Şimdi Ara

AMD FidelityFX’i Xbox Series X ve S için kullanıma sundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • AMD FidelityFX’i Xbox Series X ve S için kullanıma sundu



    Nvidia’nın DLSS ve Ray Tracing teknolojileri hali hazırda 2. nesile geçmesine karşın AMD’den karşı bir adım gelmeyişi kullanıcıları endişelendiriyordu.



    Xbox konsollara FidelityFX desteği



    Yeni konsolların kalbindeki yongayı tasarlayan AMD yaptığı duyuruyla FidelityFX’in üzerindeki örtüyü kaldırdı. Firma Zen 2 çekirdeklerinden ve RDNA2 mimarisinden gücünü alan Xbox Series X ve S konsolları için FidelitFX teknolojilerini kullanıma açtı. Ayrıca FidelityFX'in başlangıçta buradan inceleyebileceğiniz 40'ın üzerinde oyunda kullanılabileceğini de belirtelim.



     



    Son Xbox Series X|S Game Development Kit içerisinde yer alan Fidelity FX paketinde arasında AMD’nin Contrast Adaptive Sharpening, Variable Rate Shading, ray traced shadow Denoiser, Ambient Occlusion ve  Screen Space Reflections teknolojileri yer alıyor.



    Ayrıca Bkz.RX 6600M AMD’nin sürücüsünde ortay çıktı



    Bununla birlikte AMD’nin daha önce PC oyuncularına da FidelityFX’i müjdelediğini hatırlatalım. Son olarak PlayStation kanadıyla ilgili henüz bir detay paylaşılmadı.




    Kaynak:https://www.techpowerup.com/281310/amd-enables-fidelityfx-suite-on-xbox-series-x-s







  • 300 lira birime satılan konsol 4K scalede olsa güncel bir grafik kalitesi sunabiliyor .
    SERIES S kullanıyorum gerçekten 300 birime alınabilecek en mantıklı üründür .
    Bu tür güncellemeler gelmesi gayet memnun edici

  • Konuda geçen teknolojiler zaten pc oyunlarında desteklenen teknolojilerin Xbox konsolunda da desteklenmesinden ibaret. DLSS'ye cevap olacak olan "FidelityFX Super Resolution" değil.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ANIL.K

    Konuda geçen teknolojiler zaten pc oyunlarında desteklenen teknolojilerin Xbox konsolunda da desteklenmesinden ibaret. DLSS'ye cevap olacak olan "FidelityFX Super Resolution" değil.


    performans olarak olanak sunuyor. ne guzel iste. 500 euro verdigim makina ile kral gibi oynuyorum. heleki bu vga kitliginda 10 numara cozum.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: psicik96

    300 lira birime satılan konsol 4K scalede olsa güncel bir grafik kalitesi sunabiliyor .
    SERIES S kullanıyorum gerçekten 300 birime alınabilecek en mantıklı üründür .
    Bu tür güncellemeler gelmesi gayet memnun edici



    Aslinda olayin buraya gelecegi belli idi 1 ay oncesinde cikan videoda (Xbox logosu var altta videonun sonunda). Yani kaliteli flight simulator bizi bekliyor :D simdi o 12 tb`in farki daha da iyi anlasilacak. malum sirket diger oyun firmalarina 2x kat odesin Xbox`a da ayni kalitede cozunurluk cikarmalari icin. ben Microsoft olsam capcom lisanslarini banlardim hem windows hem xbox tarafinda. ama hamle gelecektir. su son RE olayindan sonra baya tepki topladi amerika`da ... MS sessiz kalmayacaktir...






  • En son gelen güncelleme ile x box series x ile çıta daha ileriye yükseldi,şuan batılfeld 1,4,5 starwors 1,2 gibi oyunlara 120 fps modu geldi süper oldu helal olsun adamlara gerçekten 👍
  • Pc sorunları bitmiyor satıp xbox series x alsam napsam ya game pass basarım mis
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deswaaa

    Pc sorunları bitmiyor satıp xbox series x alsam napsam ya game pass basarım mis

    Bütçe varsa daha mantıklı bir seçenek yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EXOR Studios on Twitter "Yes, FidelityFX effects work on the PS5 and Xbox Series X|S including raytraced shadows, FidelityFX Sharpening, and other effects."

    Dolayısıyla bu özellikler PS5'de de çalışacak.

  • FidelityFX rx 580'de de çalışacak ama işte çalıştırabildiği kadar.









    senin kartında 3d pipiline shading ünitesi yok. o yüzden rakibine göre RT performansın çok düşük. eee RT de gölge hesaplatamıyorsan GPU'un FidelityFx sana yardım edemez. O yüzden Series X bu konuda diğer konsollardan daha avantajlı Series S ile birlikte. Çünkü Full RDNA2 sadece bu iki konsolda mevcut.







  • tahminimce 1440p ayarlarında fake pixel olayı ile 4k çözünürlükte bir 6900xt performansına yakın olarak 60fps ile Series X üzerinda rahatlıkla oynayabileceğiz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.