Şimdi Ara

Telegram yeni güncellemesi ödeme sistemini yeniliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Telegram yeni güncellemesi ödeme sistemini yeniliyor



    WhatsApp’ın gizlilik sözleşmesindeki tepki çeken değişiklikler sonrasında gündeme gelen ve hızlı bir şekilde kullanıcı kazanarak 500 milyon aktif kullanıcı sayısının üzerine çıkan Telegram güncellemelerini sürdürüyor.



    Telegram yeni güncellemesinde neler sunuyor?



    Hafta içerisinde dağıtıma başlayan güncelleme Payments 2.0 adındaki yenilenmiş ödeme sistemini sunuyor. İlk kez 2017 yılında sohbet içerisinde ödeme yöntemini kullanmaya başlayan Telegram, yeni güncelleme ile herhangi bir sohbette kredi kartı ile ödeme alınmasını sağlıyor.



    Ayrıca Bkz.Arctic pasif moda sahip kasa fanlarını duyurdu



    Stripe, Yandex.Money, Sberbank, Tranzzo, Payme, CLICK, LiqPay gibi pek çok ödeme platformu ile 200’den fazla ülkede faaliyete geçen Payments 2.0 özelliği yakın zamanda daha fazla platformu bünyesine katacak. Telegram bu ödemelerden herhangi bir pay almıyor ve kart bilgileri sadece satıcı ile alıcı arasında kalıyor.



    Diğer bir yenilik sesli sohbet tarafında. Grup veya kanal yöneticileri artık bir sesli sohbet tarihi belirledikten sonra geri sayım sayacı ortaya çıkıyor ve bittiği anda üyelere sohbetin başladığına dair bildirim gönderiyor.



    Telegram yeni güncellemesi ödeme sistemini yeniliyor



    Son olarak platformun düzenlediği yarışmada finale kalan iki yeni web ara yüzü de kullanıma sunuldu. Basitliğe odaklanan ara yüzler ve mevcut ara yüz arasında kullanıcılar tercih yapabilecekler.



    Mobil tarafta ise doğrudan ana sayfa akışında görsellere ve videolara yakınlaştırma yapabilme, videolarda sağ veya sol tarafa uzun basarak ileri alma, yeni animasyonlar şeklinde yenilikler yer alıyor.



     









  • Kullanışlılığı bilmem ancak gizlilik konusunda WhatsApp bırakıp Telegram'a geçmek saçmalık gibi geliyor. Bir çok kişi Telegram'a neden bu kadar güvenli gibi bakıyor anlamıyorum.

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Telegramin arkasında Mark Zuckerberg yok sırf o yüzden. Rus'a güveniyorlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Bende gizlilik için geçmiştim ama telegram in daha çok özelliğini keşfettim. Telegram botları diye aratırsanız yapamayacağınız bişey yok Telegram da. Sahte gmail oluşturucudan youtube mp3 çevirmeye, videodaki arkaplan sesini ayırmaya, çeşitli formatlardaki dosyaları birbirine çevirmeye, hatta film dizi bile seyredebiliyorsunuz reklamsız. Değişik bir platform. Sohbetten ziyade onlarca programın yaptığı işi yapması tercih nedenim oldu. Deneyin derim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.