Şimdi Ara

Google'dan büyük yenilik (!) 500 gün sonra Stadia'ya arama çubuğu eklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google'dan büyük yenilik (!) 500 gün sonra Stadia'ya arama çubuğu eklendi



    Dünyanın en büyük şirketlerinden biri olan Google'ın geçtiğimiz yıllarda erişime açtığı stream ederek oyun oynamayı sağlayan Google Stadia'ya yeni bir özellik eklendi.



    Ayrıca Bkz.Netflix'in yeni özelliği tüm dünyada erişime açıldı: "Bir Şeyler Oynat"



    Google Stadia'nın son güncellemesi ile birlikte servisin mağaza kısmına "Arama Çubuğu" eklendi. Yani artık kullanıcılar aradığı şeyi doğrudan eliyle aramak yerine arama çubuğuna yazarak ulaşabilecek. Hemen hemen her yerde karşımıza çıkan artık basitleşmiş özelliğin Stadia'ya eklenmesi aslında pek de büyük bir olay değil.



    Ancak böylesine basitleşmiş bir özelliğin Stadia gibi büyük umutlarla beklenen yüksek bütçeli bir servise şu an ekleniyor olması büyük bir olay. Stadia'nın Google'a ait olması ise asıl büyük olay. Sonuçta bugün Google dediğimiz şirketi Google yapan şeyin arama motoru olduğunu söyleyebiliriz. 



    Stadia ne yazık ki 2 yıldır istediği çıkışı yapamadı. En son kendi oyun stüdyolarını kapattıkları açıklamıştı. Stadia'nın özellikle Red Dead Redemption 2 gibi büyük oyunlara milyon dolarlar harcayıp platforma getirmesi büyük tepki çekmişti. Google Stadia şu anda Türkiye dahil birçok ülkede erişime açık değil.




    Kaynak:https://www.ign.com/articles/google-stadia-from-the-company-that-revolutionized-search-engines-finally-has-a-search-bar







  • Stadia’nın zihniyet olarak xbox game pass mantığına dönmeli yoksa tutunamaz
  • saçma sapan hareket ediyorlar türkiyedeki oyuncu kitlesini çekebileceklerini sanmıyorum diğer ülkeleri bilemem.

  • "Bunlar durarak, yan gelip yatarak olmadı, çalışarak oldu ÇALIŞARAK"
    -Google Tape Privatebron

  • Ülkemize erişime açık değilmiş. Şaşırmadık

  • Hem Stadia'ya para ver hem de Stadia'dan oyunu satın al.(büyük oyunlar için geçerli bu sanırım)
    Bırak da Geforce Now gibi insanlar daha önce aldıkları oyunu oynasın ya da tek bir fiyattan insanlar, Xbox Game Pass sistemindeki gibi bir nevi kiralasın oyunları.
    Stadia'nın sistemi çok para yiyen cinsten. Türkiye'ye gelse hiç tutmaz. Geforce Now, fiyatını 75 TL olarak açıkladığında herkes yaygaraya vermişti ortalığı.

  • bulduren B kullanıcısına yanıt
    mevcut arşivindeki oyunları oynatmıyor mu?

  • ne derseniz deyin, Stadia ve benzeri platformlar oyun dünyasının geleceği. Yüzlerce gigabyte oyunları indirip, kurmakla, yamalarıyla uğraşmıyorsun. Ekran kartım kaldırdı, kaldırmadı derdi yok. Ekranın karşısına geçtiğinde bi kaç saniyede karşında. Altyapılar geliştikce vazgeçilmez olacaklar. Stadia'da şu an bir dönüşüm planlanıyor. Sadece kendilerinin sunduğu bir platform yerine, diğer platformların ortak kullanacağı bir yapıya dönüştürmenin hazırlıklarını yapıyorlar. Yakında duyurular gelmeye başlar.

  • Stadia mı kaldı yahu! Atı alan Üsküdar'ı geçti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • change.org tan google için oyun stüdyolarını açması için kampanya başlatabilirmiyiz acaba ?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.