Şimdi Ara

Sony, PlayStation'a özel oyun geliştiren 1. parti stüdyolara ciddi yatırımlar yapacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sony, PlayStation'a özel oyun geliştiren 1. parti stüdyolara ciddi yatırımlar yapacak



    Sony'nin sahibi olduğu oyun konsolu PlayStation, bildiğiniz gibi her zaman özel oyunları ile popüler olmuştur. Naughty Dog, Santa Monica gibi sahip olduğu birinci parti stüdyolar dışında, üçüncü parti stüdyolar ile yaptıkları anlaşmalar sayesinde birçok özel oyun PlayStation için yayınlanıyor. Bu durum ilerde artacak gibi duruyor.



    Ayrıca Bkz.The Last of Us 3'ün geliştirme sürecinden yeni bilgiler paylaşıldı: Senaryo taslağı hazır



    Geçtiğimiz günlerde Sony, üçüncü mali çeyreğe dair finansal sonuçlarını açıkladı. Paylaşılan mali sonuçların ardından Sony CFO'su Hiroki Totoki, PlayStation'ın geleceği hakkında konuştu. Söylediklerine göre Sony, PlayStation'ın birinci parti oyun stüdyolarının maliyetleri yaklaşık 180 milyon dolar arttırılacak. 



    Ayrıca Sony CFO'su Hiroki Totoki, Jade Raymond'ın geçtiğimiz aylarda kurmuş olduğu oyun stüdyosu gibi farklı üçüncü parti stüdyolarla anlaşacaklarını ve PlayStation'a özel oyun sayılarını arttıracaklarını söyledi. 



    PlayStation'ın özellikle oyun konusunda rakiplerinden önde olduğu ve oyun tarafından ciddi paralar kazandığı biliniyor. Bu yüzden Sony, bu tarafa daha fazla ağırlık verecek gibi duruyor. Geçtiğimiz günlerde de Jim Ryan, bu nesilde özel oyun sayılarının çok daha fazla olacağını söylemişti.




    Kaynak:https://www.gamesradar.com/sony-will-start-aggressively-investing-in-first-party-playstation-studios/







  • Yeni bir Uncharted iyi gider amz zor

  • oly1786 kullanıcısına yanıt
    Nathan Drake'in hikayesi dördüncü oyunla bitmişti, belki hikaye ve karakterleri hatta oyunun ismini de değiştirip yeni bir Uncharted oyunu çıkartabilirler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.