Şimdi Ara

Insomniac geliştiricisi Ratchet & Clank: Rift Apart'ın en iyi grafikli oyun olduğunu söyledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Insomniac geliştiricisi Ratchet & Clank: Rift Apart'ın en iyi grafikli oyun olduğunu söyledi



    Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment'ın yaptığı geliştiriciliğini ise Insomniac Games'in yaptığı PlayStation 5 özel oyunu Ratchet & Clank: Rift Apart'ın iki farklı geliştiricisi oyun ile ilgili heyecanlandıran bir açıklama yaptı.



    Ayrıca Bkz.Mayıs'ta Xbox Game Pass'e eklenecek oyunlar belli oldu: Red Dead Online, FIFA 21 ve daha fazlası



    Geçtiğimiz günlerde baş tasarımcı Drew Murray ve topluluk direktörü James Stevenson oyun hakkındaki kendi görüşlerini açıkladı. James Stevenson, oyunu 77 inç OLED ekranında oynadığını ve şu ana kadar oynadığı en iyi görselliğe sahip oyun olduğunu söyledi. Drew Murray de aynı şekilde oyunun şu ana kadarki en iyi görselliğe sahip oyun olduğunu aktardı. 



    Geçtiğimiz günlerde oyun için düzenlenen State of Play sunumunda paylaşılan oynanış videosu da aslında neden bu kadar iddialı konuştuklarını açıklıyor. Oyun görsellik anlamında kesinlikle çok iddialı. Özellikle SSD'nin gücü ile neredeyse hiç bekleme süresi olmaması da yine oyunun dikkat çeken özellikleri arasında.



    Ratchet & Clank: Rift Apart, 11 Haziran 2021'de PlayStation 5 için özel oalrak Türkçe altyazı desteği ile çıkış yapacak. Oyunun şu anda PlayStation Store'da standart sürümü ve deluxe sürümü bulunuyor. Standart Sürüm 619,00 TL, Dijital Deluxe Sürüm ise 699,00 TL. Oyun için yayınlanan yeni oynanış videosunu da aşağıda bulabilirsiniz.






    Kaynak:
    https://www.videogameschronicle.com/news/insomniac-devs-say-ratchet-clank-rift-apart-is-the-best-looking-video-game-ever/







  • Doğru söylüyor gibi. Gameplay'de görüntüler baya güzel duruyordu. Sadece PS5 Exclusive olmasının büyük payı var tabi bunda. Ellerinin altında belirli bir donanım var, en iyi şekilde optimize ederler doğal olarak.

  • Yeni generasyonu dusunen yeni oyun yapar o oyunada en gelismis grafikleri koyar tabi ... küflenmiş yuz yıllık oyunlarla isimiz yok hep yenisi ve en iyisi geliyor Ps5'e ... Insomniac geliştiricisi Ratchet & Clank: Rift Apart'ın en iyi grafikli oyun olduğunu söyledi 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrUckmann -- 4 Mayıs 2021; 0:28:31 >
  • Sanki bağımsız biri yorum yapmış, adam kendi ürününü çok sevmiş ama bu şahsi fikri bile değil kurumsal fikri olur en fazla. Ne diyecekti bence XBOX alın mı?

  • MaximillianFoe kullanıcısına yanıt
    Oyunda yenilik adına hiçbir şey yok, ne etkileşim ne fizik ne oynanış, yeni nesil konsollar biraz erken çıkmış gibi, yapımcılar geride kaldı.

  • Bu oyunun mevcut bölümü 60 fps güncellemeden sonra dahi sarmadı beni ancak rift apartı özellikle ssd özelliğini tam kullanmasından dolayı merak ediyorum
  • Eğer değişmez ise haberin başlığı şu an bu şekilde:



    Insomniac geliştiricisi Ratchet & Clank: Rift Apart'ın en iyi grafikli oyun olduğunu söyledi



    Şimdi buradan ne anlaşılıyor? İnsomniac diye bir oyun var ve onu geliştirenler ratchet and clank için yorum yapmış gibi anlaşılıyor. Hatta bu bile biraz zorlayınca anlaşılıyor çünkü başlık tam bir rezalet. Peki olayın aslı ne? Oyunu geliştiren ekip Kendi oyunları için olumlu yorumlarda bulunmuş ve ekibin adı insomniac.



    "Ratchet and clank geliştirici ekibi insomniac oyunlarının şimdiye kadar çıkmış en iyi grafikli oyun olacağını söyledi" bu haberin doğru hali olabilir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaximillianFoe

    Sanki bağımsız biri yorum yapmış, adam kendi ürününü çok sevmiş ama bu şahsi fikri bile değil kurumsal fikri olur en fazla. Ne diyecekti bence XBOX alın mı?

    Kendi urununu sevmeyen baskalarinin urunlerinide sevmez. Harbi artik bazi seyleri aşmalari lazim kendi oyununa bok atip xbox alin bizide batirin demeyi ogrenmeleri lazim.

  • türkçe dublaj olmaması üzdü, bir önce ki oyunda pixar animasyon kalitesinde dublaj var, özellikle bay zurkon un. "Neden korkuyorsunuz uzaylılar? Bay zurkon sizi sadece öldürmek istiyor"

  • Oyundaki oyun için gösterilen videolarda oyunun yeni nesil bir havası var.

  • oyun pixar filmleri gibi. Çıkınca Gelmiş geçmiş en iyi grafiklere sahip konsol oyunu olacak taki başka bir sony ex çıkana kadar:)

  • Oyundan detay fışkırıyor, karakterin gözünde bile Ray tracing var, Next gen loading geçişleri var. Xbox'ta olmayan her şey var. Yılın en iyi grafikli oyunu olduğu su götürmez bir gerçek

  • Bunu XSX ve PS5 için de söylüyorum, aletlerin donanımları yakın farklı oyunlardaki ufak tefek üstünlüklerinden dolayı yemeyelim birbirimizi ama bu yeni nesil konsollar çok heyecan verici.

    Ps4 te bile neler neler yapıyorlar, bu nesilde konsollar gerçekten adam akıllı donanımları var, eski nesillerin aksine, gerçekten heyecan verici.

  • SONY TEK SİZ HEPİNİZ! Insomniac geliştiricisi Ratchet & Clank: Rift Apart'ın en iyi grafikli oyun olduğunu söyledi 


    Insomniac geliştiricisi Ratchet & Clank: Rift Apart'ın en iyi grafikli oyun olduğunu söyledi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.