Şimdi Ara

Microsoft'un oyun bölümünün gelirleri %50 arttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Microsoft'un oyun bölümünün gelirleri %50 arttı



    Microsoft geçtiğimiz saatlerde birçok şirket gibi üçüncü mali çeyreğe dair sonuçlarını paylaştı. Microsoft'un oyun bölümünün gelirleri yüzde 50 artmış durumda.



    Ayrıca Bkz.Microsoft karına kar katıyor 



    Mali sonuçlara göre Microsoft şu ana kadarki en iyi üçüncü çeyreğini yaşadı. Sonuçlara göre geçtiğimiz yılın aynı döneminde Microsoft'un oyun tarafından gelirleri 2.35 milyar dolarken, bu yılın üçüncü mali çeyreğinde gelirleri %50 artarak 3.53 milyar dolara ulaşmış durumda.



    Geçtiğimiz mali çeyrekte, yani Ekim-Kasım- Aralık 2020 tarihlerinde yeni nesil konsolun çıkması, tatil dönemi gibi etmenlerle Microsoft'un geliri 5 milyarı geçmişti. Ancak bahsi geçen mali çeyrek, yani Ocak-Şubat- Mart 2021 tarihi genelde tüm şirketler için daha durgun bir dönemdir. Ancak Microsoft bu durgun dönemi de kendine göre başarılı bir şekilde geçirdi. Ayrıca Xbox Game Pass gelirlerinin yüzde 34, Xbox'ın oyun gelirlerinin de %234 arttığı açıklandı.



    Üçüncü çeyrekte rekor kırılmasının en büyük sebebi Xbox konsollarının stoklarının yenilenmiş olması diyebiliriz. Son olarak Microsoft, Xbox Series X/S stoklarının Haziran 2021'e kadar sorunlu olabileceğini de tekrar belirtti.




    Kaynak:https://www.ign.com/articles/xbox-enjoys-its-best-third-quarter-ever-with-an-assist-from-bethesda



  • Umarım microsoft kazanmya devam eder son dönemlerde sonyden çokta iyi bir hizmet ve 3.parti desteği sunuyor.

  • Başlığı anlayamıyorum, bir gariplik var açıklayamıyorum...
  • gamepass etkisi

  • Microsoft bu nesilde oyunculuk adına çok doğru adımlar attı, atmaya da devam ediyor. Hem konsolda hem pcde deli gibi Game Pass alıyor millet.


    Siz bundan sonrasını görün. Xbox Cloud Gaming doğru bir şekilde adaptasyon sağlar ve oyuncular tarafından kabul görürse GeForce Now falan da kalmaz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 29 Nisan 2021; 18:0:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ekran kartımın arızasından sonra oyun için konsolu deneyenlerdenim. Series S pişman etmedi, gamepass ile birlikte baya başarılı.

  • amerika ve batı avrupada yok satıyor hala konsol. arap ve latin marketlerinden ne kadar az talep o kadar daha kaliteli online deneyimi olacaktır biz kullanıcılar için.

  • Yok satan konsol XboxONE kadar zor satti hee hee ... Microsoft'un oyun bölümünün gelirleri %50 arttı Microsoft'un oyun bölümünün gelirleri %50 arttı 

  • Gamepass'in %34 büyümesi bayağı iyi. Yıl sonuna kadar 30 milyon abone sayısı şaşırtmaz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fidalityfx ile asıl o zaman görücez kim rdna2 ye sahip kim değil.


    malum artık xbox geliştirme kit'i olan firmalar çakallık yapamayacaklar xbox'ı geride bırakarak çıkış vakitlerinde. Microsoft'un oyun bölümünün gelirleri %50 arttı 


  • 1 kere dahi açıp oyun oynamışlığım yok ama pandemi işte uçurdu oyun piyasasını

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.