Şimdi Ara

ROCCAT Kone Pro oyuncu faresi tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ROCCAT Kone Pro oyuncu faresi tanıtıldı



    Turtle Beach çatısı altında faaliyetlerine devam eden ROCCAT oyuncu markası önemli bir geçmişi olan Kone oyuncu faresi serisini sürekli genişletiyor. ROCCAT Kone Pro modeli kablolu ve kablosuz olarak geliyor.



    ROCCAT Kone Pro özellikleri ve fiyatı



    ROCCAT Kone Pro firmanın en gelişmiş ve rekabetçi fare modeli olarak tanımlanıyor. Ergonomiye odaklanan fare modeli ön kısmındaki RGB bölgesi ile mütevazi bir aydınlatma sunuyor. Ayrıca uzun ömürlü.



    Ayrıca Bkz.Bu da oldu: Çinliler AirPods 3'ü, Apple'dan önce piyasaya sürdü



    Firmanın Owl-Eye 19K DPI optik sensörünü kullanan fare bu bakımdan oldukça hassas. Titan Wheel Pro alüminyum tekerlek üst seviye tıklama performansu sunarken Titan optik tuşları da mekanik tuşlara göre 100 kat daha hızlı.



    AIMO RGB ile aydınlatması kontrol edilen farenin bal peteği yapısı da hafif olmasını sağlıyor. PhantomFlex kablo da hareket serbestisi veriyor. ROCCAT Kone Pro modeli 70 Pound fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Stellar Wireless kablosuz teknoloji barındıran ve 100 saate kadar kullanılabilen hızlı şarj destekli ROCCAT Kone Pro Air ise 120 Pound fiyat etiketine sahip.



    ROCCAT Kone Pro oyuncu faresi tanıtıldı




    Kaynak:https://www.techpowerup.com/281487/roccat-announces-kone-pro-series-gaming-mouse







  • aman lanet olsun zamanında fare tutucu aldım kırıldı, klavye 2 kere servise gitti mouse 3 kere servise gitti 2 senelik garanti süresinde o bittikten sonrada kırık dökük kullanıyoruz. Asla ve asla roccat. Bimde satılan 30 liralık ürün olsalar al geç ama bu paraya bu hizmetsizlik asla.

  • misterrium kullanıcısına yanıt

    Sende şanssızlık varmış kardeş, 4 senedir Roccat Kova kullanıyorum, henüz bir kovalığını görmedim. ROCCAT Kone Pro oyuncu faresi tanıtıldı 

  • Mütercim Bey kullanıcısına yanıt

    Abi aral'dan aldım valla, ve her seferinde tamir değil direk sıfır kutu verildi , benim hatam olan vs bir konu da değil direk yapamıyoruz haydi yenisi haydi yenisi ama sonuç hüsran

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.