Şimdi Ara

Xbox özel oyunu Sunset Overdrive, PlayStation'a gelecek gibi duruyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xbox özel oyunu Sunset Overdrive, PlayStation'a gelecek gibi duruyor



    Yayıncılığını Xbox Game Studios'un yaptığı, geliştiriciliğini ise Insomniac Games ve Blind Squirrel Games'in birlikte yaptığı Sunset Overdrive, PlayStation'a gelecek gibi duruyor.



    Ayrıca Bkz.Epic Games'in haftalık verdiği ücretsiz oyunlar için ne kadar para harcadığı ortaya çıktı



    Twitter kullanıcısı Nibel tarafından fark edildiği üzere geçtiğimiz ayın sonlarında Sony'nin Sunset Overdrive için bir marka tescili yaptırdığı ortaya çıktı. Net konuşmak doğru olmasa da bu tescil, oyunun büyük bir ihtimalle PlayStation'a geleceği anlamına geliyor. Ne yazık ki herhangi bir tarih yok.



    Sunset Overdrive çıktığı yıl Xbox One'a özeldi ve ardından PC için de çıkışını yapmıştı. Özellikle oynanışının eğlenceli olması oyun için olumlu yorumların yapılmasını sağlamıştı.



    Sunset Overdrive'ın geliştiricisi olan Insomniac Games, Sony'nin satın aldığı ve PlayStation 1. parti stüdyosu olan bir stüdyo. Aynı stüdyo 2018 yılında yine oynanışı ile dikkat çeken Marvel's Spider-Man'i de geliştirmişti. Insomniac Games şu anda PlayStation 5'in özel oyunu Ratchet & Clank: Rift Apart üzerinde çalışıyor.




    Kaynak:https://www.videogameschronicle.com/news/sony-registers-trademark-for-insomniacs-xbox-shooter-sunset-overdrive/







  • Insomniac bi ara ip bizim ilk oyun Micronun demisti simdi devreye Sony girince yine golu atacak herhalde Microya discord golunden sonra bir haftada 2 gol ... Xbox özel oyunu Sunset Overdrive, PlayStation'a gelecek gibi duruyor 

  • Geçen nesilin xbox kanadındaki en iyi oyununu da Sony kaptı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dellialli

    Bu mesaj silindi.

    la sen hala ayni seyi mi copy paste edip duruyon kac saattir :D yanhesap ebevamqko'cuk Xbox özel oyunu Sunset Overdrive, PlayStation'a gelecek gibi duruyor Xbox özel oyunu Sunset Overdrive, PlayStation'a gelecek gibi duruyor 

  • Discord xbox'tan quarrel adında bir uygulama sayesinde çalışıyor efendim. Bu pekte gol sayılmaz. Sunset Overdrive'ın playstation'a gelmesi ise zaten beklenebilecek bir hamle. Sonuçta stüdyoda isim haklarıda sony'nin elinde. Böyle bir hamle gayet normal yani. Lütfen fanboyluğunuzu birazcık dindiriniz ve olaylara bu gözle bakınız.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nası, sevindin dimi. Aferin sana. Güzel işler peşindesin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçen neslin en iyi Xbox oyunuydu, şöyle düşünün PS4'ün en iyi oyunlarından God of War Xbox'a gelse, bu oyun MS'un malı olsa bırakın bu forumu, oyun dünyasında 9 şiddetinde deprem olurdu. Bırakın şöyle bir oyun için de millet bir iki mesaj atsın, bu kadar kafaya takacak ne var?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaand12@

    Nası, sevindin dimi. Aferin sana. Güzel işler peşindesin.

    Micronun discorddan kapak olmasina mi Sunset overdrivedan kapak olmasina mi? Bu hafta cok sey olduda. Xbox özel oyunu Sunset Overdrive, PlayStation'a gelecek gibi duruyor  İkisinede sevindim diyelim seni kirmayalim. Xbox özel oyunu Sunset Overdrive, PlayStation'a gelecek gibi duruyor Xbox özel oyunu Sunset Overdrive, PlayStation'a gelecek gibi duruyor 

  • Microsoft'un yapamadığını yine Sony yaptı. Bu firmayı çok çok ucuza aldı Spider-Man gibi yeni dev marka oluşturdu, Ratchet geliyor, Sunset 2 de gelir.. Microsoft milyar dolar harcıyor oyun konusunda icraat yok

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.