Şimdi Ara

Söylenti: Battlefield 6 önümüzdeki hafta tanıtılacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Söylenti: Battlefield 6 önümüzdeki hafta tanıtılacak



    Battlefield serisinin yeni oyunu Battlefield 6 için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Oyunun Mayıs ayında tanıtılacağı artık neredeyse kesin gibi ancak tam olarak hangi gün olduğu konusunda herhangi bir bilgimiz yok. Game Reactor'un bugün yayınladığı yeni bir rapora göre ise EA, Battlefield 6'nın resmi tanıtımını önümüzdeki hafta gerçekleştirmeyi planlıyor.



    Game Reactor yazısında söz konusu haberin altı farklı kaynaktan doğrulandığı ifade edilmiş. Game Reactor ayrıca Battlefield 6 ile ilgili birkaç ay önce çıkan bazı söylentilerin gerçek dışı olduğunu ve önümüzdeki hafta bunları net bir şekilde göreceğimiz söylüyor. Etkinlikte oyunun tüm detaylarıyla (oyun içi görüntüler de dahil olmak üzere) tanıtılması bekleniyor. 



    Daha önce çıkan Battlefield 6'nın çapraz-nesil olarak yayınlanacağı yönünde iddialar okumuştuk. Ancak yakın zamanda bu iddiaların doğru olmadığı ve yeni Battlefield oyunun sadece yeni nesil konsollar için çıkacağı yönünde söylentiler de çıktı. Yeni nesil konsollar henüz çok fazla kullanıcıya ulaşamadığı için EA'nın böyle bir hamle yapması şu anda pek olası görünmüyor.





    Diğer taraftan Battlefield 6'nın 128 kişilik haritalarla gelmesi ve Warzone benzeri ücretsiz bir battle royale moduna sahip olması bekleniyor. Oyunla ilgili tüm bu detaylar ve çok daha fazlası yakında resmen ortaya çıkacak.



    Battlefield 6 2021'in sonlarına doğru piyasaya sürülecek.




    Kaynak:https://www.gamereactor.eu/report-battlefield-2021-to-be-unveiled-next-week/







  • Tanıtın artık hadi, BF V faciası demek biraz abartmak olur belki ama patlayan bir oyun diyebiliriz sanırım, patlayan BF V'den sonra artık beklentileri karşılayacak bir oyun tanıtmanızı bekliyoruz.

  • BF V şuan hackerlardan dolayı rezil durumda. Eğer BF 6 da aynı olacaksa baştan GG.

  • Battlefield Bad Company 3 yapın paraya para demezsiniz

  • Yap Vietnam savaşı
  • Şu oyunda sırf sjw’lere yaranmak için feminizm yapılmaz inşAllah Amin
  • Yav yeter artık bf1 ile 5’in o saçma sapan konseptinden kurtulun bak cod’a adam döndü modern savaşlara yeter artık biz tek adamın hikayesini seviyoruz. Bf3 gibisi gelmedi..
  • Çok fazla hile var BFV de umarım düzeltirler.

  • BF4 2013 yilinda cikti sonrasinda gelen eski caglardaki oyunlari asil BF olarak gormuyorum aradan gecen 8 yil sonra asil oyun cikacak bence.

    8 yil sonra eger olursa saglam bir BF geleceginin kanisindayim.

    Eski caglarda yayinlananlar sadece ara sicak diyebiliirz ana yemek ara sicaklardan sonra olacak.

    Umarim su sacma ucaktan atlamali battle royale modunu dahil etmezler lanet olasi bu mod en sevmedigim seylerden birisi.

    Arma ve H1Z1 de iyi ki bu modlar cikti yani lanet olsun nefret ediyorum bu moddan. Coluk cocuk bu sacma sapan modu oynuyor ve telefondan

    Yeni nesil bilgisayar'da oyun oynamak nedir bilmiyor bile o derece.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.