hareket olayıı da çözmüşsünüz ben yazmadan önce, evet biraz kuvvet.
quote:
Orjinalden alıntı: chendem
Merhaba, aynı sorunu bende yaşıyodum. Dün akşam kayınço bizdeydi ve pc de oyun oynuyodu. Bi ara yanına gidip baktığımda monitörün öne doğru eğildiğini gördüm. Sordum sen mi yaptın, nasıl yaptın diye. Oda evet dedi ve gösterdi nasıl yaptığını. Sadece yanlardan tutup öne doğru eğdi. Bende denedim daha önce denediklerimden biraz daha sert olarak gerçektende öne arkaya doğru eğildi. Bi problem yokmuş yani. Sadece bizler yeni aldığımız için çok çok nazikçe eğmeye çalıştıkda ondan eğememişiz. Birazcık kuvvetli eğin ilk eğilmeden sonrada alışıyo zaten.
Fuducuk en sonunda bende aldım bu mon. den..Çok süper bi monitör 17'' den 20'' WS'ye geçince baya bi değişik oldu ama görüntü kalitesi süper..10 dk'dırlı kullanıyorum..9GB'lık HD-DVD var su anda görüntü muhteşem
Akşama bi kaç tane foto gönderirim.
Fuducuk en sonunda bende aldım bu mon. den..Çok süper bi monitör 17'' den 20'' WS'ye geçince baya bi değişik oldu ama görüntü kalitesi süper..10 dk'dırlı kullanıyorum..9GB'lık HD-DVD var su anda görüntü muhteşem
Akşama bi kaç tane foto gönderirim.
Öncelike hayır olsun arkadaşım, iyi günlerde güle güle kullanmanı içtenlikle diliyorum.
Bu başlığı ilk açtığımda bunca insanın yazılarımdan ve arkadaşların yazdığı güzel şeylerden etkilenip bu LCD'yi alacaklarını aklımın ucundan bile geçirmemiştim. Ama hakediyor değil mi?
Fotoğraflarını almak isteyen arkadaşlar sabırsızlıkla bekliyorlardır...
bende bu gün gittim vatana %25 indirimden yararlanim diye 226bw alacaktim kalmamişti tabi :D dedim şu 20 inç olani biraz inceleyim baktim ettim valla güzel geldi kaptim geldim 500milyona ama bi kaç sorum olacak ayarları yapamiyorum en iyi ayarlar nelerdir söylerseniz sevinirim
hep senmi 206bw koyacan buraya -------------- ayrıca: 20 asla yetmez bana... aynı paraya illaki 22 isterim... 206bw 'ye hala çok küçük diyipde 226bw'yi kafaya takan bazı ısrarcılar için şimdi bu ekran çokmu küçük oluyor.. hmmmm son karar vatandaşın
bende bu gün gittim vatana %25 indirimden yararlanim diye 226bw alacaktim kalmamişti tabi :D dedim şu 20 inç olani biraz inceleyim baktim ettim valla güzel geldi kaptim geldim 500milyona ama bi kaç sorum olacak ayarları yapamiyorum en iyi ayarlar nelerdir söylerseniz sevinirim
kullandığım en iyi ayarlar DVD + Oyunlar için geçerli
contrast: 80 veya 90 da sabitleyin
brights : 30 veya 40 da sabitleyin
ekran kartı görüntü özelliklerinden contrast ayarlarını fazla kurcalamadan gamma ayarlarınıda zevkine göre yaptınmı cam gibi olur görüntü
Şimdilik bunu gönderiyorum.Oda ışıksız olduğundan pek iyi çıkmıyor fotolar.Daha sonra bi kaç tane daha eklerim.
@ O.z.X _?
monitörün hayırlı olsun güle güle ö.p siz kullanırsın inşallah yalnız: oradaki etiketide çıkarın artık yawww,one öyle görmemişin ...... ....... ....... ....... sonrasını sen anla --------------- birde, size özel bir sorum olacak kullandığın Kasa 'dan memnunmusun + soğutması nasıl_? çünkü bir arkadaşıma bu kasadan almayı düşünüyoruz.. olmazsa arkadaşımı kandırıp elimdeki aopen impressionu ona verecem sonra, kendime sendekinden alacağım .. aslında 2 aydır peşindeydim bu kasanın çok hoş dizaynı var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 11 Eylül 2007; 1:12:34 >
@SkYNeT-06: Dstm çok teşekkür ederim.Ordaki sticker 1 ay durcak yoksa olmaz..Eski monitörümdeki daha duruyo Kasa hakkında bilgi almak için imzamı kullan
@japonozan11: Hocam gece gece ayıp ediyosun ya ps3 gözümüze bu şekilde sokulurmu ya?
Edit: smile unutmuşum, şimdi ciddiye alacaklar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.z.X -- 11 Eylül 2007; 1:23:31 >