verdin gazı gittim bende bitane sipariş verdim 340+kdv dolar yani 550 ytl iki gün sonra ulaşır heralde aslında teknosada 931 bw görüp almaya karar vermiştim sırf çözünürlüğü ayarlayamadılar bide biraz bilgi edineyim biraz uzak kaldım deyip pcnin karşısına geçtim ama kardeşim senin yüzünden sildim 931'i aldım 206bw'i hayırlısıyla görecez bakalım
Q6600|EX38-DS5|ADATA VE [2*2]800 MHZ|SAPHHIRE HD4870 1 GB|TT BIGTYPHON|4*SEAGATE 250GB,320GB,500GB,1TB|X-Fİ EXTREME MUSIC| ENERMAX LIBERTY 620W|LOGITECH G15|LOGITECH G9|PHILIPS 220XW|LOGITECH Z5500|SEAGATE FREEAGENT 750GB|COOLERMASTER CM STACKER|
verdin gazı gittim bende bitane sipariş verdim 340+kdv dolar yani 550 ytl iki gün sonra ulaşır heralde aslında teknosada 931 bw görüp almaya karar vermiştim sırf çözünürlüğü ayarlayamadılar bide biraz bilgi edineyim biraz uzak kaldım deyip pcnin karşısına geçtim ama kardeşim senin yüzünden sildim 931'i aldım 206bw'i hayırlısıyla görecez bakalım
Hayırlı olsun şimdiden, iyi günlerde kullanasın.
Ya bu başlığı açarken bu kadar rağbet göreceğini düşünmemiştim. Benim yüzümden kaç kişi bu LCD'den aldı, bilsem Samsung ile anlaşır komisyon alırdım be.
Neden etkilendi insanlar, 206BW'nin gerçeklerinden mi yoksa anlatışımdan mı bilemem.
Neyse arkadaşım sonuçta verdiğin paranın hakkını kuruşu kuruşuna alacağına inanıyorum. Değerli yorumlarını da bekliyoruz hepimiz.
Görüşmek dileğiyle...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuducuk -- 20 Ağustos 2007; 23:03:50 >
Ayrıca kartlara taksit yaptırırken de %3 ila %4 oranında indirim yapılıyor
Şiddetle önereceğim bi sitedir, defalarca kez alışveriş yapmışlığım var
Cevap verdiğiniz için teşekkürler fakat monitörü babamla beraber alacağız ve o da sağolsun biraz eski modadır, bu netten sipariş olaylarına pek sıcak bakmaz. Mümkünse gerçek mağazalardan fiyat rica edeceğim.
Çok güzel bir Lcd Aslında bir süre almayı düşünmüyordum , ama herkesin memlun olduğunu görünce Bende almaya karar verdim.Ama Oyun için Diyebilcek kimse varmı Eğer oyun için ideal bir lcd ise Beklemeden alacam.Lütfen yardım.
Cevap verdiğiniz için teşekkürler fakat monitörü babamla beraber alacağız ve o da sağolsun biraz eski modadır, bu netten sipariş olaylarına pek sıcak bakmaz. Mümkünse gerçek mağazalardan fiyat rica edeceğim.
Gerçek mağazalara gittiğin zaman bu uygun fiyatları zor bulursun. Ben bilgisayarımı internetten aldım ve verdiğim site de güvenli. Bu kadar ürkeklik nedendir anlamam, o zaman biraz fazla para verip alın bir mağazadan içiniz rahat olsun...
XBOX360 PRO PACK @ PAL -- SONY PS3 60GB @ U -- SONY Bravia KDL-32V2000 HD Ready Live: AirjordanTR .. PSN: skywalker_tr --- Tomacro limHD 310S --- Apple iPhone 8GB ... Toyota Auris 1.6 Elegant Multimode SR... Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3.4ghz (günlük) / 4gb G.Skill PC8000 @944mhz / MSI P35 Neo2 FR / HIS HD4850 IceQ 4 Pro / 250gb + 500gb +500gb 32mb Harddisk / Thermaltake Tsunami / Creative X-Fi Extreme Music / Logitech Z5500 / Logitech VX Revolution / HP W2207H / Airties Rt-205
Ya tabi söyledikleriniz muhakkakki doğrudur. Madem mağazalarda böyle bulamazsın diyorsunuz o zaman iş babamı ikna etmeye kalır. Netsipariş dediğiniz sitede güvenli sanırsam?
Ya tabi söyledikleriniz muhakkakki doğrudur. Madem mağazalarda böyle bulamazsın diyorsunuz o zaman iş babamı ikna etmeye kalır. Netsipariş dediğiniz sitede güvenli sanırsam?
Evet güvenli. Ben bilgisayarımın birçok parçasını ordan aldım. Daha ucuz site bulursanız ismini verin bakalım, bildiğimiz güvenli bir site mi diye...