Şimdi Ara

Poco M2 Reloaded tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Poco M2 Reloaded tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı



    Çinli Poco markası geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü M2 akıllı telefonunun "Reloaded" takısına sahip yeni bir versiyonunu çıkardı. Siyah ve mavi renk seçenekleri ile gelen cihaz bugün itibarıyla satışa sunuluyor.



    Ayrıca Bkz.Yeni nesil Apple TV 4K tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı



    Poco M2 Reloaded esasında normal Poco M2'den çok farklı değil. Sadece bellek ve depolama kapasitesi bakımından farklılıklar taşıyor. Poco M2'nin Hindistan pazarında 1.3 milyon adet satış rakamına ulaştığını hatırlatalım.



    Poco M2 Reloaded tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı



    Akıllı telefon gücünü MediaTek Helio G80 işlemciden alıyor. Bununla birlikte 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı mevcut. Cihazda microSD kart yuvasına da yer verilmiş.



    6.53 inç ekran ve 5.000 mAh pil



    Poco M2 Reloaded, FullHD+ çözünürlükte 6.53 inç ekran taşıyor. İhtiyaç duyduğu enerjiyi 18 watt hızlı şarj destekli 5.000 mAh pilinden alan akıllı telefon 163.3 × 77 × 9.1 mm boyutlarında. Ağırlığı ise 198 gram.



    Poco M2 Reloaded tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı



    Cihaz arka panelinde 13, 8, 5 ve 2 megapiksel sensör kombinasyonundan oluşan dörtlü kamera sistemi görev yapıyor. Ön tarafındaki damla çentikte ise 8 megapiksel selfie kamerası var.



    Yazılım tarafına baktığımızda Poco M2 Reloaded'in kutudan Android 10 tabanlı MIUI 12 arayüzüyle çıktığını görüyoruz. Parmak izi tarayıcısı arka panelde bulunan cihazın fiyat etiketinde ise 125 dolar yazıyor.




    Kaynak:https://www.91mobiles.com/hub/poco-m2-reloaded-with-fhd-display-launched-in-india-priced-under-rs-10000/







  • Tam kaliteli fiyat performans telefonu, orta yaş insanlar için uygun.

  • 125 dolar :(

  • Redmi 9 iste.m

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu saatten sonra amoled ekran ve Hi-Res ses çipi olmayan telefona para verilmez... ülkemiz şartlarında para kazanmak zor olduğundan her telefon şuanda çok pahalı gelmekte, almışken dediğim özellikler olan bir telefon almak daha mantıklı... pil 5000 mah olmasın 4000 mah olsun yeterki amoled ve hi-res seç çipi olsun...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.