Şimdi Ara

Huawei'nin Mayıs ve Haziran ayında tanıtacağı en yeni ürünleri belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Huawei'nin Mayıs ve Haziran ayında tanıtacağı en yeni ürünleri belli oldu



    Sektöre yakı kaynaklardan sızan bilgilere göre, Çinli telekomünikasyon devi Huawei, tüketici pazarı için en son ürünlerini sergilemek üzere yılın bu çeyreğinde iki sunum yapmayı planlıyor.



    Ayrıca Bkz.Huawei P50 Pro'nun prototip fotoğrafları yayınlandı



    İlk etkinlik 19 Mayıs'ta gerçekleşecek. Bu sunumda, yeni MateBook dizüstü bilgisayarların, çocuklar için Watch 4X akıllı saatin ve muhtemelen yeni tamamen kablosuz FreeBuds kulaklıkların duyurulması bekleniyor.



    Kamuoyuna açıklanan bilgilere göre bir başka lansman ise 2 Haziran'da yapılacak. Bu etkinlikte ise diğer ürünlerin yanı sıra, 120 Hz yenileme hızına sahip 12 inçlik ekran, Kirin 9000 işlemci ve hızlı 40 watt şarjı destekleyen bir pil ile donatılmış MatePad Pro 2 tablet bilgisayarın piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu cihaz, şirketin geliştirdiği Harmony OS'yi çalıştıracak.



    Huawei'nin Mayıs ve Haziran ayında tanıtacağı en yeni ürünleri belli oldu



    Huawei P50 de tanıtılacak



    Ayrıca 2 Haziran'da da Watch 3 akıllı saat duyurulabilir. Cihaz yuvarlak bir ekran ve Harmony OS yazılım platformuna sahip olacak. Seri muhtemelen temel Watch 3 modelini ve gelişmiş Watch 3 Pro modifikasyonunu içerecek.



    Muhtemelen sunumlardan biri de sıra dışı bir kamera sistemine sahip amiral gemisi Huawei P50 akıllı telefonların tanıtımını içerecek. Bu cihazların prototipleriyle ilgili görseller de dün ortaya çıkmış ve sitemizden sizlere duyurmuştuk.




    Kaynak:https://www.huaweicentral.com/huawei-matepad-pro-2-tablet-watch-3-smartwatch-to-launch-in-june-and-new-matebook-and-other-smart-devices-in-may/







  • Arkadas sende ne sacmaladin memnun degil sen alma bu kadar basit yani mate 20 d'en girdin free lace kulakligindan ciktin paranla rezil oldun. Alma kardesim alma fit meuzi al oppo al vivo. Bunlar dünyanin en iyi telefonlari.

  • P50 lite p50 serisiyle beraber olacakmi

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.