Şimdi Ara

Söylenti: Yeni Battlefield Oyunundan İki Adet Ekran Görüntüsü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeni Battlefield oyunu duyurusunun bu ay içinde yapılması bekleniyor ve resmi duyuru öncesinde oyundan iki adet ekran görüntüsü sızdı.
     
    Battlefield sızıntıları ile bilinen Tom Henderson'ın belirttiğine göre sızdırılan bu ekran görüntüleri gerçek ve oyunun duyuru fragmanından alınmış.
      
    Electronic Arts ve DICE tarafından açıklandığı üzere yeni Battlefield oyunu "çığır açan yıkım, her zamankinden daha fazla oyuncu ve daha büyük bir kaos ile devasa savaşlar'' sunacak.
     
    Bu sonbaharda PlayStation 5, Xbox Series ve PC için çıkış yapacak.
     
     








  • Biraz yakın gelecekte geçecek gibi duruyor. 2142 olmasın da

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Umarım sadece yeni nesil için yapılıyordur, Ps4'te BF1 oynuyorum o bile harika gözüküyor, BF5 pek ilerletemedi görsel gelişimi ama yeni nesil odaklı bir oyun en az 2 kat fark atar diye düşünüyorum..Haa ama biyandanda 100 milyondan fazla satmış konsol orada dururken en kralı 8 milyon satmış yeni nesil konsollaramı özel yapacaklar..Bundan dolayı gerçekçi gelmiyor yeni nesil olması, Kesin BF4 gibi ara nesil bir oyun olacak...Rockstar Games'te bilerek GTA 6'yı duyurmayı bekletiyor yeni nesil konsollar satılsın diye, Onlarda Neslin ortalarında çıkartacak..
  • Niye rockstar Games'in çok mu umrunda yeni nesil konsollar onlara ne satılıp satılmaması
  • Multıplayer versiyonunu oynamak için sabırsızlanıyorum. Acaba EA Play'e gelir mi?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Konsol sattırmak için piyasaya sürebilirler yalnız.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlk başta füzeyi görünce soğuk savaş diyesim geldi ama helikopterler çok daha modern gözüküyor. İlk resimde ada, ikinci resimde de hortum falan olunca sanki pasifikte geçecek gibi duruyor. Çin/Kuzey Kore vs Abd/Güney Kore/Tayvan olabilir.
  • İlk resim battle royale modundan.

  • Bad Company 2 gibi birsey gelirse efsane olur. En sevdigim Bf oyunuydu.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Haziranda ufak bir video ile resmi olarak duyurulur

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gamer-x

    Haziranda ufak bir video ile resmi olarak duyurulur


    hazirandan önce duyuru olur..Haziranda EA Play Live var.Orada oynanış (Gameplay) Büyük ihtimalle paylaşılır.BF1 ve BF5 için öyle olmuştu..büyük ihtimalle aynısı olur.Duyuru bir iki haftaya yapılır.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ucaklar su-34'e benziyor, helinin kokpitide 360 invictius'a benziyor.Cok ileri bir gelicekte gectigini sanmiyorum en fazla 2025 28

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 3. dunya savasi da olabilir. Soylentiler vardi bir ara.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Niye rockstar Games'in çok mu umrunda yeni nesil konsollar onlara ne satılıp satılmaması


    Sadece yeni nesile çıkartırsa tabikide umurunda olacaktır, Az satan konsolda istedikleri miktarda oyun satamazlar..GTA 6 büyük ihtimal yeni nesil bir oyun olacak zaten.Ne kadar geç çıkartırlarsa o kadar iyi onlar için..
  • Eski nesile de gelecek açıklamışlardı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fırtına olaylarını filan eklemişler bana bf4 ü hatırlattı, büyük olasılıkla bf4 ün daha büyük harita ,ray tracing ve 128 kişilik versiyonu olacak yeni nesilde, daha gelişmiş yıkım olacak dediler onda sıfır beklentim var, daha iyi yıkım var denildi 2 den fazla katı olan binaları tamamen yıktıramıyorsunuz gerçekçi yıkımdan hiç bahsetmeyin.

    BF serisini bf4 hariç hepsini oynayan biri olarak söylüyorum çıkar çıkmaz gaza gelip almayın bf5 rezaleti daha taze, battlefront 2 faciası var taze, bu oyun çıktığında bug dolu pc tarafında hile den geçilmeyen bir oyun olacak.
  • Yikim kismi keske daha detayli yapilsa ne bileyim boyle mermilerin capina gore ve patlamalarin siddetine gore binalara irili ufakli delikler acilsin mesela ince duvarlar mermiyi gecirsin boyle gercekci duman efektleri olsun etrefa sacilan parcacik efetlerini gorelim falan harika olurdu. Boyle sacma sapan faydasiz yansimaymis falan harcamasinlar kaynaklari. Hava olaylarinin olmasi guzel resimdeki tornado falan ilgi cekici. Kisacasi ben bu bf den gercekci yikim anlaminda beklenti icindeyim ama cross gen oldugu icin pekte umutlu degilim. Gene rt yansimalari gozumuze sokmaya calisirlar bosa donanim somurme teknolojisi. Ray tracing isiklandirmalar disinda pekte luzumlu degil.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sh4dy_081991

    Yikim kismi keske daha detayli yapilsa ne bileyim boyle mermilerin capina gore ve patlamalarin siddetine gore binalara irili ufakli delikler acilsin mesela ince duvarlar mermiyi gecirsin boyle gercekci duman efektleri olsun etrefa sacilan parcacik efetlerini gorelim falan harika olurdu. Boyle sacma sapan faydasiz yansimaymis falan harcamasinlar kaynaklari. Hava olaylarinin olmasi guzel resimdeki tornado falan ilgi cekici. Kisacasi ben bu bf den gercekci yikim anlaminda beklenti icindeyim ama cross gen oldugu icin pekte umutlu degilim. Gene rt yansimalari gozumuze sokmaya calisirlar bosa donanim somurme teknolojisi. Ray tracing isiklandirmalar disinda pekte luzumlu degil.


    Valla hocam zaten yapan klasik yöntemlerlede taş gibi görsellik yapıyor..Hiç gereği yok RT'ye bu tip oyunlarda..
  • Deprem falan olacak diyorlardı, Deprem olunca acaba Tsunami ve yıkım olurmu..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.