Şimdi Ara

Call of Duty: Warzone'un 100 milyon oyuncuyu geçtiği açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Call of Duty: Warzone'un 100 milyon oyuncuyu geçtiği açıklandı



    Yayıncılığını Activision'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Infinity Ward ve Raven Software'in yaptığı 2020 yılında yayınlanan Call of Duty: Warzone'un güncel oyuncu sayısı açıklandı.



    Ayrıca Bkz.Rockstar; Max Payne 3 ve LA Noire oyunlarının tüm DLC'lerini Steam'de ücretsiz yaptı



    Call of Duty'nin resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşıma göre Call of Duty: Warzone, 100 milyon oyuncu sayısını geride bıraktı. Call of Duty: Warzone, 10 Mart 2020'de çıkışını yapmıştı, yani 1 yıldan biraz daha uzun bir süre içerisinde bu oyuncu sayısını ulaştı.



    Geçtiğimiz hafta da Şubat 2019'da çıkışını yapan Apex Legends'ın 100 milyon oyuncu sayısını geçtiği açıklanmıştı. yani Call of Duty'nin güzel bir başarı yakaladığını söyleyebiliriz. Zaten oyun çıktığında da oyuncu sayısında hızlı bir yükseliş sağlamıştı.



    Call of Duty: Warzone çıkışının ilk 24 saatinde 15 milyon, 10 günde 30 milyon, birinci ayında 50 milyon ve ilk 9 ayda da 85 milyon oyuncuya ulaşmıştı. Son zamanlarda oyuncu sayısındaki artış hızı düşse de hala iyi bir şekilde arttığını söyleyebiliriz.




    Kaynak:https://www.videogameschronicle.com/news/call-of-duty-warzone-has-topped-100-million-players-activision-claims/



  • 99.500.000 i hileci malesef

  • 500bin 1 milyonu hileci dersin hak veririm. Sen gidip yüzde 99 u hileci dersen sana diyeceğim şey:Sen FPS yi bırak mmorpg felan oyna FPS yeteneğin yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2.09 KD ve 145 win im var sanırım birazcık oynamayı biliyorum. Orada hileci çokluğuna gönderme yapmak için mübalağa yapmıştım ama anlamamışsınız sanırım. Sağlık olsun.

  • oyunun bedava olma etkisi :)

  • 300.000 in yalnızca tespit edilen ban olduğunu düşünürsek, abartılı olmasına rağmen haksız olmayan bir serzeniş.

  • KolofDuti BARZOn

  • plunder ve king slayer trios modları aşırı zevkli de plunder'ın sürekli 3-4 oyunculu takım arasında gidip gelmesi ve king slayer'ın bir kaldırılıp bir tekrar gelmesi hoş değil. ayrıca plunder en zevkli 3 kişilik takımlarla oluyor, 4 olduğunda neden bilmiyorum oyun bir boka sarıyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.