quote:
Orjinalden alıntı: tcoalngsau öncelikle fuducuk sana tşkler...aylar önce daha TR ye 206bw gelmemişken ben ve birkaç arkadaş topik açtık bunun için ama herkes o zaman 226bw den başka bişi demiyordu..sadece koca forumda 5-6 kişi bu modelin nokta aralığı ve görüntü kalitesi ile daha ii oldugunu yazdık..sonunda hak ettiği yere ulaştı..ozamanda alsam bunu alırdım şimdide ..yakında alıcam zaten..inanıyorum ki pişman olmicam.. alanlara hayırlı olsun..biraz daha yorum ve foto istiyoruz :) Rica ederim, bizim gibi bilinçli insanlara pinpirikli mi ne diyorlar gerçi, hiç önemli değil. Ürün var, kaliteli ürün var. Ve kalite her zaman farkını koyar. Bu ülkede insanlar birşey alırken manavdan alır gibi alıyorlar, incelemeden, irdelemeden. İhtiyaca göre ürün almak yok. Ürün alımından sonrasını düşünmek yok. Zaten bu yüzden satılan ürünlerin servislerinden kimse memnun değil, gevşeklik var. Bu yüzden tüketici hakları çok zayıf. Bilincimiz bir artsa, ah... Yorum konusuna gelince henüz pc başında çok vakit geçiremedim, yoksa mutlaka söyleeybieceğim ufak tepek, ince şeyler çıkardı. Fotoğraf makinem ise yok. Arkadaşımdan ödünç almıştım o da iyi çekemedim zaten, işin ehli değilim. Bu yüzden yeni fotolar çekmem pek birşey ifade etmiyecek diye düşünüyorum...