Şimdi Ara

Oppo Reno 6 serisi, 22 Mayıs'ta tanıtılabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oppo Reno 6 serisi, 22 Mayıs'ta tanıtılabilir



    Çinli teknoloji devi Oppo, bu ay yeni ürünlerini tanıtmayı planlıyor. Şirkete yakın kaynaklara göre önümüzdeki haftalarda gerçekleştirilecek etkinlikte Reno 6 serisi akıllı telefonlar da duyurulacak.



    Ayrıca Bkz.Microsoft Edge tarayıcısı artık Office dosyalarını görüntüleyebilecek



    Seri kapsamında üç model sunulması bekleniyor. Reno 6'nın başlagıç versiyonu Mali-G77 MC9 grafik birimi ve 5G modem içeren sekiz çekirdek MediaTek Dimensity 1200 yonga setinden güç alacak. Ekran tazeleme oranı ise 90 Hz olacak.



    Reno 6 Pro varyantının ise Adreno 650 grafik birimi ve Snapdragon X55 5G modemi bir araya getiren sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 870 ile donatılacağı belirtiliyor. Bu cihazda da 90 Hz ekran yer alacak.



    Oppo Reno 6 serisi, 22 Mayıs'ta tanıtılabilir



    Serinin en gelişmiş modeli Reno 6 Pro+ olacak



    Serinin en tepesinde ise Qualcomm Snapdragon 888 işlemcili Reno 6 Pro+ konumlanacak. Bu yonga seti çözümünün Adreno 660 grafik birimi ve Snapdragon X60 5G modem içerdiğini belirtelim. Akıllı telefın 120 Hz ekran taşıyacak.



    Her üç cihazın da 65W hızlı şarj ve 30W kablosuz şarj desteği sunan 4.500 mAh pille geleceğine yönelik bilgiler var. Oppo Reno 6 serisinin 22 Mayıs tarihinde düzenlenecek etkinlikte resmiyet kazanması bekleniyor.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2021/05/02/oppo-may-announce-the-reno6-series-at-its-mid-year-gala-on-may-22/







  • Aferin oppo böyle devam et 3-5 ayda bir model çıkar ve kendini bitir 👏🏻

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dünya iyice teknoloji çöplüğü oldu... Artık sürekli model üretmekten vazgeçmeli firmalar.. Şu an zaten çip üretim sorunu var.. Gerekli gereksiz model çıkmamalı...

  • babam ilk cıkanını almıştı aradan 2 yıl geçti 5 telefon cıkardılar

  • Daha geçen sene ortasında Oppo reno 3 pro vardı, ne ara 6 ya geldiler. Bir de donanım olarak geriye giderek yeni model çıkarıyorlar. Reno 3 pro 12 gb ram ve snp 765G ile gelmişti ama son telefonları 720G kullanıyor. Kafaları anlamak zor.

  • Oppo koronayı geçmeye kararlı sürekli mutasyona uğruyor 3 ayda bir model aynısının dıdısı :)) seneye 7-8-9 çıkar bu gidişle

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.