Şimdi Ara

Bowers & Wilkins ilk tam kablosuz kulaklarını duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bowers & Wilkins ilk tam kablosuz kulaklarını duyurdu



    Ses dünyasının üst seviye isimlerinden Bowers & Wilkins de tam kablosuz kulaklık trendine adım attı. Bir model genel rekabete katılmayı amaçlarken diğer model ise cebi biraz daha dolgun olanlara hitap ediyor.



    Bowers & Wilkins PI7 özellikleri ve fiyatı



    Bowers & Wilkins PI7 özelleştirilmiş 9.2mm sürücü ve armatür tweeter’dan oluşan bir dizilime sahip. Dizilim bir güçlendirici ile destekleniyor. Bu sistem 24-bit yüksek kalitede ses sunarken aptX Adaptive sayesinde düşük aktarımlarda dahi kaliteyi koruyabiliyor. 3 mikrofon ile aktif gürültü engelleme yapılıyor.



    Ayrıca Bkz.Westworld yaratıcılarından gelen Amazon'un yeni bilim kurgu dizisinin kadrosu belli oldu



    Kulaklığın ilginç tarafı ise kutusu. 3.5mm girişi olan kutu aptX Low Latency üzerinden kablosuz olarak kulaklıklara ses gönderebiliyor. Yani kutu bir kablosuz ses iletim adaptörü olarak da kullanılabiliyor.



    Kablosuz kulaklık 4 saate kadar kullanım süresi sunarken kablosuz şarjlı kılıf ise ekstra 16 saat daha ekliyor. Bowers & Wilkins PI7 modeli 400 Avro gibi oldukça yüksek bir fiyat etiketi ile satışa çıkıyor.



    Bowers & Wilkins ilk tam kablosuz kulaklarını duyurdu



    Bowers & Wilkins PI5 özellikleri ve fiyatı



    Bowers & Wilkins PI5 ise tek bir 9.2mm sürücü barındırıyor. Yine kutusunda 3.5mm jak girişi mevcut değil. Ayrıca iki mikrofon ile aktif gürültü engelleme yapılıyor. Bowers & Wilkins PI5 için 200 Avro fiyat etiketi belirlenmiş.




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/bowers___wilkins_unveils_its_first_tws_headsets_pi7_and_pi5_with_premium_audio-news-48768.php







  • o fiyatla isi cok zor

  • Deneyecek yer bulunursa alınır. Tws fetişizminin doruklarında geziyorum zaten. Momentum 2 ve klipsch t5'den sonra koleksiyona katılmaması için tek sebep o paranın hakkını verememesi olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rokie T -- 29 Nisan 2021; 21:27:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.