Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: 206 BW ALDIM VERD�°���°M PARA HELAL HO�� OLSUN !(206 BW �°NCELEMEM RES�°ML�°)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Cevap: 206 BW ALDIM VERDÃ�°Ã�Â�Ã�°M PARA HELAL HOÃ�Â� OLSUN !(206 BW Ã�°NCELEMEM RESÃ�°MLÃ�°) Sayfa: <<   < önceki  6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
deatmagic

17 Eylül 2007; 22:01:19 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaslar arkadaslar sormayın basıma gelene. vatanda kalmamıs 206 bw stokları bitmis bizim sansımızdan. bütün ürünler dururken bu ürün stokta kalmamıs. mavibilgisayara gittim orada standda duran ürüne ölü piksel testi yapıyorlarmıs sansımıza kızın birisi onu aldı bende yeni paketten cıkanı alırım dedim tamam dediler neyse ürünü cıkardılar taktılar birde teste basladık gözüme ufak nokta takıldı eleman hemen tozdur o deyip gecistirmeye calıstı nasıl tozmuş bu elimle siliyorum gitmiyor ölü pikseli makina işaret ediyor diyor kaç kişiye yedirdiyse bu numarayı. o sırada fuat diye bir arkadasla tanıstık onunla bakıyorduk monitore zaten monitorun üzerinde 2ms hdcp diye yazan serit seklindeki yapıskanlı kagıdın alt tarafında kalan yeri işaret etti ne göreyim ölü pikseller fay hattı yapmıs valla . fuat kardesimde buraya yazarmıs orada ögrendim onunlada bu vesile ile tanısmıs olduk. satıs elemanının dediklerini sizde duysanız gülmekten ölürsünüz. adam sen cok ısrar ettin ölü piksel olayında onun icin cıktı demesin mi valla gülermisin aglarmısın. bir baska şeyde alıp gitmiş ısrar etmemis olaymışım ölü piksel olayı olmayacakmıs bu nasıl bir mantık hala çözemedim ya ölü piksel cıkar yada çıkmaz degil mi arkadaslar yanlısım var mı? şimdi size tavsiye maviden alacaksanız bu monitore dikkat satacak enayi arıyorlar bu monitoru vatanın arka tarafında ki magazada... fuducuk sanada söz verdik gerci hepinize söz verdik ama olmadı yorumları artık siz yazın ben okuyayım alamadık monitoru.

barisnet@hotmail.com
Mirasım Koltuk Değil, Kelle Koltukta Savaşmaktır...
mysite
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

17 Eylül 2007; 22:14:21 

aynı fikirdeyim kesinlike mavi bilgisayar adam goz gore gore toz diyor olu pixele ben de bişey demiyorum artık:) ama kısmetmiş demek ölü pixeller ekranın sağ üst koseinde gerçkten çizgi oluşturmuşlar:D. Çizik var gibi yani. aslında o monitorun garanti kapsamı içinde olması lazım 3 den çok fazla vardı ama soylemeyı düşünemedik adama içimizden gülmekten.neyse biz de alamadık inşallah kısa süre içinde vatana gelir de baris arkadaşımızda 206 sahibi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mysite -- 17 Eylül 2007; 22:16:20 >
deatmagic

17 Eylül 2007; 22:16:09 

hemende cevaplar gelmis

barisnet@hotmail.com
SkYNeT-06

17 Eylül 2007; 23:21:04 

eğer 206bw Vatan'da kalmadıysa

alternatif olarak Nova bilgisayardanda alabilirsiniz .. kendileri ö.p testi yaparak satıyor ürünü

Skynet Battlefield Management Systems
fuducuk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

18 Eylül 2007; 8:59:16 

quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

az daha düşşe şunların fiyatları ya. neden bukadar pahalı anlamıyorum. devir teknoloji devri hala çok yüksek ya. Acaba türkiyede mi böyle sadece. Gerçi bide bir ton vergi olduktan sonra ucuz olsa ne olur alete veridğin paranın çeyreği devlete kalıyo vergi oalrak

Çok haklısın dostum. Biz nerydeyse bütün ithal ürünleri iki katı para ödeyip alıyoruz. 35-40 Ytl para verip aldığımız arabaların fiyatı yabancı sitelerde bakıyorum 15-20 bin lira arası. Devlet diyor ki bir tane kendine alacaksın bir tane de bana alacaksın.

60$'lık Mp3 playerin Türkiyede fiyatı 320 YTL.

fuducuk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

18 Eylül 2007; 9:02:50 

Deatmatic, dostum geçmiş olsun. Adam cidden komikmiş. Yanlışın yok, için rahat olsun Kimse hakkıyla işini yapmıyor mu ya merak ediyorum artık...

Kısmet artık, ne zaman alırsan yorumlarını bekleriz...

deatmagic

18 Eylül 2007; 9:08:21 

aranızda adanayı iyi bilen arkadaslar varsa bugun benimle irtibata gecsin. yarın adanada vatana gidecegim yardım gelirse tabiki bu arada novada zaten kalmamıs nette öyle gozukuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deatmagic -- 18 Eylül 2007; 9:11:57 >

barisnet@hotmail.com
korner12

Sisteme Gözat

18 Eylül 2007; 21:18:43 

valla bu monitör peynir ekmek gibi satılıyor helal olsun :)

metinolampx

Sisteme Gözat

21 Eylül 2007; 15:15:08 

20 inç lik mönitördeki ses problemi düzeltilmişmi acaba ?

deatmagic

21 Eylül 2007; 19:43:38 

fazla söze gerek yok adanadan vatandan aldım nasıl aldıgımı nasıl getırıp kurdugumu yazacagım

barisnet@hotmail.com
FatalERROR!

Sisteme Gözat

26 Eylül 2007; 1:46:52 

Arkadaşlar Bende bu monitörü alıcam ama Oyun ve Film için. Koca topici okudum fakat bunlar hakkında yorum yapan yok gibi birşey. Özellikle oyunlarda elbet crt kadar performans olamaz ama nasıl onu aratır mı ? Ghost efekt yapıyor mu? Birde filmlerdeki performansı beni aydınlatırsanız sevinirim.

fuducuk

26 Eylül 2007; 9:18:29