Şimdi Ara

Europa Universalis IV Yönetmeni Düşük Kaliteli DLC'lerden Dolayı Özür Diledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Europa Universalis IV'ün yeni indirilebilir içeriği Leviathan epey sorunlu bir çıkış gerçekleştirdi ve şu anda Steam'de en düşük kullanıcı inceleme ortalamasına sahip ürün konumunda.
     
    Geliştirici Paradox Tinto'nun yöneticisi ve oyun yönetmeni Johan Andersson, hem Leviathan hem de son yıllardaki indirilebilir içeriklerin kötü olduğunu kabul ederek oyunculardan özür diledi.
     
    "Leviathan en kötü çıkış yapan içeriklerimizden biriydi. 2018'de Golden Century ile başlayan ve uzun süredir devam eden düşük kalite içeriklerimizi takip etti."
     
    "Stüdyo yöneticisi ve oyun yönetmeni olarak, günün sonunda bu benim sorumluluğumda ve bu yüzden özür dilemek zorundayım. Tamamen benim hatam."
     
    Johan Andersson durumu düzeltmeye istekli. Ekip, Leviathan ve yıllardır oyunda bulunan hataları gidermeye odaklanacak. 1.31.3 yaması önümüzdeki hafta geliyor. Yamalar sonraki aylarda da gelmeye devam edecek. 
     
    Johan Andersson tarafından belirtilene göre Paradox Tinto oyunun parlak bir geleceği sahip olmasını sağlayacak yetenekli geliştiricilerle dolu.




  • Adamlar öyle bir DLC yapmış ki oyunu bozdu. Yıllardır oynadığım oyun bozuldu, çalışan mekanikler hata verip çalışmamaya, oyun belirli bir yerden sonra crash hatası vermeye başladı. Birçok DLC'de de buna benzer sorunlar gördüm ancak ilk kez oyunu bozan bir DLC görüyorum, büyük bir başarı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • iyi ki dlcyi anında almayıp beklemişim yoksa giderdi benim oyun da. paradoxun bu huyunu anlamıyorum tamam çıkarmışsın 10-15 tane dlc de yeter artık arkadaş 2013'ten beri nedir bu inat çıkar bunların yerine eu5 bitsin yani. tüm bu şeyleri eu4'e getire getire eu5 çıktığında yeni malzeme kalmıcak aynı oyunu görücez bu sefer :( eu5 çıkmayıp da eu4 sonsuza kadar devam ederse de şaşırmam gerçi :D
  • eu5 çıkartın ne demek 3123545 tane dlc ye daha para mı verelim?ya paradox kapansın ya da bu dlc işini bitirisinler.
  • Eu5 çıkartın abi ne dlcymis 101 tane çıkardınız gözünüz doysun çıkartın yeni oyunu
  • Şu oyuna artık doğru düzgün 20 ve 21.yy getirin boktan modları optimizasyon sıkıntıları falan bıktık bundan ve tarihi eskiye götürmeye çalışın ve ileriye...Oyun oynanmıyor tıkanıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.