Şimdi Ara

Sony, PlayStation'a özel multiplayer bir oyun yapması için Destiny ve Halo geliştiricileri ile anlaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sony, PlayStation'a özel multiplayer bir oyun yapması için Destiny ve Halo geliştiricileri ile anlaştı



    Sony'nin oyun konsolu PlayStation bildiğiniz gibi kendi konsoluna özel oyunlar ile diğer platformlardan ayrılıyor ve oyuncuların tercih etme sebeplerinin başında geliyor. Geçtiğimiz saatlerde de Sony, PlayStation'a özel bir oyun hazırlaması için yeni bir stüdyo ile anlaştı.



    Ayrıca Bkz.Sony, PlayStation için eşsiz bir bulut sistemi üzerinde çalışıyor



    Bildiğiniz gibi PlayStation'ın özel oyunlarının büyük bir kısmı tek kişilik hikaye odaklı oyunlar. Ancak Sony'nin anlaştığı son stüdyo, PlayStation'ın tek kişilik oyunlar dışında, çok oyunculu tarafta da aktif olmak istediğini gösteriyor diyebiliriz.



    Sony, geçtiğimiz saatlerde çok oyunculu bir oyun hazırlaması için Firewalk Studios ile anlaştığını duyurdu. Ne yazık ki oyuna dair hiçbir detay paylaşılmadı. Bu yeni oyun AAA olacak, yani yüksek bütçeli olacak ve PlayStation'a özel bir oyun olacak. 



    Oyunu geliştiren stüdyonun kurucuları ve başındaki isimler ise Destiny ve Halo gibi oyunların üzerinde çalışmış olan başarılı isimler. Stüdyonun başındaki isim Tony Hsu, yapımcı ise Elena Siegman. Oyuna ait ilk detaylar önümüzdeki süreçte paylaşılacaktır. 




    Kaynak:https://www.eurogamer.net/articles/2021-04-22-playstation-teaming-up-with-ex-destiny-talent-to-create-exclusive-new-aaa-multiplayer-title







  • Halo oyun serisine o kadar laf eden PSboyzlar nerde? Sony, PlayStation'a özel multiplayer bir oyun yapması için Destiny ve Halo geliştiricileri ile anlaştı 

  • halo fps olarak bu güne kadar oynadığım en iyi oyunların başında gelir. bir iki serisini oynadım ve bana mükemmel bir deneyim yaşattı. normalde fps pek sevmem ama halonun o mükemmel oynanışını hiçbir oyunda görmedim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.