Şimdi Ara

Forza Horizon 5 Meksika'da Geçebilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Forza Horizon serisinin yeni oyunu bizleri Meksika'ya götürebilir.

Oyun sektörünün içinden iki güvenilir isim Jez Corden ve Jeff Grubb, twitter üzerinden yaptığı paylaşımlarda, Meksika'yı ziyaret etmek istediklerini ve İspanyolca derslerine başladıklarını belirtti.

Jeff Grubb ardından Iron Lords Podcast YouTube kanalına konuk olduğu videoda bu tweet'lerin Forza Horizon 5'e gönderme olduğunu ve oyunun Meksika'da geçeceğini ifade etti.

Microsoft, Forza Motorsport serisinin yeni oyununu geçtiğimiz yıl Temmuz ayında duyurmuştu. Yeni Forza Horizon oyunuyla ilgili şimdilik resmi bir duyuru yok. Forza Horizon 5 söylentilerini ilk ortaya atan da Jeff Grubb idi.

• festival havası olmasın.
  • Sağdan direksiyonlu bir ülkeyi daha kaldıramam...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu adamlar Xbox'a yakın kaynaklar daha önce bir sürü söylentilerinin yalan çıktığı oldu ama Xbox ile ilgili nerdeyse söyledikleri hiçbir şey yalan çıkmadı
  • Oyunu biraz daha özellik getirseler misal similasyonda olsun sağa sola sinyal verme dörtlü yakma gibi mesela oyun içi direksiyon açısı tam tur olsun fena olmaz açıkçaeı muhteşem bir şekle sahip olur umarım böyle özellikler görebiliriz inşallah.
  • Ne meksikası yav? Ulan biz bi New York veya Los Angeles beklerken adamların yaptığı şeye bak. Umarım böyle bir şey olmaz.
  • bana fark etmez forza horizon 5 gelsinde isterse erzurum da gecsin alır oynarım :D

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu tarz oyunların babası TDU. Sonrasan tabiki FH serisi çıktı ve muhteşem yani. Eksikleri yok mu? Var! Sürekli araba hediye eden yarış oyunlarını sevmiyorum. 3 tane alıyorsun parayla, 5 tane hediye geliyor.. Ne kadar saçma! :) Bu arada umarım yeni TDU süper olur!

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Forza Horizon'un yapısına gayet de uygun olan bir seçim bence. Mimari yapısının yanında doğal güzellikleri ile yine eşsiz bir deneyim bizi bekliyor. Heyecanlıyız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çıtayı çok yükselttiler yeni oyunu fazlasıyla merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meksika ya da Güney Amerika'da bir ülke güzel olur.

• Firoles kullanıcısına yanıt
    Bu hediye muhabbetini ben de sevmiyorum. Yani ben kendim kazanıp hayalimdeki arabayı ter dökerek almak istiyorum ama oyun çark döndürüp veriyor. Bu biraz kırıyor beni oyundan. Onun haricinde yine ufak tefek eksikleri olsa da çok çok iyi oyun.
  • Meksika'da trafik hangi yönden akıyor lütfen biri söylesin bir kez daha soldan akan trafiğe tahammülüm kalmadı çünkü.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Millet Japonya istiyor adamlar kalkmış Meksika diyor. Daha sıkıcı biryer bulamadılar mı? Oyundaki en değersiz şey arabalar. Düzgün bir "progression" koysunlar da arabaları oyun sana veriyor gibi değilde kendi emeğinle kazanıyor gibi hissetsin insan.
  • Keşke Brezilya olsaydı..
  • japonyada geçecek dendi hatta resimleri sızdı. şimdi ispanyolca öğrenmeye mi gidiyorlar? bu oyunun aylar önce çıkması lazımdı. her nerede geçiyorsa şuan oyun çoktan bitmiştir. yeni başlamıyorlardır yapmaya.

• Güzel olsun da istediği yerde geçsin. İberya ya da Japonya olsun isterdim.

• trafik sağdan aksın neresi olursa olsun

• Nerede geçerse geçsin İtalya gibisi gelmez artık, İtalya sahillerinde araba sürmek gibisi yoktu. Keşke pcye getirseler 2. oyunu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.