Şimdi Ara

65W hızlı şarjlı Oppo K9'un tanıtım tarihi belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 65W hızlı şarjlı Oppo K9'un tanıtım tarihi belli oldu



    Oppo, K serisinin yeni üyesi Oppo K9'u piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Şirket, paylaştığı bir posterle akıllı telefonun lansman tarihini açıkladı. 6 Mayıs'ta tanıtılacak cihaz, paylaşılan postere göre 65W hızlı şarjı destekleyecek.



    Ayrıca Bkz.Chrome 90 ile vurgulanan metne özel bağlantılar oluşturulabilecek



    5 dakikalık şarjla 2 saat pil ömrü



    Paylaşılan resmi posterde telefona dair bazı detaylar yer alıyor. Cihaz, 64MP birincil lensin bulunduğu üçlü arka kamera kurulumuna ve LED flaşa sahip. Oppo K9'un arkasında yer alan "09-K Süper Performans" yazısı serideki en güçlü cihaz konumuna sahip olacağını gösteriyor.Ayrıca posterde telefonun 5 dakikalık şarj ile 2 saate kadar pil ömrü sunacağı ifadeleri yer alıyor ancak bu durumun detayına dair bilgi bulunmuyor.



    65W hızlı şarjlı Oppo K9'un tanıtım tarihi belli oldu



    TENAA ve bazı perakendeci listelerinde yer alan bilgilere göre Oppo K9, Full HD + çözünürlüğüyle 6.43 inç ekrana sahip olacak. Arka kamera kurulumunda 64MP birincil lense 8MP ve 2MP çözünürlüğünde sensörler eşlik edecek.



    Her ne kadar şirketin süper performans gibi bir söylemi olsa da cihazda amiral gemisi yonga seti olması beklenmiyor. Telefon, 8GB RAM/ 128GB depolama ve 8GB RAM/ 256GB depolama olmak üzere iki farklı seçeneğe sahip olacak. Listelere göre Oppo K9, 4200mAh pil ile gelecek.




    Kaynak:https://www.myfixguide.com/oppo-k9-launch-on-may-6/







  • Öyle gözüküyor ki bu sene ve seneye böyle 50-65W arasında gidip gelecek, 2023'te 100W şarjlı telefonlar artık yaygınlaşmaya başlar.

  • 5 dakikalık şarjla 2 saat pil ömrü mü? Bataryaya herhangi bir zarar vermiyor mu bu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tanıtmasınlar, satsınlar, 4-5 ay önce çıkan modeller hala Türkiye'de yok. Zorunluluktan telefon alacağım ama bir türlü istediğim model/versiyon gelmiyor.

  • beyini etkiler lan bu !

  • Telefonun işlemcisi ya Dimensity 1100 ya da Snapdragon 870 olacaği söyleniyor. Yukarıda ki arkadaşa katılıyorum, artık tanıtma faslını geçip ürünleri getirmeleri lazım. Hindistan pazarı şuan resmen markalar için bi cennete dönüştüğü için artık Türkiyeyi ürün yollama siralamasının sonlarına aldılar, ürünler çin'de satışa çıktıktan kısa süre sonra direkt hintlilerin elinde dolaşiyo.


    Oppo reno 5 serisi piyasaya çıkalı nerdeyse sene olacak, hatta 3 ay sonra oppo reno 6 serisini tanıtmayı planlıyo ama hala TR'e 5 serisi oppolar gelmedi.. Hee gelse de yine fiyatları 6000 6500 seviyelerinde olacaktır.. Reno 5 proların işlemcisi yine bi nebze iyi 765G ile geliyor ama demek ki fiyatlandırma ya da ürün tedariğinde sorun gördüler ki getirmediler.. Hoş gelse de reno 6ların tüm dünyada çıkacaği dönemde kimse eski seri telefona o paraları vermek istemez.. Uzun lafın kısası TR'nin piyasa değeri düştükçe markalar satsın satmasın artık ürünlerini getirirken 354 kere düşünüyor.


    Konuya gelecek olursak, K9 güzel cihaz olacak ama işlemcisi satış fiyatına çok etki edecek. Tahminim oppo tüketiciye hızlıca sunmak için işlemcisini mediatek yapacak. Tasarımıda rengi de çok hoşuma gitti.. Genelde telefonların arkasına öküz kadar yazıların olmasını sevmem ama bu güzel olmuş.. Realme gibi Kör göze sokarcasına yazı yazmamişlar en azından, estetik yapmışlar.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.