Şimdi Ara

Aksiyon rol yapma oyunu NieR Replicant ver.1.22474487139... PS4, Xbox One ve PC için çıktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aksiyon rol yapma oyunu NieR Replicant ver.1.22474487139... PS4, Xbox One ve PC için çıktı



    Yayıncılığını Square Enix'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Square Enix, Toylogic Inc.'in yaptığı NieR Replicant ver.1.22474487139… yayınlandı.



    Ayrıca Bkz.Yılın ilk PS5 özel oyunu Returnal, ışın izleme ve 4K 60 FPS sunacak



    2010 yılında çıkışını yapan NieR Replicant'ın yeniden anlatımı olan NieR Replicant ver.1.22474487139, artık erişilebilir durumda. Oyun konsollarda 400 TL, Steam'de 369 TL. Oyunun çıkış fragmanını ve tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.





    Tanıtım Yazısı



    NieR serisinin hayranları ve yeni başlayanlar, NieR Replicant'ın bu yükseltilmiş sürümüne dalabilir ve kendilerini tamamen yeniden düzenlenmiş görseller, geliştirilmiş savaş ve oynanış, yeniden kaydedilmiş bir film müziği ile karanlık, kıyamet dünyasına kaptırabilirler. Oyun ayrıca yepyeni hikaye içeriği, ekstra zindanlar, kostümler ve daha fazlasını içerir:




    • Ekstra Bölüm – Oyuncular, batık bir gemi ve küçük bir kızın yer aldığı yepyeni bir "Deniz Kızı" bölümünde oyun boyunca oynayarak yeni bir senaryonun ve heyecan verici bölüm sonu canavarı savaşının tadını çıkarabilirler.

    • "15 Nightmares"den Ekstra Zindanlar –Daha önce Japonya'daki orijinal sürüm için indirilebilir içerik olarak ve Batı'daki "The World of Recycled Vessel" içeriğine benzer şekilde, hayranlar geri dönüştürülmüş gemi dünyasında "15 Nightmares" kahramanı olarak bir dizi zorlu zindana girebilecekler. Zindanlarda oynamak çeşitli silahların yanı sıra ekstra kostümler, "Kabuki" ve "Samuray" ın kilidini açacaktır. Ayrıca kostümlerden birini aldıktan sonra seçenek menüsünden düşman mermilerinin görünümünü Emil'in yüzüne çevirebileceksiniz.

    • NieR:Automata Müzikleri– Oyuncular, ilk oyunu tamamladıktan sonra, eleştirmenlerce beğenilen NieR: Automata'dan arka plan müzik parçalarını seçmek için bir seçeneğin kilidini açacaklar..

    • NieR:Automata Konuk Oyuncuları – 2B ve 9S'nin İngilizce ve Japonca seslendirme sanatçıları oyunda yer alacak.



    Oyuncular, lansmanda "15 Nightmares" den elde edilebilecek kostümlere ek olarak, karakterlerinin kostümlerini ve silahlarını NieR: Automata'dan hayranların en sevdiği tasarımlarla değiştirmek için ücretsiz bir "4 YoRHa" kostüm paketi indirebilecekler.





  • Nier automata'nin birebir aynısını beklemeyin ama güzel oyun olmuş daha pek ilerleyemedim ama hoşuma gitti

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fiyata bak şaka gibi

  • rol yapma mı? bence macera hackn slash oyunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sprastkhan S kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle.

  • goty

  • Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    keşke firmaların özel fiyatlandırması yapmasını isteyecek durumda olmasaydık...

  • Ne anlıyorsunuz bu çöplerden.


    Steam incelemelerine baktım şimdi. Yorum yazanların hepsinin profilinde anime fotosu var. Anlaşıldı ne tür bir sıçmık olduğu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 26 Nisan 2021; 13:50:8 >
  • Pascal ve köyündeki küçük robotlar, köye girerken ki çalan ilginç Ost, son zamanlarda bir oyunda hafızama kazınan en önemli detaylardan.

    Bu oyun neyin nesi beyler, Automata'nın remastered, goty vs.hali falan mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zebercet

    Ne anlıyorsunuz bu çöplerden.


    Steam incelemelerine baktım şimdi. Yorum yazanların hepsinin profilinde anime fotosu var. Anlaşıldı ne tür bir sıçmık olduğu.

    Taş gibi oyun zaten PlatinumGames'in çöp oyunu olmadı hiç.

  • evo_4 E kullanıcısına yanıt

    2010'da PS3/X360'a çıkan ilk Nier'in güncellenmiş hali (kabaca). Remaster'dan biraz daha fazlası (oynanış güncellenmiş ve Automata'ya benzetilmiş) ama remake de diyemeyiz.

  • Shaq Diesel S kullanıcısına yanıt

    Süper. 2010 versiyonunu oynamamıştım. Teşekkürler bilgi için.Aksiyon rol yapma oyunu NieR Replicant ver.1.22474487139... PS4, Xbox One ve PC için çıktı 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Herkesin belli zevkleri var neden bu önyargı? Anime fotosu koyan bir insanla sizin de farkınız yok. İnsan olmayı unutuyoruz. Bir de sıçmık demişsiniz; ilk oyun oldukça başarılı bir hikayeye sahipti. Size de tavsiye ederim.

  • Ya ben gıcıklık olsun diye yazdım da videoyu izlerken bile daraldım. Herkesin zevki kendine tabii.

  • ilk oyun müthişti 2. oyunun da aşağı kalıcağını sanmıyorum ama fiyat uçuk malesef. yeşili beklicem.

  • Dünyada nadiren hiç indirime girmeyen bir oyun, 100 tane dil var türkçe dil desteği yok. PC dahil bütün platformlarda oyunun fiyatı astronomik. Çok meraklıları varsa oyun bir önceki oyun ile birebir aynısı, ellemeyin hiç.

  • çok kaliteli bir oyun, hatta öyle ki oynamak için rpcs3 emülatöründe sorun sıkıntı ve düşük fpsye rağmen oynamıştım. bir kez daha pc'de düzgün fps ve grafiklerle oynamak eğlenceli olacak


    konsolda iseniz kesinlikle şans vermenizi öneririm ama oyunun yerel fiyatlandırması daha iyi yapılabilirmiş. oyun ps4 ve xbox one'da sabit 60 çalışması ise gerçekten hoş verici bir durum.


    -


    ek olarak nier automatanın öncesinde geçiyor. aslında tüm evrene anlam ve altyapı kazandıran bir oyun. nier automata'ya göre bambaşka bir evren ve hikâye bulacaksınız ama her şey bağlantılı. aslında bu serini hikâye altyapısını da drakengard oyunları oluşturuyor. onlarla ilgili ön okuma yaparsanız oyundan daha keyif alırsınız ve evrenin başlangıç noktası ile ilgili daha iyi bilgi edinirsiniz (neden olaylar nier'deki hâliyle şekillenmiş, işler o noktaya nasıl gelmiş vesaire gibi sorularınıza cevaplar bulursunuz)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 27 Nisan 2021; 18:43:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.