Şimdi Ara

Uygun fiyatlı Samsung Galaxy A01 Android 11 güncellemesi aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uygun fiyatlı Samsung Galaxy A01 Android 11 güncellemesi aldı



    Samsung, Android 11 güncellemelerine tam gaz devam ediyor. Güney Koreli teknoloji devi son olaraksa 2019'un sonlarına doğru duyurduğu Galaxy A01 için Android 11 tabanlı One UI 3 güncellemesini yayınladı.



    Samsung Galaxy A serinin en ucuz telefonu olan Galaxy A01, şimdilik sadece Rusya'da güncelleme aldı. Aynı zamanda Nisan 2021 güvenlik yamasını da içeren güncelleyle ilgili resmi sürüm notları paylaşılmasa da Galaxy A01'in güncellemeyle birlikte; yenilenmiş kullanıcı arayüzü tasarımı, sohbet balonları, tek seferlik izinler, bildirim alanında dinamik medya oynatıcı ve ek gizlilik gibi özelliklere kavuşması kuvvetle muhtemel. 



    Ayrıca Bkz.Android 11 ile gelen 11 yeni özellik



    Mayıs - Haziran'da Türkiye'de yayınlanacak



    Samsung'un Türkiye'deki cihazları için güncelleme takvimini paylaştığı guncelmiyiz.com'a göre Android 11 güncellemesi, 5 Mayıs ila 5 Haziran tarihleri arasında Türkiye'deki Samsung A01'ler için yayınlanacak. 




    Kaynak:https://www.sammobile.com/news/galaxy-a01-android-11-update-released/







  • samsung kafasına taşmı düştü eskiden amiral gemisi cihazlarına 2 yılda 1 güncelleme verir unutur giderdi sonra :D

  • zdniz Z kullanıcısına yanıt
    Her zaman 2 güncelleme verdi Samsung, abartmayalım istersen. İlk Galaxy S telefon bile önce 2.2 Froyo'ya, akabinde 2.3 Gingerbread'e kadar güncelleme aldı. Ve evet 2.1 Eclair, 2.2 Froyo, 2.3 Gingerbread versiyon numarasından bağımsız ana sürümlerdi.

  • napolyon94 kullanıcısına yanıt
    4 Haziran 2010'da çıkmış telefon en son 6 Aralık 2010'da çıkan Android 2.3'ü almış, eski yazılımla çıkarıp güncel yazılıma getirmek Samsung'a has
  • Herhalde Andorid guncellemesinde ki en hızlı şirket olarak tarihe geçecek Xiaomi aldık amma velakin şunu anlamış olduk ki ufak şirketler yazılım konusunda çok yetersiz misal 12.5 güncellemesi HALAAA daha gelecek pil ve performans da inanılmaz sorun yaşandı 12 güncellemesi ile ama aylar geçti bekliyoruz ilk arayüz guncellemesini verip sonra da Andorid 11 i verecek çap yok direk 12.5 ile 11 vermenin derdinde

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • samsung her telefona 2 ana güncelleme verir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.