrende wireless manyagi varsa mutlaka boyle kiriliyor.WPA ve WPA2 ye gelinde onlar icin oyle harika bir dictionary in olacak ki anca o zaman kirabilesin.O dictionary ise nasil olmali,%100 kirabilmen icin ? ==>
a
ab
abc
.
.
b
ba
bab
.
.
c
ca
cab
cabc
.
.
falan diye gidecek ki boyle olunca her kelime otomatikman anlamli anlamsiz ortaya cikacaktir.Iste ben boyle dictionary yapabilecek bir program ariyorum.Bulana kadar da WEP aramaya mahkum.Sanki bir and cevremdeki herkes bilg. guvenlik uzmani kesildi herkes WPA koymus cildircam onceden hep WEP koyarlardi Neyse yazim bayagi bir uzun oldu arkadaslar ozur dilerim gozleriniz sasi olacak :D

TEK DEVLET, TEK BAYRAK, TEK MİLLET, TEK DİL!!!
aMaNté

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

24 Eylül 2007; 22:19:40 

quote:

Orjinalden alıntı: hathat06

sinyal gücü yüksek olan ve şifresiz bir ağ buldum. bağlan dediğimde ip adresi alamıyor ve sınırlı bağlantı hatası veriyor. netpumper (ismini tam hatırlamıyorum) ile kullanılan mac adresini buldum ve onu wus 300 usb adaptörüme bir program yardımıyla yazdım. mac adresi değiştiği halde ip adresi alamıyor. sorun ne olabilir? bu arada bu ağ kurum ağıdır.

Sorun DHCP'nin san otomatik IP atamamasidir.Buyuk ihtimal o modem ZyXel dir.Hep bu modem boyle killik yapar en azindan benim basima geldiginde hep bu modemdi Sen Ag baglantilarimdaki Kablosuz Ag Baglantisina Sag tiklayip ozelliklere geliyorsun.Oradan TCP/IP ye cift tikla oradan isaretli olmayani sec ki IP yazma yerleri aktif olsun.Kablosuz aginin adi ney onu bilmiyorum ama eger;
zyxel ise =>

IP=192.168.1.4
Alt Ag maskesi= tiklayinca otomatik 255.255.255.0 atar elleme
Varsayilan ag gecidi=(modem ip'si) 192.168.1.1

Altta DNS bolumune de yine diger secenegi tiklayarak aktiflestir.
uste 192.168.1.1 yaz

airties ise=>
IP=192.168.2.4
diger hersey ayni

DNS=192.168.2.1

zoom ise=
IP=10.0.0.5
Alt ag maskesi= tiklayinca gelir elleme
Varsayilan ag gecidi= 10.0.0.2

DNS ise 10.0.0.2

umarim yardimci olabilirim.Eger bunlar olmaz ise bana pm at bir sekilde yardimci olurum elimden geldigince..