Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: 206 BW ALDIM VERDİĞİM PARA HELAL HOŞ OLSUN !(206 BW İNCELEMEM RESİMLİ)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Cevap: 206 BW ALDIM VERDİĞİM PARA HELAL HOŞ OLSUN !(206 BW İNCELEMEM RESİMLİ) Sayfa: <<   < önceki  3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ekumas70

3 Ağustos 2007; 16:42:57 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: SkYNeT-06

quote:

Orjinalden alıntı: ekumas70

206 BW monitörüm var,ekran rengi beyazlıyor sonra tamamen bembeyaz oluyor,hiçbirşey gözükmüyor.Ekran kartındanmı yoksa monitörden mi kaynaknaklanıyor bilemedim.Bilen varsa lütfen yardım...Bu olay ekran kartının driverini yüklerken oldu .Asus rodeon X550...Eski versiyona dönüncede değişen bişey olmadı.

büyük ihtimal ekran kartınız ile sorun olabilir yada monitörün PC kasasına giriş scart fişini ekran kartına tam oturmamış olabilirsiniz.. yada uclarındaki iğnelerden birisi hasar görmüş olabilir çünkü bu tür sorunların sağlam bir monitörden kaynaklanacağını sanmam..

peki lcd yi ilk aldığınızda yani ilk kullanım günler aşamasında bu problem varmıydı ? yoksa sonradanmı oluştu

Monitörüm nihayet servisten geldi.2 Temmuzda almışlardı 3 Ağustosda geldi.Video parçası yanmış,yurt dışından ısmarladılar,gelmesi gecikince sıfır kilometre yeni bir 206 BW koyup göndermişler.Samsung servisine teşekkür ediyorum...Denenmiş şu an hiçbir problemi gözükmüyor...Uzun zaman bekledim ama doğrusu değdi...

fuducuk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

3 Ağustos 2007; 16:51:16 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SkYNeT-06

quote:

206 BW monitörüm var,ekran rengi beyazlıyor sonra tamamen bembeyaz oluyor,hiçbirşey gözükmüyor.Ekran kartındanmı yoksa monitörden mi kaynaknaklanıyor bilemedim.Bilen varsa lütfen yardım...Bu olay ekran kartının driverini yüklerken oldu .Asus rodeon X550...Eski versiyona dönüncede değişen bişey olmadı.

büyük ihtimal ekran kartınız ile sorun olabilir yada monitörün PC kasasına giriş scart fişini ekran kartına tam oturmamış olabilirsiniz.. yada uclarındaki iğnelerden birisi hasar görmüş olabilir çünkü bu tür sorunların sağlam bir monitörden kaynaklanacağını sanmam..

peki lcd yi ilk aldığınızda yani ilk kullanım günler aşamasında bu problem varmıydı ? yoksa sonradanmı oluştu

Monitörüm nihayet servisten geldi.2 Temmuzda almışlardı 3 Ağustosda geldi.Video parçası yanmış,yurt dışından ısmarladılar,gelmesi gecikince sıfır kilometre yeni bir 206 BW koyup göndermişler.Samsung servisine teşekkür ediyorum...Denenmiş şu an hiçbir problemi gözükmüyor...Uzun zaman bekledim ama doğrusu değdi...

Tebrikler servise...

fuducuk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

3 Ağustos 2007; 16:59:10 

Bu arada LCD'yi birkaç gün kullandıktan sonra değerli yorumlarını bizimle paylaşırsan seviniriz...

ekumas70

4 Ağustos 2007; 1:13:58 

Monitörümden ilk görüntüler...Kamerayı tam ayarlamadan çektim,daha sonra süper resimler göndereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekumas70 -- 4 Ağustos 2007; 1:51:49 >

fuducuk

4 Ağustos 2007; 8:52:50 

quote:

Monitörümden ilk görüntüler...Kamerayı tam ayarlamadan çektim,daha sonra süper resimler göndereceğim.

Fotoğraflar için teşekkürler. Yeni almış gibi heyecanlandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuducuk -- 4 Ağustos 2007; 8:53:09 >

marmoli

4 Ağustos 2007; 10:35:15 

206bw nin görüntü özelliklerinin ve renk ayarlarını ve mhz sini nasıl kullandıgınız hakkında bilgi verecek arkadaşa
şimdiden teşekkürler.
ekumas70

4 Ağustos 2007; 20:09:13 

Devamı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekumas70 -- 4 Ağustos 2007; 20:29:49 >

fuducuk

4 Ağustos 2007; 21:52:00 

quote:

Orjinalden alıntı: marmoli

206bw nin görüntü özelliklerinin ve renk ayarlarını ve mhz sini nasıl kullandıgınız hakkında bilgi verecek arkadaşa
şimdiden teşekkürler.

Renk ayarları sana kalmış, gözüne göre kalibre edebilirsin. Hertz olayı sabit, 59-60 gibi.

Benim ayarlarım;

Kişisel modumu parlaklık ve kontrası 65'er bırakıp magic color'u off bırakıyorum. Böylece gözlerim daha az yoruluyor. Gamma ayarım mod 1, renk tonum kişiselde durmakta. Kırmızı 39, yeşil 35 mavi 11. Dediğim gibi bunlar benim gözüme göre ayarladığım ayarlar. Tasarımla uğraştığım için renklerden ödün vermeden göz sağlığımı düşünerek kurduğum düzenek...

fuducuk

4 Ağustos 2007; 21:54:05 

quote:

Devamı...

Ekran görüntüleri için teşekkürler.

fuducuk

5 Ağustos 2007; 15:46:39 

Arkadaşlar monitörümü 1440*900 çözünürlükte denemek istiyorum. Seçenekler arasında bu yok. Nasıl yapabilirim?

miyagi007

5 Ağustos 2007; 18:53:25 

Magic tune programı bilgisayarıyla uyumsuz olan arkadas varmı? bende boyle bir uyarı cıkıyor. bir de bu monitor 60 hz den yuksek yenileme hızıyla calısmıyormu?? ben d e sadece 60 hz secenegi var

fuducuk

5 Ağustos 2007; 22:03:38 

quote:

Orjinalden alıntı: miyagi007

Magic tune programı bilgisayarıyla uyumsuz olan arkadas varmı? bende boyle bir uyarı cıkıyor. bir de bu monitor 60 hz den yuksek yenileme hızıyla calısmıyormu?? ben d e sadece 60 hz secenegi var

Bende de 60 Hz. Donanımın özelliği bu. Üstü yok ve Hz olayı yanılmıyorsam CRT'dekiler gibi önemli bir husus değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuducuk -- 5 Ağustos 2007; 22:04:10 >

ekumas70

5 Ağustos 2007; 23:07:26 

quote:

Orjinalden alıntı: miyagi007

Bende vardı Magic Tune progamını kaldırdım,
http://www.samsung.com/Products/Monitors/magictune/images/MagicTunePremium_1.0.56.exe linkteki versiyonu yükledim...Sorun kalmadı...

ekumas70