Şimdi Ara

SEC, Ripple’ın XRP fiyatına müdahale edip etmediğini araştırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SEC, Ripple’ın XRP fiyatına müdahale edip etmediğini araştırıyor



    ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile Ripple arasında uzun süredir süregelen anlaşmazlığın yansımaları hâla sürüyor. 



    Bu sefer de SEC, XRP’nin Ripple tarafından fiyatlarına manipülasyon yapıldığı konusunu açıklığa getirmek için yabancı düzenleyicilerle iletişime geçmek istiyor.



    Ayrıca Bkz.ABD Merkez Bankası Başkanı’ndan Dogecoin (DOGE) yorumu



    SEC, yabancı düzenleyicilerle temasa geçme kararını savunduğu bir başka yazıyı daha yargıca sunarak, Ripple’ın ana savunmalarından bazılarını çürütmek adına denizaşırı kuruluşlardan bilgi aradığını iddia etti. Davada sanıklar, fiyatlandırma bilgilerinin sadece bir depoda olduğunu iddia etti:



    “Komisyon, Ripple’ın ortaya attığı savunmaları çürütmek için kritik kanıtlar arıyor. Örneğin, XRP fiyatının Ripple’ın faaliyetleri tarafından belirlenmediğini savunması var. XRP’nin yabancı platformlarda gün içi işlem fiyatlarının tartışmasız bir şekilde alakalı olduğu bir savunma yapmaya çalışıyorlar.”



    ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, bazı özel şirket kripto paralarını "kayıtsız" olduğunu iddia ederek kripto paraların, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonuna bildirilmesi gerektiğini söylemişti. Bu olaylardan sonra süregelen Ripple SEC arasındaki olaylar kripto para topluluğu tarafından yakından takip ediyor. Şu an için bu gelişmelerin nasıl sonlanacağını söylemek oldukça güç. 

     




    Kaynak:https://www.techradar.com/news/the-legal-battle-over-cryptocurrency-xrp-has-taken-another-turn







  • ne çektin ve ripıl

  • Her ay çatır çatır borsalardan satıyorlar milyonlarca dolarlık. Hem de açık açık. Ve hala körü körüne inanan bir yatırımcı kitlesi var. Ama patronlarının aç gözlülüğü yüzünden yükseltip yükseltip çakacaklar. Vur kaç yapabilene ne ala. Ama illaki çok can yakacak ripple
  • labtek38 kullanıcısına yanıt
    Kurucusunun eline ayrılıktan sebep coin vermeleri başlı başına bir skandal zaten. varsa bir kazım yapılsın ederi varsa kullansın.
    Şuan para hırsıyla gözü dönmüş insanların XRP'a güvenmesi yahut XRP alıp satması inanılır şey değil.

  • Ben anlamadım, coinlerin kurucuları zaten bir tweet attıklarında olumlu ya da olumsuz, o coinin fiyatı etkileniyor. Ripple yapınca neden davalık oluyor, kendini menkul kıymet olarak gösterdiği için mi?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: labtek38

    Her ay çatır çatır borsalardan satıyorlar milyonlarca dolarlık. Hem de açık açık. Ve hala körü körüne inanan bir yatırımcı kitlesi var. Ama patronlarının aç gözlülüğü yüzünden yükseltip yükseltip çakacaklar. Vur kaç yapabilene ne ala. Ama illaki çok can yakacak ripple

    Doge coin kadar tehlikeli olamaz. Bütün coinler düşerken bile doge yükselmeye devam ediyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.