Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: 39 kontöre 500-5000 sms ..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Avea >> Cevap: 39 kontöre 500-5000 sms .. Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Ünal Korkmaz

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

23 Mart 2008; 18:39:20 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Hayır. Uydurma haber servisinin verdiği bi kaynak.

AVEA bu kampanyayı yakın zamanda bitirirse çok müşteri kaybeder. Herkes bu kampanya ile AVEA'ya geçti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal Korkmaz -- 23 Mart 2008; 18:38:55 >

Yanımda kal, yanımda kal... Düşlerim yetmez ki bana.....
Bir şeyi başaracağınıza ya da başaramayacağınıza inanıyorsanız, her iki durumda da muhtemelen haklı çıkarsınız...
maverick192

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

27 Mart 2008; 18:28:14 

doğru maalesef nisanda bitiyor

WwW.HeRBiSeY.oRG
Ünal Korkmaz

Sisteme Gözat

27 Mart 2008; 20:40:31 

Nisan'da biten mobil öğrencinin diğer hatları dakikası 2 kontöre araması. AVEA'nın sitesinde henüz bu kampanyanın ne zaman biteceği yazmıyor.

quote:

Mesaj Kaygısına Son!

Beklenen faturasız hatlara özel SMS paketleri geldi sadece 39 kontöre yurtiçi her yöne 500 SMS veya Avea içi 5000 SMS kazanmak isterseniz hemen cep telefonunuzdan 5yuz veya 5bin yazıp 3900'e SMS gönderin. 30 gün boyunca kullanabileceğiniz hediye SMS'leriniz ile doya doya mesajlaşmanın tadına varın.

Paketinizin otomatik olarak yenilenmesini isterseniz paket satın aldıktan sonra EVET yazıp 3900'a SMS göndermeniz yeterlidir, böylece son almış olduğunuz paket hattınızda 50 ve üzeri kontör bulunduğu takdirde 30 gün sonunda otomatik olarak yenilenecektir.

Kullanım süresini 3900'a Bilgi yazıp SMS göndererek sadece 1 kontör karşılığında öğrenebilirsiniz. Hediye her yöne SMS'ler Avea, Turkcell, TurkTelekom ve Telsim'e doğru yapılan gönderiler için geçerlidir. Kurumsal ve Özel servislere doğru yapılan gönderiler kampanya kapsamı dışındadır. Kullanılmayan hediye SMS'ler 30 gün sonunda silinecektir.

Bir şeyi başaracağınıza ya da başaramayacağınıza inanıyorsanız, her iki durumda da muhtemelen haklı çıkarsınız...
MaSSive

28 Mart 2008; 1:45:01 

Peki bu tarife bitmeden,avea hat alinsa,tarife bittse bile tarifenin sartlari hala gecerli olurmu?

Ünal Korkmaz

Sisteme Gözat

28 Mart 2008; 13:41:59 

Sadece diğer operatörleri dakikası 2 kontöre arama olayı bitiyo. 10 dakikası 2 kontör devam edecek sanırım.

ssbrc

28 Mart 2008; 18:47:53 

bende biraz önce 5yuz yazıp yolladım gelir herhalde birazdan bekliyorum

Nokia 6280
Ünal Korkmaz

Sisteme Gözat

28 Mart 2008; 19:40:02 

Parmaklar fena ağrıyor.

Kuzene bugün mesaj çektim. 61 mesaj gitmiş. Bugün toplamda 100 mesaj gönderdim gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal Korkmaz -- 28 Mart 2008; 20:01:20 >

oguzhoca

28 Mart 2008; 19:49:23 

arkadaşlar eva öğretmen hattından tüm kamuyu aramaak ücretsiz müşteri hizmetlerinden öğrendim.fakat tüm kamu olan arkadaşımın numarasını 6005 e yolladıımda bu numara ile grup içi ücretsiz konusamısonuz.şebeke içi fiyattan konuşuosunuz dio.müşteri hizmetleri mesajı takmayın dedi ne yapmalı.

ssbrc

29 Mart 2008; 14:22:44 

bende 1 günde 50sini bitirdim

Nokia 6280
Mnr980

Sisteme Gözat

29 Mart 2008; 23:29:53 

Biz,büyük TÜRK Milletinin hizmetindeyiz...
Ey Türk!
Dostunu da Düşmanını da bil artık..!
faruk

30 Mart 2008; 16:46:30 

Evde chatboard vardı yıllar önceden kalma. SAnırım eski bir ericsson alıp o aleti kullanmam gerekecek. 9 tuşla 29 harf yazmak zorunda bırakanlar utansın

----
t28'e uymuyormuş, vazeçtim. a1018 taşıyamam cebimde :s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk -- 30 Mart 2008; 16:55:20 >

Tahsil cehaleti alır,eşeklik bâki kalır.
alexxson
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 1 günü kaldı.

30 Mart 2008; 19:44:01 

Aldım 500 smsi bi ona bi buna bi suna çatır çutur Allah ne verdiyse

seni seviyorum avea
Ünal Korkmaz

Sisteme Gözat

30 Mart 2008; 20:04:10