Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: 39 kontöre 500-5000 sms ..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Avea >> Cevap: 39 kontöre 500-5000 sms .. Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
brky

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

2 Şubat 2008; 21:19:12 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ben aveaya bugün geçtim. mesajı çektim 3900'a ama iletilmedi beklemede. normal mi? yani mesajı çektiğimizde direkt cevap almamız mı gerekiyor?

Dikkat: Yukarıda yazılanların tümü hayal ürünüdür.
_Maxy_

2 Şubat 2008; 21:45:15 

Arkadaşlar 500 smsi bir ay dolmadan bitirdim beklemeden almanın bir yolu yok mu bi dahaki sefere 5000 alcam

HP Pavilion DV 6299 - Nokia N72 - Mercedes A-150 - Sony Bravia KDL 40W2000 -
Sennheiser CX-300

Kendi yıldızını takip et

Ege_Aşığı

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

2 Şubat 2008; 23:09:01 

Teşekkürler umarım kısa sürede dolar süresi:))
quote:

Orjinalden alıntı: Nodex

quote:

Orjinalden alıntı: Ege_Aşığı

birşey soracağım, bi kere yollamıştım 1 ay daha dolmadı ama msjlarım bitti işte ayda bi sefer 500 sms kazanabilirsiniz diyor , ben kontor yüklersem bu durum değişir mi bilen var mı acaba?

Değişmez hocam.
Ne zaman dolacağını öğrenmek için BILGI yazıp 3900'e yollayın.

Ünal Korkmaz

Sisteme Gözat

3 Şubat 2008; 16:49:33 

quote:

Orjinalden alıntı: _Maxy_

Arkadaşlar 500 smsi bir ay dolmadan bitirdim beklemeden almanın bir yolu yok mu bi dahaki sefere 5000 alcam

Geçici olarak bir AVEA hat alıp ona mesaj almak. Doya doya mesajlaşmak normal hattın süresi bitince de o hatta 5000 alıp doya doya, hatta tıka basa mesajlaşmak.

Bir papa öldü hepiniz Hristiyan, Hrant öldü hepiniz Ermeni oldunuz.Bugüne kadar 30.000 asker SEHIT oldu. Hanginiz TÜRK oldunuz..!!
Dünya yuvarlark. Ozon delik. Ne kadar sapık gezegende yaşıyoruz be.
milky17

4 Şubat 2008; 2:53:20 

arkadaşlar son 1 aydır bu tarifeyi kullanıyorum mesajlar karınca kararınca benim işimi görüyor memnunum fakat kime sorsam şu son kullanım tarihini herkes farklı bir cewap veriyor bu tarife kalıcı mı geçici mi geçiciyse ne zmana kadar ve lütfen kaynak söyliyin ahmet mehmet böyle dio demiyin lütfen arkadaşlar hayırlı geceler

>sCoRPion<

Sisteme Gözat

4 Şubat 2008; 13:00:28 

quote:

Orjinalden alıntı: milky17

arkadaşlar son 1 aydır bu tarifeyi kullanıyorum mesajlar karınca kararınca benim işimi görüyor memnunum fakat kime sorsam şu son kullanım tarihini herkes farklı bir cewap veriyor bu tarife kalıcı mı geçici mi geçiciyse ne zmana kadar ve lütfen kaynak söyliyin ahmet mehmet böyle dio demiyin lütfen arkadaşlar hayırlı geceler

bu bir tarife değil kampanya. yani kalıcı değil ama bitiş tarihi de belli değil. Ocak 2008 de bitecekti fakat uzattılar bitireceklerini de sanmam. avea çok müşteri kazandı bu kampanya ile ve buna benzer kampanyası olan başka operatör de yok.

Pentium D 915 (2800Mhz@4000Mhz), Gigabyte P35-DS3R, Ocz Gold Edition Dual Kit 512Mb x 2 + 1Gb x 2 (800Mhz@900Mhz), Winfast 256Mb x7900GS Extreme (@550/1600Mhz), 2 x Samsung 120 Gb (Raid 0)

Fotoğraflarım - trenlegeziyorum.com
Ege_Aşığı

4 Şubat 2008; 13:18:57 

:)) Bence al bi avea hattı, ama her yerde çekmiyoo nedense :)), 5000 sms olayı güzel, bazen konuşurken pat diye kesiliyo yeter artık bu kadar meşgul etme der gibi hehehe
quote:

Orjinalden alıntı: ..CANDY..

quote:

Orjinalden alıntı: Ege_Aşığı

haklısın ben de arada 500 smsi kullaıyorum o daha uygun geliyo:)
quote:

Orjinalden alıntı: ..CANDY..

5000 sms gerçekten çok avantajlı arkadaşım kullanıyor ordan biliyorum...ama knt kalmayınca sms yollayamıyormuş...

bir tane avea hat da ben mı alsam dıorum ama 5000 sms sı kıme yollayacagım ki..en iyisi almamak

alinick

4 Şubat 2008; 14:44:20 

bende yeni aldım ama kontörlü parça kontür war içinde 20 tane arama yapıyor ama 9333'ü aradığımda şebeke şuanda meşgul diyor kaç kotur olduğu öğreneiyorum ve cep öğrencimiyim onu bile bilmiyorum nasıl öğrene blirm cep öğrenci olup olmadığımı yardımcı olursa yardımı olursanız sevinirim (NOT:HATTI AVEA BAYİSİNDEN ALMADIM Bİ MARKETTEN ALDIM)
AR_159

11 Şubat 2008; 20:16:56 

bu 39kontöre 5000 sms yapınca o 5000 sms'i kaç ay içinde bitirmek lazım?
birde bu 5000sms olayını yapmak için hat öğrenci hattımı olması lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AR_159 -- 11 Şubat 2008; 20:26:18 >

VW JETTA COMFORTLİNE 1.6FSI
PEUGEOT 206CC 1.6 BVA
Ünal Korkmaz

Sisteme Gözat

11 Şubat 2008; 20:46:53 

1 ayda bitirmen gerekiyor.
Öğrenci olması gerekmez. Sadece kontörlü olsun yeterli

Bir papa öldü hepiniz Hristiyan, Hrant öldü hepiniz Ermeni oldunuz.Bugüne kadar 30.000 asker SEHIT oldu. Hanginiz TÜRK oldunuz..!!
faruk

13 Şubat 2008; 10:00:39 

Bu kampanyadan yararlanmak için ayda 150 kontör yüklemek gerekiyormuş. Gereksiz bir arkadaşım böyle dediği için aylardır ben bu işe girişmiyordum ama dün başka birisi 40 kontör olsa yeterli dedi. Ben fazla kontör yüklemem. Zaten böyle bir kampanya olursa kimseyi de aramam :D
Şimdi faturalıyım ama geçeyim mi kontörlüye. Var mı kontör yükleme şartı?

Tahsil cehaleti alır,eşeklik bâki kalır.
>sCoRPion<

Sisteme Gözat

13 Şubat 2008; 12:36:51 

quote:

Orjinalden alıntı: faruk

Bu kampanyadan yararlanmak için ayda 150 kontör yüklemek gerekiyormuş. Gereksiz bir arkadaşım böyle dediği için aylardır ben bu işe girişmiyordum ama dün başka birisi 40 kontör olsa yeterli dedi. Ben fazla kontör yüklemem. Zaten böyle bir kampanya olursa kimseyi de aramam :D

hayır yok

Pentium D 915 (2800Mhz@4000Mhz), Gigabyte P35-DS3R, Ocz Gold Edition Dual Kit 512Mb x 2 + 1Gb x 2 (800Mhz@900Mhz), Winfast 256Mb x7900GS Extreme (@550/1600Mhz), 2 x Samsung 120 Gb (Raid 0)

Fotoğraflarım - trenlegeziyorum.com
Ünal Korkmaz

Sisteme Gözat

13 Şubat 2008; 13:34:58 

quote:

Orjinalden alıntı: faruk

Yeni hat aldım. İki kişinin numarasından kendime 20'şer kontör gönderdim. 5BIN yazıp gönderdim şu anda 4300 küsürlerde. Kontör yükleme şartı yok. Faturalı hattın dursun kapatma bence. Yedek kontörlü al yanına. Şahsen öyle yapıyorum faturada azalma mevcut.

AksakRiTim

15 Şubat 2008; 10:39:45 

abi bu is super unal abi ztn asmıs isi

9 Sms KaLdı ztn off :(

E-mail vs .. AksakRiTim@gmail.com
Msn: Pr0.Sh0T@hotmail.com
Ünal Korkmaz

Sisteme Gözat

15 Şubat 2008; 14:11:23 

Şu anda 4182 mesaj var. Allah razı olsun AVEA'dan açık olan hatta bazen gitmiyor mesaj ama olsun. Aynı mesajı bi daha gönderiyorum. Nasılsa bedava.

DaimaPiyano